Asgarı ücret

Konusmayı deneyeceğim ne diyecek bilemiyorum.
Ancak olmazsa şikayet edeceğim.

1800 lira ödedi sadece. Bundan ötürü konusmadan para çekmedim. Bankayada direkt maas olarak degıl para olarak yollamış.
Eğer siz orada sigortalı çalışıyorsanız maaş olarak veya para olarak ayrımı yoktur ki bu dediğinizi ben anlayamadım. Maaş tutarınız ne kadarsa her ay banka hesabınıza yatar eğer eksik yatıyorsa hesabınızı delil olarak gösterirsiniz burada maaş para hepsi aynı şey önemli olan o iş yerinden sizin hesabınıza geçen toplam tutardır.

Öyle bir Söyler ki ...

Ben tehdit aldığı için polise giden kişiye polisin " siz kendi başınızın çaresine bakın biz ne yapalım " dediği bir olaya Şahit oldum.
Bende hiç şaşırmadım devlette işler çok yavaş ilerliyor biz nerdeyse bir sene olacak alacağımızı alamıyoruz yüklü bir miktar bizim için elimizde kapı gibi sözleşme var icraya verdik yine değişen hiçbişey yok yine mağdur biziz

Ne yapalım burası da böyle bir ülke işte. Sistem böyle işliyor. Bunda suçlu da sen ben biz hepimiziz aslında

Eğer maaşınızı şirket hesabından maaş olarak ödemiyorsa, bireysel hesaptan normal para gönderimi olarak yapıyorsa bunun içinde şikayet edin. Maaşımı almıyorum deyin. Kendi ispatlasın ödediğini. Maaş adı altında yatırılmadığı için ispatlayamaz da. Faiziyle alırsınız. Uğraşın valla durmayın.

Mubtasar 3 aylık da verilen var aylım da verilen var.ama muhtasar ile sigortanın bir bağı yok.muhtasar beyannamede şirkette kaç çalışan olduğu gösterilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…