Aşık Olamıyorum

Ya bende 22 yaşındayım 3 ay önce ayrıldım sevgilimden :KK43: bana da olmayacakmış gibi geliyo konu sahibesi gibi doğru insanı bulamadım bir türlü. Pekiii hiç hayatında aşkı bulamayan yok mu mesela er geç olur diyosunuz ya vardır elbet .. İşte bende bunlardan biriymişim gibi geliyor.. çook üzgünüm.....:KK43:
tam olarak bende bunu hissediyorum bazen. acaba diyorum hiç mi bulamıcam doğru insanı. hepmi böyle yanlız kalıcam :KK42:

Aski kafanda buyutuyor olabilirsin belki buyuzden oyle dusunuyorsun
Ask guzel şey ama insanin gozunu kapatabiliyor oyuzden gereksiz
Diyeceksin aşık olmadın mi ne yalan soyliyim esime asık olmadım sadece cok sevdim ama o bana asikti ve cok seviyordu evlendik hemde cok kısa surede ve senelerce sevgili olmus ask evliligi yapip evde kavga gurultu eksik olmayan ciftler varken biz birbirimizle cok uyumluyduk hala seviyorum kavgamız olmuyor mu oluyor ama bizi zedeleyecek boyutta olmadı hic gayet iyiyiz yanı aşka cok anlam yukleyip onun gelmesini bekleyip geldiginde kör kutuk aşık olmak .. bence olmazsa olmaz degil veya sevmek icin gerekli degil iliskilerinde karninda kelebekler gozunde pembe gozluk olması saglıklı bir durum degil başına gelirse anlarsin zaten
Sanirim surekli cevremizde askin olaganustu birseymis gibi anlatlmasindn kynklnio bu. Mesela ben asik olmadaan bi insanla evlenemezmisim gibi dusunuorum. Yaniliyorum sanirim.

Bende 20 yaşındayım ve 2 senedir yalnızım. Hayatımda sadece bir kere biriyle çiktim gerisi yok. :KK51:
Vallahi bende aşık olamiyorum. Bekarlık sultanlıktir derler, ben imparatorluk kurdum:KK1:

Ya bende 22 yaşındayım 3 ay önce ayrıldım sevgilimden :KK43: bana da olmayacakmış gibi geliyo konu sahibesi gibi doğru insanı bulamadım bir türlü. Pekiii hiç hayatında aşkı bulamayan yok mu mesela er geç olur diyosunuz ya vardır elbet .. İşte bende bunlardan biriymişim gibi geliyor.. çook üzgünüm.....:KK43:
Aynen sanki o kisi hic gelmicekmis ben bu hissi hic yasayamiyacakmisim gbi hissediyotum:KK43:

Zaten daha 20 yaşındasın gayet dogal böyle hissetmen..Ben senın yasındayken aşka ınanmayan,sevgılısınden ayrılıp aglayan arkadaslarıma salak dıye dalga gecen,hayatımda kımseyı ıstemeyen,femınıst bırıydım..Amaaaa 24 yaşında oyle bı asık oldum kı dengem sastı..Birgun karsına bırı cıkar elbet yasarsın askı dıbıne kadar..Zamana bırak daha cok kucuksun.
Lise yillarimdayken askmis bilmem neymis cok acma gelirdi bana. Hala bilr oyle dusunuyotum birazcik. Ama cevremdekilerin veya filmlerin surekli var olan ask dayatmasi yuzunden boyle oldum galiba. Insallah cikar benim karsima da boylesi :)

tam olarak beni anlattın kampüste biriyle denk gelince acaba bu olur mu demeye bile başladım bir de en yakın arkadaşlarının sevgilileri varsa devamlı gözünün önündelerse daha da kötü... tanışma teklifi alıyorum ama kabul etmiyorum sankio kişiyi gördüğümde beyaz ışık felan çıkaçak onu bekliyorum offf sıkıldım aynı monoton duyguları yaşamaktan :dDDD
Evet yakin arkadaslarimin sevgililri var:KK43: ben de korkuyorum yakinda her gordugum erkege gideri var gozuyle bakmaktan :KK43: o beyaz isigi bende bekliorum.sanki onu grunce hafif ruzgar esicek slow motion kcak her sey :)

Sanirim surekli cevremizde askin olaganustu birseymis gibi anlatlmasindn kynklnio bu. Mesela ben asik olmadaan bi insanla evlenemezmisim gibi dusunuorum. Yaniliyorum sanirim.

