Aşı korkusu 🥺🥺

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
692
81
Zorunlu biontech Aşısı oldum hatta biletim bile yanmıştı aşı olmadığım için ama yolculuk yapmam lazımdı uçağa otobüse almıyorlardi 2 doz oldun biontech şimdide Korkuyorum herkes kalp krizi geçiriyor canan Karatay da asi olanların riski var falan diyor korkuyorum yaa

arkadasimin kocasi aşı karsitiydi olmadi, hatta corona gecince asi yaptiranlarla dalga gecip kendini cok akilli gören paylaşımını gormustum. 37 yasinda kalpkrizi gecirdi, stent falan taktilar. bu isin asiyla cok ilgisi yok ki ustune giydigi don - vucuduna degen gomlek bile polyester plastik bu devirde. ped takiyorsun petrokimya, salata yiyorsun ne kadar yıkasan da ici tarim ilaci, pestit. bulasigini deterjan ile yakıyorsun-zehir. yedigin hicbir seyin faydasi yok, hele ki fastfood yiyorsan taş yala daha iyi, paketli gıda desen icinde tonla katki maddesi. margarin, paketli meyve suyu, cips, sigara, alkol, stres, ekonomik kriz,egzos dumanı, insaat tozu, asbest
bunca zehir icinde kalp krizi geciriyorsun suclu aşi oluyor.
bana cok sacma geliyor.
hic korkmana gerek yok. bu zehir dolu dünyada zaten her sey tehlikeli..stres seviyeni yükseltip bagisikligini dusurme

Çok teşekkür ederim beni o kadar rahatlattınızki

Bi kaç yerde senin yazılarına denk geliyor um canım ilaç tedavisi yada terapi alıyormusun

aşıdan değil geçirdiğimiz virüs böyle bir şeye yol açtı.
O virüse bir şekilde maruz kalan kim varsa en ufak bir hastalıkta doktora danışacak kan sulandırıcı kullanacak.

YenGEnC yazdiklarindan iyice streslenmediyse bende bişi bilmiyorum
en azindan mantikli seylerden korkar :)
yillar önce oldugu aşidan bunca korkup bu zehirli dünyaya normal bakmasi beni rahatsiz etti. gereksiz yani aşı korkun zaten yeterince zehir icindeyiz.
asi yaptim diye kalpkrizi korkusunda ama sorsan margarin kullaniyordur, cips yer, biskuvi yer, kola ya da hazir meyvesuyu icer belki her gun, ayni yağı defalarca fokurdatip citir patates veren dükkanları afiyetle yer -kalbe giden damarlarini tikatir ama aşi kalp krizi yapiyor.
spor salonuna gidiyor musun, bisiklete biner misin, oradan oraya yürümeyi spordan saymazsak duzenli egzersiz yapıyor musun desek muhtemelen hayir der - ama aşi kalp krizi yapıyor.
herseyi geçtim stres de kalpkrizi yapıyor (bkz kötü olay yasadikca kalbi tekleyen isnanlar) e konu sahibinin stres seviyesi yüksek. bunun icin psikologa psikiyatriye gitmis mi? sanmam. yogaya nefes terapisine gitmis mi? hayir. stresini yonetecek bir yol aramis mi?
ona da yok. ama aşi kalp krizi yapıyor.
annem de böyle biri. ona da gicik oluyorum. zamaninda aşı yaptirmadi, sağlığını cok dusundugune inanir- otun çöpün suyunu suzer saglikli diye icirir. devamli "şu kanser yapiyor, bu kanser yapiyor" bilmemne. Ama gunde bir paket sigara icer
bir tayfa var ya cocuguna cips verir, paketli gidalarla besler, her saniye tablet telefon elindedir cocugun. ama "aşı yaptirmadim otizm yapiyor" der. onlara da gıcık oluyorum
aşının elbet zararı vardir ama hersey zararli. steril bir dunyada yaşiyoruz da benim haberim mi yok? böyle düşünüp stres seviyeni yukseltmek asidan daha zararlı

Yaşadıklarımi yaşasanız stresli olmamanız imkansız çocuğum erken doğdu kordon düğümlenmesi ve dolanmasından acil sezeryann oldum kuvezde kaldı sonra tam kuvenzden çıktı rahatladım dedim deprem oldu eşim deprem bölgesine gitti daha çocuğun 1 aylık bile degildi yanlız başıma daha yeni doğmuş bir bebekle dağın başında tek başına kaldım eşim 1 aydsn fazla gelemedi geldiğinde oğlum 2 aylık olmuştu ve dedim eşimde geldi miss sorna oğlum alerjik bebek öldü çoklu besin alerjisi 6. Aya kadar diyet yaptım süt ürünleri et yumurta vs protein et türü şeyler yoktu emziriyordum bide vücut direncim düştü çok zayıfladım ve besin alerjimiz geçmek üzereydi tam diyeti açtım panik atak ve anksiyete ile tanıştım kola içmiyorum spor olarak günde 1 saat yürüyorum sigara kullanmıyorum sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum dışardan çiğköfte dışında hazır gıda almıyorum almamaya dikkat ediyorum

Canan Karatay in videosunu gördüm beni çok etkiledi
Kafanıza takabileceğiniz başka dertler verebilirim. Yediğimiz içtiğimiz her şeyde toprakta ve suda inanılmaz yüksek seviyelerde pestisit bulunuyor. Bunun yanında küf kalıntıları mikotoksinler her yerde. Kullanılan plastik türevlerinin içerikleri gıdaya uygun değil, içtiğimiz hee yudum su kalitesi düşük.
soluduğumuz hava da kötü, kimyasal yüklü.
ciddi bir kuraklık içindeyiz, koca koca göller kurudu.
instagram’da necla örnek var mikotoksin rehberi kanalı, bakın lütfen

Şu son cumlene sonuna kdr katılıyorum telefon tabletten olmuyor ama aşıdan oluyor diyeni çok duydum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…