- 6 Ekim 2020
- 25
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi 68siradanbiri68
Kizlar aranizda A.$.I vurdurmayan varmi? Cok sey okudum duydum. Dna degistirmek Insan sayisini azaltmak vs. Bil Gates vs ![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
![Confused face :confused: 😕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f615.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşıyı bu şekilde yazmanızın özel bir sebebi var mı? Ben şu an beklemedeyim. Bu konuda fikrim nötr.Kizlar aranizda A.$.I vurdurmayan varmi? Cok sey okudum duydum. Dna degistirmek Insan sayisini azaltmak vs. Bil Gates vs![]()
Aşıyı bu şekilde yazmanızın özel bir sebebi var mı?
Diger tutlAşıyı bu şekilde yazmanızın özel bir sebebi var mı? Ben şu an beklemedeyim. Bu konuda fikrim nötr.
Ben şu an beklemedeyim. Bu konuda fikrim nötr.
Diger turlu kaldiriyorlar sayfadan asi hakkinda. Asi hakkinda konusulunca internet ayaga kalkiyot nedense. Insanlara zorla asi vurdurmak istiyorlar benceAşıyı bu şekilde yazmanızın özel bir sebebi var mı? Ben şu an beklemedeyim. Bu konuda fikrim nötr.
Insanlara asi vurarak cip yerleştirme vs. ALLAH sonumuzu hayır etsinKizlar aranizda A.$.I vurdurmayan varmi? Cok sey okudum duydum. Dna degistirmek Insan sayisini azaltmak vs. Bil Gates vs![]()
Vurdurmayan var mı derken Corona asisindan bahsetmiyosunuz sanırım çünkü aşı henüz vurulmaya başlamadı. Çocukların zorunlu olan aşılarından bill gates nerden çıktı.Kizlar aranizda A.$.I vurdurmayan varmi? Cok sey okudum duydum. Dna degistirmek Insan sayisini azaltmak vs. Bil Gates vs![]()
Evet cocuk asilari hakkinda. Onlarda Bil Gates asilari diye duydumVurdurmayan var mı derken Corona asisindan bahsetmiyosunuz sanırım çünkü aşı henüz vurulmaya başlamadı. Çocukların zorunlu olan aşılarından bill gates nerden çıktı.
Eğer koronadan bahseditorsaniz olmadım ve mecbur olmadıkça olmayı da istemiyorum. En son yaşanan domuz gribi aşıları gibi olmasın diye.
Çocuklardaki zorunlu asilardan bahsediyorsaniz hepsini vurdurdum su çiçeği Türkiye genelinde yokmuş o eksik
Saçmalamayın yaa.çocuk aşıları sayesinde dünya üzerindeki birçok hastalık yok oldu. Hadiu covit aşısını anlarım daEvet cocuk asilari hakkinda. Onlarda Bil Gates asilari diye duydum![]()
O kadar haklısınız ki bu aşılr sayeainde korkunç salgınların önüne geçildi şimdi o haatalıkların adı geçince doktorlar bile gülüyor.. Yapmayın Allah aikına yaptırın aşılarını eksiksiz,Saçmalamayın yaa.çocuk aşıları sayesinde dünya üzerindeki birçok hastalık yok oldu. Hadiu covit aşısını anlarım da
Çocuk aşılarında saçmalıyorsunuz. İster misiniz çocuğunus kızamık olsun hastanelerde yatsın vb. Eğer çocuğunuzu aşı yaptırmazsanız ilerleyen zamanlarda bunun olumsuz etkilerini göreceksiniz. Bizlere yapıldı aşılar neremiz de sıkıntı var ?
Otizm yapmadığı kanıtlandı. Bunu şöyle düşünün lütfen otizm dunyada arttı neden arttı diye düşünüyorlar insanlar biri diyor ki yeme içme değişti, biri diyor o dönem zorunlu asi geldi, biri diyor teknoloji gelisti ondan mi? Bu cümleden aşıyı aldılar her yere yaydılar. Sonraki çalışmalarda etkenin aşı değil televizyonla, parlak ışıklı şeylerle erken tanışma olduğu düşünülmeye başlandı. Kısırlığın da bir sürü etkeni var. Sanki tüm etkenler ortadan kalktı bir tek ası kaldı. Dar pantolon giymek sperm kalitesini bozuyor. Giymeyen erkek var mi? Rasyasyon alıyoruz habire telefondan, xr cihazlarından. Bunların kısır yaptığı yüz yüz kanıtlandı. Nasıl kısırlıklarin aşı kaynaklı olduğuna emin oluyorsunuz anlayamıyorum. Bu dediginizin doğru olması için aşı yaptıranların hiç çocuklarının olmaması aksine aşısızların hepsinin fertil olduğunu gormeniz lazım. Hiç yok mu yani aşısız olup infertil olan?Herkesin kendi tercihi kendi fikri,yorum yaparken daha nazik daha dikkatli olsak daha güzel olur.
Evet haklısınız çocuk aşılarinda da Bill Gates etkili,kendisi diyor çocuklarım aşisiz gayet sağlıklı diye,yenisoz.com dan okuyabilirsiniz detayını, genlerle oynuyorlar evet son zamanlarda artan düşükler kisirliklar otizm gibi hastalıklarda etken olduğu söyleniyor, Danimarka da tercihe bağlı aşılar hicbir zorlama da yok bizde ise yok dilekçe yaz yok kırk kez arıyorlar yaptır Allah yaptır diye.ben ilk cocuguma yaptırdım maalesef hepsini,ikinci çocuğuma da 18. Ve 24.ay aşısı hariç diğerlerini yaptırdım,çünkü o zaman detaylarını okudum öğrendim,şimdiki aklım olsa ikisine de yaptırmazdim,siz bilirsiniz yine de kimseye bişey diyemem.
