- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
- Konu Sahibi Backyoureyes
Hanimefendi büyük oyunu görmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yo madem tıbba güvenmiyorsunuz , hepsi bir oyun dediklerinizin arkasında durun yaptirmayin aşıyı hadi hodri meydan.Açabiliyorsanız siz davayı açın kusura bakmayında ben çocukla ilgili olan seyi yaptırmıcam zaten kan pıhtısı sorununada doğal çözüm bulsam onu da yapmıcam ki bi yazı paylasan arkadasa özellikle onu sordum kan pıhtısna doğal bir fikriniz varmı diye. Yazdıklarımı iyi okuyun bence
Hanimefendi büyük oyunu görmüş
[/QUOT
Keşke o kadar imkanım olsada onu da yapsam inanın çok isterimYo madem tıbba güvenmiyorsunuz , hepsi bir oyun dediklerinizin arkasında durun yaptirmayin aşıyı hadi hodri meydan.
Gebelik kontrolüne, doğuma hastaneye de gitmeyin evde doğal doğal yapın dogumunuzu.
Allaha şükür ben gördüm insallah tez zmanda sizlerde görürsünüzHanimefendi büyük oyunu görmüş
Hanım efendi büyük oyunu görmüş.Kopyala yapıştır hanımı engelledim görmüyorum yazık ya yazık
İyi iste gebelik kontrolu ve doguma hastaneye gitmek icin imkan gerekiyor asil.Keşke o kadar imkanım olsada onu da yapsam inanın çok isterim
Normalde doktorun bana verdiği kontrol süresi 15 gümde bir ama ben gitmiyorum 1 bucuk aydırYo madem tıbba güvenmiyorsunuz , hepsi bir oyun dediklerinizin arkasında durun yaptirmayin aşıyı hadi hodri meydan.
Gebelik kontrolüne, doğuma hastaneye de gitmeyin evde doğal doğal yapın dogumunuzu.
Yoo söylediğim şeyler için imkana gerek yok. Tam aksine evde herşeyi doğal akışına bırakıp bekleyeceksiniz.Keşke o kadar imkanım olsada onu da yapsam inanın çok isterim
Yoo söylediğim şeyler için imkana gerek yok. Tam aksine evde herşeyi doğal akışına bırakıp bekleyeceksiniz.
İyi iste gebelik kontrolu ve doguma hastaneye gitmek icin imkan gerekiyor asil.
Gitmeyiverin oluversin.
[/QUOTE
İşte gitmiyorum ve inanın bana çocugun cinsiyetini dahi merak etmiyorum çünkü Allahtan tek isteğim sağlıklı sıhhatli eli ayagı düzgün noksansız bir bebek. Ve doktorada sırf cinsiyet için gitmicem
İnternet falan niye kullanıyorsunuz o zaman? Sizin mantığıniza göre hepsi büyük oyunun parçası.Normalde doktorun bana verdiği kontrol süresi 15 gümde bir ama ben gitmiyorum 1 bucuk aydır
Tabikide imkana gerek var ne dmek yok. Onun için özel ebe tutmanız gerekiyor ve bütün tıbbi hersey evinizde olması gerekiyor maalesef yok olsa zaten onu çok isterim ve kim istemezki mis gbi tertemiz evinde doğurmayı başında bilir kişiyleOlur mu işlerine nasıl gelirse
folik asit kullnmak şart ama senin nasıl süreç ilerler bilmiyorum. Ben progestan kan cıvıltıcı iğne folik asit corasprin hepsinide kullanıyorum
Gercekten çok karsıyım tv ve telefonada. Eşime hep dedğim seydir çocuk olunca telefonları değiştirip tuşlu alalım diyorumİnternet falan niye kullanıyorsunuz o zaman? Sizin mantığıniza göre hepsi büyük oyunun parçası.
Hastaneler, ilaçlar, internet, TV, telefonlar vb. Vb
Ya her lafta kendinizle celisiyorsunuz. Ebe dediğiniz ne ki eski usul doğum başlayınca bır ebe gelir dogurtur. Hem tibba oyun diyorsunuz hem tıbbi malzeme diyorsunuz. İki leğen bir güğüm dogururverirsiniz pırt diye.Tabikide imkana gerek var ne dmek yok. Onun için özel ebe tutmanız gerekiyor ve bütün tıbbi hersey evinizde olması gerekiyor maalesef yok olsa zaten onu çok isterim ve kim istemezki mis gbi tertemiz evinde doğurmayı başında bilir kişiyle
Aaa çok ayip. Bunları kullanarak "büyük oyuna" alet olmuş hanımefendiFolik Asit, kan “civiltici” kullanma gerekcenizi anladik. Progestan’i kullanma gerekceniz nedir?
Canısı ilk zamanlar kullandım ve bende bilmiyordum onların içindeki hınzır yağlarını. Ve şuan kesinlikşe kullanmıyorum. Hele progestanı ilk doktor verdiğinde kullandım o kadar folik asit dahi kullanmıyorum çünkü onları ihtiyacım olanı yicek lerden almaya çalısıyorum. Bunları kafama göre değil arastıra arastıra ve hocalarıma bizzat sorarak karar verdimFolik Asit, kan “civiltici” kullanma gerekcenizi anladik. Progestan’i kullanma gerekceniz nedir?
Sizin anlayış tarzınız bence çok başka yada istediğiniz gbi anlıyorsunuzYa her lafta kendinizle celisiyorsunuz. Ebe dediğiniz ne ki eski usul doğum başlayınca bır ebe gelir dogurtur. Hem tibba oyun diyorsunuz hem tıbbi malzeme diyorsunuz. İki leğen bir güğüm dogururverirsiniz pırt diye.
Niye çocuk doğunca? Online eğitimi, öğretmenin gönderdiği ödevleri, velilerle, öğretmenle haberleşmeyi de artık tuşlu telefonla yaparsınız.Gercekten çok karsıyım tv ve telefonada. Eşime hep dedğim seydir çocuk olunca telefonları değiştirip tuşlu alalım diyorum