Yani filmlere kitaplara sıkca konu olan ve ustune cok sey yuklenen bir sey aşk ama olmasi gerekmiyor hadi oldun evlendin senelerce kelebekler ucusmuyir geriye sevgi kaliyor evliligi tutan sevgidir aşk degil :)) ben esimi seviyorum yavan yavanda degil cok seviyorum mutluyum mesela
Ama asık olup koru korune ask pesinden kosup kotu seylerini gormezden gelebildigim herseyin toz pembe gorup evlilik yapsam belki ask yavasca gecerken eskiden gozume gozukmeyenler btmaya baslar ve dersin ki cokkk degisti aslinda degismiyor yeni gormeye basliyorlar cogu
Oyuzden ne mantik evliligi
Nede kör gözle aşk evliligi yapma bence tabi en guzeli
Sevgi ve iyi tanimak uyumlu olmak

Yani filmlere kitaplara sıkca konu olan ve ustune cok sey yuklenen bir sey aşk ama olmasi gerekmiyor hadi oldun evlendin senelerce kelebekler ucusmuyir geriye sevgi kaliyor evliligi tutan sevgidir aşk degil :)) ben esimi seviyorum yavan yavanda degil cok seviyorum mutluyum mesela
Ama asık olup koru korune ask pesinden kosup kotu seylerini gormezden gelebildigim herseyin toz pembe gorup evlilik yapsam belki ask yavasca gecerken eskiden gozume gozukmeyenler btmaya baslar ve dersin ki cokkk degisti aslinda degismiyor yeni gormeye basliyorlar cogu
Oyuzden ne mantik evliligi
Nede kör gözle aşk evliligi yapma bence tabi en guzeli
Sevgi ve iyi tanimak uyumlu olmak
Evet sen bole soyleyince sevgi aslinda daha onemli yani ask gelip gecici. Mutlu mesut bi geleck icin cidden sevgi gerekli. Ama sevgi de bi sure sonra azalmaz mi? Yani ask nasi yok oluyosa sevgi niye yok olmuyo? :)

Evet sen bole soyleyince sevgi aslinda daha onemli yani ask gelip gecici. Mutlu mesut bi geleck icin cidden sevgi gerekli. Ama sevgi de bi sure sonra azalmaz mi? Yani ask nasi yok oluyosa sevgi niye yok olmuyo? :)

Sevgi kiminde surer kiminde söner buda ciftlere bagli birsey evlilik birazda şans nasip işi bi kisiyi ayni eve girmedikce didik didikte etsen tamamdir tam tanidim eminim diyemessin kumar gibi biraz :))) ama cafelere gitmek, sadece eglenmek ,iyi vakit gecirmekle 1-2 seyiniz uyuyor diye dusunmemek lazim bunlari yaparken objektif olarak (sevgili olarak degilde disardan )karakter analizi yapmamiz lazim, sonradan duzelir diye hicbirseye yaklasmamiz lazim oncesinde kendimizi taniyip sinirlarimiz ne onu bilip ben bu adamdan ne bekliyorum bana verebilir mi? diye yaklasalim ha cokta dikkat etsen tartisma kavga illa olacak olmaz degil bizde ediyoruz ama bunlar yıkıci yıpratıcı boyutta olmuyor gunlerce haftalarca küs kalınmıyor .. yada iletisimimiz yok diye sızlanmiyorum cunku kuru kuru ask yerine ne paylasirim ona baktim yada degisir mi diye dusunmuyorum cunku nasilsa degistiririm diye yoksaydigim biseyi yok adamin anlatinca sanki cok kusursuz evlilik yaptim gibi gorunuyor olabilir hayir dedigim gibi kavgamizda oluyor , yeri geliyor baska etkenlerden zor gunler geciriyoruz belki birbirimizi kiriyoruz ama her iliskinin kaldirabilecegi kaldiramicagi seyler var bizim iliskimiz bizim tartismalarimizi kaldirabiliyor .. sonuc olarak yipranmayinca sevgide kolay kolay sonmez ama kimseyide tam taniyamayiz biz elimizden geleni yapalım gerisi kader artikk otesine yapacak birsey yok

Yani aşkı zaman öldurur ama sevgiyi kurtarmak yada öldurmek bizim elimizde olmemesi icinde yillarca ayni hayati paylasacagimiz adama körü korune askla baglanmak yerine akli basinda karar vermek lazim yeri geldigindede kangren olan parmagi kesmeyi bilmek lazim yoksa yayilir oyuzden bosver kardes kelebegi sevgi olsun diyorum sen her detaya dikkat et sınırıni bil ona gore sec gerisini Allah a birak bol sans ayaklarin yerden nekadar fazla kesilirse okadar sert dusersin :KK70:

Lise yillarimdayken askmis bilmem neymis cok acma gelirdi bana. Hala bilr oyle dusunuyotum birazcik. Ama cevremdekilerin veya filmlerin surekli var olan ask dayatmasi yuzunden boyle oldum galiba. Insallah cikar benim karsima da boylesi :)

Canıım o dızılerdekı prenslerden sadece dızıler ve fılmlerde vaar:):):) Mesela bı Ayaz bulmak cook zor cok:)

Oluyosunuz da daha ne olduğunuzu anlayamadan hızlı sıkılıyosunuz.:KK48:

Önce beğeniyorum ama sonra arkadaş olarak bakıyorum deyişinizden bunu anladım ben.