Dikkat ettiyseniz ben yapıyor demedim.etkisi olduğu söyleniyor dedim.ona kaldıysa gen bozucu yüzlerce şey dökülebilir burada,konu sahibi aşıyı sormus yan etkileri bunlar da var dedim (ki arkasındayım hala söylediklerimin),xr cihazı ya da radyasyon sormamıs,ona kaldıysa yiyecekler de genetik değiştiriyor herşeyi dokemeyiz buraya,ayrıca aşı prospektusunu okuduysaniz yan etkiler zararlari yazıyor, bu aşının etkileri bır anda çıkmıyor zaten yavaş yavas ve siz yaptırmak istiyorsanız yaptırın yani ben kimseye yaptırma demedim bu benim fikrim benim bakış açımOtizm yapmadığı kanıtlandı. Bunu şöyle düşünün lütfen otizm dunyada arttı neden arttı diye düşünüyorlar insanlar biri diyor ki yeme içme değişti, biri diyor o dönem zorunlu asi geldi, biri diyor teknoloji gelisti ondan mi? Bu cümleden aşıyı aldılar her yere yaydılar. Sonraki çalışmalarda etkenin aşı değil televizyonla, parlak ışıklı şeylerle erken tanışma olduğu düşünülmeye başlandı. Kısırlığın da bir sürü etkeni var. Sanki tüm etkenler ortadan kalktı bir tek ası kaldı. Dar pantolon giymek sperm kalitesini bozuyor. Giymeyen erkek var mi? Rasyasyon alıyoruz habire telefondan, xr cihazlarından. Bunların kısır yaptığı yüz yüz kanıtlandı. Nasıl kısırlıklarin aşı kaynaklı olduğuna emin oluyorsunuz anlayamıyorum. Bu dediginizin doğru olması için aşı yaptıranların hiç çocuklarının olmaması aksine aşısızların hepsinin fertil olduğunu gormeniz lazım. Hiç yok mu yani aşısız olup infertil olan?
Bu siteden mi kadırıyorlar ?Diger turlu kaldiriyorlar sayfadan asi hakkinda. Asi hakkinda konusulunca internet ayaga kalkiyot nedense. Insanlara zorla asi vurdurmak istiyorlar bence![]()
Bende cok sey okudum duydum cocuk asilarindan. Benimde birtane buyuk cocugum var 6 yasinda. Ona vurdurdum ve cok hasta oldu halen hasta olur. Hastanelik bile oldu yani. Vurdurmak istemiyorum aslindzHerkesin kendi tercihi kendi fikri,yorum yaparken daha nazik daha dikkatli olsak daha güzel olur.
Evet haklısınız çocuk aşılarinda da Bill Gates etkili,kendisi diyor çocuklarım aşisiz gayet sağlıklı diye,yenisoz.com dan okuyabilirsiniz detayını, genlerle oynuyorlar evet son zamanlarda artan düşükler kisirliklar otizm gibi hastalıklarda etken olduğu söyleniyor, Danimarka da tercihe bağlı aşılar hicbir zorlama da yok bizde ise yok dilekçe yaz yok kırk kez arıyorlar yaptır Allah yaptır diye.ben ilk cocuguma yaptırdım maalesef hepsini,ikinci çocuğuma da 18. Ve 24.ay aşısı hariç diğerlerini yaptırdım,çünkü o zaman detaylarını okudum öğrendim,şimdiki aklım olsa ikisine de yaptırmazdim,siz bilirsiniz yine de kimseye bişey diyemem.
Asiyi gectim cip cikacak birde dunyaya ozaman napacaz bilmiyorum. Daha neler cikacak neler Rabbim bu gunlerimizi aratmasinİlk olarak sağlık çalışanlarına yapılacakmış, 4 bölüm şeklinde! İstemeyenler ve sağlıklı olanlar bu 4cü bölümde yer alıcak! Millet bir vurdursun sıra bize gelince bakıcaz bakalım, anca polis zoruyla vururlar bize biz o moddayız!!!
Aşı yan etkilerini sizden cok daha iyi biliyorumdur hanimefendi tıp öğrencisiyim. Aşıların yan etkisi anafilaksi, verilen etmen maddesinin hasta yapmasıdır en ağır olarak. Sizin dedikleriniz yok çünküDikkat ettiyseniz ben yapıyor demedim.etkisi olduğu söyleniyor dedim.ona kaldıysa gen bozucu yüzlerce şey dökülebilir burada,konu sahibi aşıyı sormus yan etkileri bunlar da var dedim (ki arkasındayım hala söylediklerimin),xr cihazı ya da radyasyon sormamıs,ona kaldıysa yiyecekler de genetik değiştiriyor herşeyi dokemeyiz buraya,ayrıca aşı prospektusunu okuduysaniz yan etkiler zararlari yazıyor, bu aşının etkileri bır anda çıkmıyor zaten yavaş yavas ve siz yaptırmak istiyorsanız yaptırın yani ben kimseye yaptırma demedim bu benim fikrim benim bakış açım
Şuan haber izliyorum, 65 yaş üstüne vurdurmak istiyormusunuz diye soruluyor, istemiyoruz ama zorlarlarsa mecbur diyorlarAsiyi gectim cip cikacak birde dunyaya ozaman napacaz bilmiyorum. Daha neler cikacak neler Rabbim bu gunlerimizi aratmasin![]()