Sevgi kiminde surer kiminde söner buda ciftlere bagli birsey evlilik birazda şans nasip işi bi kisiyi ayni eve girmedikce didik didikte etsen tamamdir tam tanidim eminim diyemessin kumar gibi biraz :))) ama cafelere gitmek, sadece eglenmek ,iyi vakit gecirmekle 1-2 seyiniz uyuyor diye dusunmemek lazim bunlari yaparken objektif olarak (sevgili olarak degilde disardan )karakter analizi yapmamiz lazim, sonradan duzelir diye hicbirseye yaklasmamiz lazim oncesinde kendimizi taniyip sinirlarimiz ne onu bilip ben bu adamdan ne bekliyorum bana verebilir mi? diye yaklasalim ha cokta dikkat etsen tartisma kavga illa olacak olmaz degil bizde ediyoruz ama bunlar yıkıci yıpratıcı boyutta olmuyor gunlerce haftalarca küs kalınmıyor .. yada iletisimimiz yok diye sızlanmiyorum cunku kuru kuru ask yerine ne paylasirim ona baktim yada degisir mi diye dusunmuyorum cunku nasilsa degistiririm diye yoksaydigim biseyi yok adamin anlatinca sanki cok kusursuz evlilik yaptim gibi gorunuyor olabilir hayir dedigim gibi kavgamizda oluyor , yeri geliyor baska etkenlerden zor gunler geciriyoruz belki birbirimizi kiriyoruz ama her iliskinin kaldirabilecegi kaldiramicagi seyler var bizim iliskimiz bizim tartismalarimizi kaldirabiliyor .. sonuc olarak yipranmayinca sevgide kolay kolay sonmez ama kimseyide tam taniyamayiz biz elimizden geleni yapalım gerisi kader artikk otesine yapacak birsey yok