Sevgili olmayı teklif etmedikleri hatta sizden uzak durdukları sürece çekici görünüyolar ama yakın çevrenize girdikleri anda soğuyorsunuz büyük ihtimalle.

Hayal ettiğinizin yarısı kadar mükemmel olmuyo çünkü gerçekler.:KK37:

Çözümünü bilmiyorum, bulan haber versin.:KK66:

Sevgi kiminde surer kiminde söner buda ciftlere bagli birsey evlilik birazda şans nasip işi bi kisiyi ayni eve girmedikce didik didikte etsen tamamdir tam tanidim eminim diyemessin kumar gibi biraz :))) ama cafelere gitmek, sadece eglenmek ,iyi vakit gecirmekle 1-2 seyiniz uyuyor diye dusunmemek lazim bunlari yaparken objektif olarak (sevgili olarak degilde disardan )karakter analizi yapmamiz lazim, sonradan duzelir diye hicbirseye yaklasmamiz lazim oncesinde kendimizi taniyip sinirlarimiz ne onu bilip ben bu adamdan ne bekliyorum bana verebilir mi? diye yaklasalim ha cokta dikkat etsen tartisma kavga illa olacak olmaz degil bizde ediyoruz ama bunlar yıkıci yıpratıcı boyutta olmuyor gunlerce haftalarca küs kalınmıyor .. yada iletisimimiz yok diye sızlanmiyorum cunku kuru kuru ask yerine ne paylasirim ona baktim yada degisir mi diye dusunmuyorum cunku nasilsa degistiririm diye yoksaydigim biseyi yok adamin anlatinca sanki cok kusursuz evlilik yaptim gibi gorunuyor olabilir hayir dedigim gibi kavgamizda oluyor , yeri geliyor baska etkenlerden zor gunler geciriyoruz belki birbirimizi kiriyoruz ama her iliskinin kaldirabilecegi kaldiramicagi seyler var bizim iliskimiz bizim tartismalarimizi kaldirabiliyor .. sonuc olarak yipranmayinca sevgide kolay kolay sonmez ama kimseyide tam taniyamayiz biz elimizden geleni yapalım gerisi kader artikk otesine yapacak birsey yok
Ay insallah seninki gibi mutlu bi evlilik yapabilecegim birini bulurum bende zamani gelince :)

Merhabalar,
Ben 20 yaşındayım. Şimdiye kadar bu konu üzerinde pek düşünmemiştim ama sanırım ben aşık olamıyorum. Yani beyaz atlı prensim çıkmıyor bir türlü karşıma. Bazen böyle görüyorum bazı erkekleri, kendimce diyorumki işte ne kadar yakışıklı çocuk çok hoş vs. Ama sonra çocuğu sadece arkadaşım gibi görmeye başlıyorum. Bilemiyorum şimdiye kadar beni kendimden geçirecek, elimi ayağımı birbirine dolandıracak, midemde kelebeklerin uçuşmasına sebep olacak kimseyle karşılaşmadım. İnanın bana fiziksel anlamda bir kusurum yok hatta hatırı sayılır düzeyde çıkma teklifi falan alıyorum ama yok yani sevemiyorum. Sevemediğim biriyle de yapamam yani o çocuğu kullanmak olur. Nolur böyle anıları olan varsa benim gibi olanlar varsa bi ses versin.Forumda da yeniyim. Ben de bana bu duyguları yaşatacak biriyle karşılaşacak mıyım? Herkes aşk hiç beklemediğin bi zamanda gelir diyor. Artık gelsin istiyorum.:KK68:

Boş ver, üzülme. Beyaz atlı prensi olduğunu zannedenler de sonra bir bakıyorsun o prenslerini öpünce adamların kurbağaya döndüğünü görüyorlar. Öyle olmaktansa prenssiz yaşamak daha güzel. Mera etme bir gün sen de aşık olursun ama mesele aşık olmak değil, mesele doğru kişiye aşık olmak. Daha çok gençsin. Önünde yürüyecek koca bir yol var. Zamanı gelince karşına çıkar prensin merak etme.

X