Aşık Olamıyorum

Oluyosunuz da daha ne olduğunuzu anlayamadan hızlı sıkılıyosunuz.:KK48:

Önce beğeniyorum ama sonra arkadaş olarak bakıyorum deyişinizden bunu anladım ben.

Sevgili olmayı teklif etmedikleri hatta sizden uzak durdukları sürece çekici görünüyolar ama yakın çevrenize girdikleri anda soğuyorsunuz büyük ihtimalle.

Hayal ettiğinizin yarısı kadar mükemmel olmuyo çünkü gerçekler.:KK37:

Çözümünü bilmiyorum, bulan haber versin.:KK66:
Sanitim oyle ya. dedginiz gibi tanistiktan sonra o buyu genelde kayboluyo.Cidden cozumunu bulan varsa haber etsin.

Boş ver, üzülme. Beyaz atlı prensi olduğunu zannedenler de sonra bir bakıyorsun o prenslerini öpünce adamların kurbağaya döndüğünü görüyorlar. Öyle olmaktansa prenssiz yaşamak daha güzel. Mera etme bir gün sen de aşık olursun ama mesele aşık olmak değil, mesele doğru kişiye aşık olmak. Daha çok gençsin. Önünde yürüyecek koca bir yol var. Zamanı gelince karşına çıkar prensin merak etme.
Aslinda dedginde cok onnemli bir mesele. Yaniask ask diye cirpiniyoruz da hadi hic olmayacak birine asik olursak o cok dha kotu bi durum. En iyisi hakkimizda hayirlisini beklemek.:)

Birinden hoşlanıcan ama o sana pas vermicek ozaman aşık olmaya başlarsın sana pas vermediği için daha çok istek olur ozaman aşk anlamında :KK59:

X