- 15 Ekim 2015
- 1.077
- 2.745
- 53
- Konu Sahibi themis1990
Yahu kadın sen de biraz kendinden alt olanlara baksan ya. Müdüre bakıp iç çekenlere laf edeceğine.
Git biraz varoş mahalle gez, kerpiç evde soba yanmayan evleri gez. Lüks telefonu bırak buzdolabı olmayanları gez. İşi olmayanlara bak, aylarca işsiz kalıp evine bi lokma götüremeyen adama bak. O kadar mı lüks bir semttesin bunlara denk gelmiyor musun hiç?
Şu ülkemin köylerini git gez, yokluğu iliğine kadar yaşa.
Biz burada yediğimiz lokmaya şükürsüzlük mü yapıyoruz yoksa şu adaletsiz düzene laf edip, işveren trilyonlar götürürken tüm gün işçileri sömürüp 1000 tl maaş vermesine mi?
Benim eşimin maaşıda iyi, senin saydığın koşullar bende de var çok şükür de her yer fakir dolu.
Gıdasızlıktan , soğuktan ölen bebekler var yahu bu ülkede. Haaa ama acıtasyon bu dimi? Yok öyle birşey bunlrı da inkar edersiniz.
Biz iyiyiz diye onlara susalım mı? Biz kendimizde mi yok diyoruz sanıyorsun?
Komşusu açken tok yatana bi söz var, dini bilgin çok iyi, bilirsin sen...
Sen benden alıntı yapma ok!
Senin hiç bir muhatapligim olamaz sen bunlara kafa yorma git evlendirme programı.izle hadi işine .
İnan tek cümlesini okumadim istersen sayfalar dolusu yaz , hiç bir önemi yok. Sürekli alıntı da yapabilirsin sıkıntı yok
Sadece SENİN MUHATABİN BEN DEĞİLİM ALİNTİNİ DA.BİLDİRİMDEN ACMİCAM DOGRUYA DOGRU HADİ GULE GÜLE