- 7 Nisan 2025
- 22
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi neyapacagimben
-
Mezun değilim, mesleğim yok maalesef girdiğim ve gireceğim işler hep vasif gerektirmeyenbelki de kasiyerlik size göre değildir, farklı bir iş alanı düşünür müsünüz?
Bir çok iş kolunda memnuniyetsizlik var. Öğretmen olursun müdür,veli,serseri öğrenci. Devlet memuru olursun üssün mobbing yapar,özel şirketler desen öyleKasiyerim, müşteriler müdür çalışma arkadaşları vb çok yıpratıcı 3 yildir farkli farklı işlerde olsa çalışıyorum ama alışamıyorum kendimi bu işlere ait hissetmiyorum mutsuzum ne yapacağım hangi yola gireceğim çok mutsuzum
Çağrı merkezlerinde müşteri temsilciliğine başvurabilirsiniz alım şartları kasiyerlik ile aynı. Bedeniniz değil zihniniz yorulur. Hem de kasiyerlikteki gibi yıpranmazsınız. Ancak bu süreçte geleceğinizi de şekillendirmenizi tavsiye ederim.( Hem çalışın hem de kendinize yatırım yapın) Eğitiminize devam edebilir ya da çalışmak istediğiniz alanla alakalı bilgi sahibi olabilirsiniz.Kasiyerim, müşteriler müdür çalışma arkadaşları vb çok yıpratıcı 3 yildir farkli farklı işlerde olsa çalışıyorum ama alışamıyorum kendimi bu işlere ait hissetmiyorum mutsuzum ne yapacağım hangi yola gireceğim çok mutsuzum
Çok okumadan meslek edinenler var. Yapabilen çalışabilen e güzel iş oluyor. Giyim üzerinden yapan var. Veya ehliyetten kadın servis şoförlüğü yapan var belki fikir olur yaşadığın yerde imkan varsa.Mezun değilim, mesleğim yok maalesef girdiğim ve gireceğim işler hep vasif gerektirmeyen
Açık öğretim okuyun 2 yıllık , önlisans.Kasiyerim, müşteriler müdür çalışma arkadaşları vb çok yıpratıcı 3 yildir farkli farklı işlerde olsa çalışıyorum ama alışamıyorum kendimi bu işlere ait hissetmiyorum mutsuzum ne yapacağım hangi yola gireceğim çok mutsuzum
Bu arada ben mühendisim, mesleğimden önce hayatımda 2 haftalık kasa tecrübem olmuştu. Malum markette kasiyer olarak çalışırsın ama raf da dizilir. Aman allahım öyle bir yorgunluk ki kutuları taşı merdiven çık tek tek yerleştir.. hiç ergonomik değil çok yorucu bir meslek o yüzden market çalışanlarına çok saygım var ekmeklerini hiç kolay kazanmıyorlar.Görüntüne önem veriyorsan daha şık mağazalarda şansını dene yoğunluğu daha azdır.
Tüm gün ayakta durmak çok zor gerçekten. Ben de part time diye garsonluğa başlamıştım, günde 9 saat çalıştırdılar, 3. Günden de kovuldumKasiyerim, müşteriler müdür çalışma arkadaşları vb çok yıpratıcı 3 yildir farkli farklı işlerde olsa çalışıyorum ama alışamıyorum kendimi bu işlere ait hissetmiyorum mutsuzum ne yapacağım hangi yola gireceğim çok mutsuzum
İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorsanız acıbadem Kartal hastanesi yeni açıldı. Çok alım var kasiyer, danışma, hasta kayıta başvurabilirsiniz. Asgari ücret üzeri ve servis var.Kasiyerim, müşteriler müdür çalışma arkadaşları vb çok yıpratıcı 3 yildir farkli farklı işlerde olsa çalışıyorum ama alışamıyorum kendimi bu işlere ait hissetmiyorum mutsuzum ne yapacağım hangi yola gireceğim çok mutsuzum
Meslek edinme kurslarına gidebilirsiniz kuaförlük,cilt bakım bunların sertifikasını alabilirsiniz halk eğitim de protez tırnak olabilir.Mezun değilim, mesleğim yok maalesef girdiğim ve gireceğim işler hep vasif gerektirmeyen
Bu arada avm içi starbucksları tercih etmeni öneririm hem yoğun olur zaman hızlı gecer hem de avm ler 10 gıbı kapandıgı ıcın 11.30 gıbı en gec evde olursun aksi halde 12 de kapanan starbuckslarda gece 1 den once eve gıdemıyorsun temızlıkten dolayı.Bir tanıdığım calısıyor starbucksta 9 k su an net yemek parası var multinet uzerınden veriliyor, maas asgarının bır tık ustu 25 cıvarı.Yol parası cüzi miktar + sadece kapanısta servis var.
Prim senede bir tutturursan 5 k civari ama genelde pek hedefe ulasılmıyor o yuzden vermezler.Ayda bir cekirdek kahve hediyesi + gunde 2 tall boy istediğin içeceği ücretsiz içme imkanı var ama isin %80 i temizlikten geciyor.Barı , tabaklar kupalar ne varsa yıkıyorsun wc temizliği de dahil.Lambaları bile temizliyorsun.Kapanısta 1, 1.5 saat temızlık yapıyorsun 3 kisi.Müdür yardımcısı keyfi gelirse yardım eder.
Kasa isin en kolay kısmı , sürekli kasada olmuyorsun ama genelde giren seviyor aylarca kalan yıllarca calısan cok kısı var.Is temposu yorucu oldugu ıcın arkadaslarla ortam guzel olursa da zaman hızlı gecıyormus.
Benim bile gidesim geldi hahahaabsurdizm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?