Canim amin inşallah

10.30 Gibi oldu ve rotateq son doz da uygulandı. Hava yağmurlu ve soğuktu. Montunu giydirdim kapisonu taktım. Babasi bebek arabasıyla ugrasamam dedi kucağına aldı götürdü . Tabi sevindi zavallı gezmeye gidiyor zannetti.

Eve geldi gülüyor. Ağlamamış. Hic mi ağlamadı dedim yok dedi. Sonra bidaha sordum cok az ağlamış. Emzik vermiş esim susmuş . Oynadı bütün gün. Masallah. Biraz uyudu.
Bence ağrısı da yok. Suan icin ateşte yok.
Az evel mizildandi. Emzirdim .
Üzerinde sweatshirt eşofman altı var ayağında çorap yok üstünde örtü örtmedim ev iyi. Yani ateş açısından boyle yapayım dedim .
Ben zaten özel yerlerde hemşirelerin ne serum takabildigini ne iğne yapabildiğini ne kan alabildiğini gördüm. Yani benim şansıma oyle denk geldi geçen sefer bence enjeksiyonu yapan kişi de cocugu mahvetti ve menenjit cok cok ağır bir aşı bence.. bende geçen kan verdim ben guatr hastasiyim rutin kontroldu kanım pıhtı pıhtı oldu çöpe attı 2 tüpü ve diğer koldan aldi...
Insallah bugünü boyle iyi atlatırız

tabi bana uyku yok yine. Takipteyim

Bir de doktoru değiştirdim önümüzdeki ay ve ya bu ay içerisinde baska doktora götüreceğim .. özel aşı defterini kapadım şimdilik yaptirmicam rota da bitti diğerlerini yaptırmama kararı aldim.