Aşık mi degil mi yardim??

merakli 54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
1
0
27
Bir erkek var surekli bana bakiyor ben o anda fark etmiyorum ama arkadaslarim goruyo söyluyo. mesela arkadasim onu bana bakarken yakalamis o da hemen gözlerini kacirmis. umursamiyomuş gibi takilmaya calisiyom ben. ama yanimdan falann geciyo o zaman bana bakamıyo. Karsidan gelirken bazen bakiyo bazen bakmiyo bende bu cocuktan hoşlaniyorum.
Gecen o bana bakmis arkaşlarim soyledi bende sonra ona baktim yere bakiyordu o kafasini kaldirdi göz goze gelir gelmez kacirdi.2sn bile bakmadi
Arkadasimla gecen koridordan geciyoruz. onlarin sinifinin önünden gectik arkadaslariyla sinifin onunedeymiş onunde ben o tarfa bakmadim arkadasim bakiyomus yanimda. o cocuk bana bakıyomus. bana bakmis sasirir gibi olmus kafasini cevirmis. sonra tekrar bakmis arkadsim baktini fark edince yere bakip elleriyle oynamis
o benim hakkimda ne dusunüyodur Seviyomu hoslaniyomu oylesinemi beyendiginden mi bakiyo
bana karşı biseyler hisediyorsa eger niye gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…