• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık mısınız?

Nurov

Less is more🪐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
4.537
12.066
158
33
Gonşulaar merak ettim bakalım kimler aşık :)
Ben başliyim mademsi bir taze gelin olarak deli divane aşığım, ilk görüşte aşka inanmazdım ve yaşadım. Aşıklar, platonikler, kalpsizler nerdeler?:confused:

asker yolu bekledim sabırla ve kavuştum sozumden 2 gün önce kaza yaptık suratim mosmor olmasına rağmen ilk.kazami seninle yaptım ehehe diye mutlu oluyodum o kadar aşığım şimdi 1.5 senelik evliyiz hala aşığım :KK53:

asker yolu bekledim sabırla ve kavuştum sozumden 2 gün önce kaza yaptık suratim mosmor olmasına rağmen ilk.kazami seninle yaptım ehehe diye mutlu oluyodum o kadar aşığım şimdi 1.5 senelik evliyiz hala aşığım :KK53:

Ne mutlu ya ömür boyu sürsün inşallah, ben hep yol gözlüyorum benimki hep asker, bana sormuştu evlenmeden yalnız kalıcaksın çoğu zaman, hastalanıcaksın, hamileliğin olcak vs vs yapabilcekmisin diye mahçup mahçup, senin görevin kutsalsa seni beklemek daha kutsaldır dedim, çok şükür 3-4 gün gidiyo geliyo, gelsin de yeter ki hiç sorun değil:KK200::dua::KK15:

Ne mutlu ya ömür boyu sürsün inşallah, ben hep yol gözlüyorum benimki hep asker, bana sormuştu evlenmeden yalnız kalıcaksın çoğu zaman, hastalanıcaksın, hamileliğin olcak vs vs yapabilcekmisin diye mahçup mahçup, senin görevin kutsalsa seni beklemek daha kutsaldır dedim, çok şükür 3-4 gün gidiyo geliyo, gelsin de yeter ki hiç sorun değil:KK200::dua::KK15:
Siz de çok mutlu olursunuz umarım :nazar:

Ben de evliyim evlendigimde cok asik evlendim saniyordum ama simdi daha cok asigim. Hepimizin aski sevgisi bir omur sursun insAllah :KK200:
Amin inşallah, mesajın gidişatı bi an korkutsa da sonu gülümsetti :KK68:

Ben körkütük aşık Değilim ama seviyorum saygı duyuyorum

Bende aşığım,fakat çenem yüzünden bir çuval incirin içine ettim.:kızgın:Düzeltmeye çalışırken iyice,içinden çıkılmaz bir hâl aldı.

Bende aşığım,fakat çenem yüzünden bir çuval incirin içine ettim.:kızgın:Düzeltmeye çalışırken iyice,içinden çıkılmaz bir hâl aldı.

İnşallah düzeltirsin canım özel değilse naptın ki affedilmicek bişey mi dedin

Ben hatali davrandim. Hesabi hep o oduyordu. Ben odemek istedim, maaş farkini biraz kotu soyleyince gururu kirildi.

Evet kötü olmuş gurur kırıcı bişey hele de erkekte para konusu daha hassas olabiliyor, barışırsınız inşallaho_O

İlk günkü gibi aşığım
Bıkmadan, usanmadan, eksilmeden..
Kocamı seviyorum.. iyi ki varsın kocam

Şu an değilim
Bu sene artık aşkı bulurum inşş
Aşıkların aşkları ömür boyu sürsün
Aşk çook güzel bir şey

15 Mayıs'tan beri aşığım.
Öyle durumlar yaşandı ki ucuz yaz dizisi senaryosu tadında.
Düşünüyorum her şeyi düzeltecek bir formül, çıkar yol...

Back