- 23 Nisan 2021
- 526
- 324
- 33
-
- Konu Sahibi -mathilda-
Psikoloğa gitmediğiniz sürece çözemezsiniz, buradan nasıl bir çözüm umuyorsunuz?Arkadaşlar merhaba buraya daha önce bu ve benzeri şekillerde defalarca konu açtım. Hiçbir şekilde bir çözüm yolu bulamadım. Ben bu adamı çözemedim anlayamadım hoş çözsem ne olacak o da ayrı mesele. Ben 5 senelik güya evliyim. Bir de yavrum var. Şöyle ki evliliğimizin başımdan beri hatta nişanlıyken bile kocam bana hep uzaktı cinsellik anlamında. Yani bir erkekten beklenen şekilde bir yaklaşım hiç göremedim. Balayında bile bir haftada bşr kere birlikte olduk. Sadece cinsellik yatakta değil normal evin içinde dılarda ki davranışları bile bir kadına karısına yaklaşır gibi değil. Ne bileyim bir sarılma öpme koklama dokunma vs yok. Ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bununla ilgili çok defalar konuştum başlarda hep inkar ediyordu bahaneler buluyordu yok nişanlılık sürecinde yaşanan aksilikler sonra iş yerindeki yoğunluklar sonra işte aramızdaki kavgalar çocuk oldu çocuğa ikimiz baktığımız İçin yorgunluklar morelim bozuk yok canım sıkkın vs vs hiç donu gelmedi. Sonra bşr ara kabul etti tedavi olacağım dedi doktora bile zorla ben teşvik ettim yani kendi kendine bir erkek bunu onur edip gitmez mi birşeyler yapmaya çalışmaz mı ona da iki gün gitti üçüncü gün bıraktı hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Eskiden ayda yılda bir benim yanaşmamla görev gibi yapıyordu çocuktan sonra artık hiç olmamaya başladı son 10 aydır bir kere ilişki yaşandı. Artık karşısına geçip ya sen neden böyle yapıyorsun benim yerimde başkası olsa seni 50 kere aldatırdı ben artık dayanamıyorum dedim yine işe yaramadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben ne yapayım arkadaşlar boşansam yavruma kıyamıyorum bu şekilde de hayat geçmiyor yani sadece cinsellik olmasa koca gibi davransa normal hayatta belki bir şekilde günler geçer ama sürekli bu anormal hayatı düşünüp kahroluyorum. Kanser olucam kesin. Sanki benim kocam değil de çocuğum gibi davranıyor sosyal hayatta da bir sohbeti yok muhabbeti yok fikir alışverişi yok esprisi eğlencesi yok. Aklı 10 ruhu 80 yaşında gibi davranıyor hep annesi gibi onu yönlendirmemi nazlamamı pohpohlamamış istiyor. Yani bir erkeğin aslında karısına yapması gereken şeyler. Çocuk gibi küser trip atar Naz yapar… ben nasıl birşeyin içindeyim sinir hastası oldum artık . Kimseye diyemiyorum derdimi lütfen birşeyler söyleyin…
Bile bile evlenir mi insan o zaman inançlarım bu şekilde olduğu İçin evlenmeden ilişkimizi kirletmek istemiyorum demişti ben de bu lafına mutlu olmuştum hatta. Meğerse adamın isteği yokmuş ki … burdan umduğum şey içimi dökme ve bu şekilde birşey yaşayan varsa yol göstermesiPsikoloğa gitmediğiniz sürece çözemezsiniz, buradan nasıl bir çözüm umuyorsunuz?
Eşleriyle sorunu olup çözmeden çocuk yapanların klasik durumunu yaşıyorsunuz. Çözüm de sizden başkasında değil. Bilebile evlenip hem kendinizi hem çocuğunuzu mağdur ediyorsunuz.
Üslubum için özür dilerim, çocuklara asla kıyamıyorum hadi siz yetişkinsiniz ama evlilik devam etse de bitse de düzenleri bozuluyor çocukların. Psikoloğa gitmeye ikna edebilirseniz gitmelisiniz aksi halde böyle hayat geçmez. Sevişmemesi ayrı, sevdiği kadın olarak bile görmüyor sizi,bu normal değil.Bile bile evlenir mi insan o zaman inançlarım bu şekilde olduğu İçin evlenmeden ilişkimizi kirletmek istemiyorum demişti ben de bu lafına mutlu olmuştum hatta. Meğerse adamın isteği yokmuş ki … burdan umduğum şey içimi dökme ve bu şekilde birşey yaşayan varsa yol göstermesi
Balayında haftada 1 olduğunda bile anlaşılır. Hamile kalmamak için çok uğraşılır. Uyumsuzsunuz ve boşanmalısınızBile bile evlenir mi insan o zaman inançlarım bu şekilde olduğu İçin evlenmeden ilişkimizi kirletmek istemiyorum demişti ben de bu lafına mutlu olmuştum hatta. Meğerse adamın isteği yokmuş ki … burdan umduğum şey içimi dökme ve bu şekilde birşey yaşayan varsa yol göstermesi
evladınızı bahane etmeyin ve boşanın . Gayet açık ve net. Bu adamdan bir cacık olmaZ, sekssiz evlilik olmaz böyle hayat geçmez. Siz sinir oldukça dolup taşıp kurudukça evladınıza daha mı iyi analık edeceksiniz. Birkaç sene üzülür sonra önünüze bakarsınız.Arkadaşlar merhaba buraya daha önce bu ve benzeri şekillerde defalarca konu açtım. Hiçbir şekilde bir çözüm yolu bulamadım. Ben bu adamı çözemedim anlayamadım hoş çözsem ne olacak o da ayrı mesele. Ben 5 senelik güya evliyim. Bir de yavrum var. Şöyle ki evliliğimizin başımdan beri hatta nişanlıyken bile kocam bana hep uzaktı cinsellik anlamında. Yani bir erkekten beklenen şekilde bir yaklaşım hiç göremedim. Balayında bile bir haftada bşr kere birlikte olduk. Sadece cinsellik yatakta değil normal evin içinde dılarda ki davranışları bile bir kadına karısına yaklaşır gibi değil. Ne bileyim bir sarılma öpme koklama dokunma vs yok. Ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bununla ilgili çok defalar konuştum başlarda hep inkar ediyordu bahaneler buluyordu yok nişanlılık sürecinde yaşanan aksilikler sonra iş yerindeki yoğunluklar sonra işte aramızdaki kavgalar çocuk oldu çocuğa ikimiz baktığımız İçin yorgunluklar morelim bozuk yok canım sıkkın vs vs hiç donu gelmedi. Sonra bşr ara kabul etti tedavi olacağım dedi doktora bile zorla ben teşvik ettim yani kendi kendine bir erkek bunu onur edip gitmez mi birşeyler yapmaya çalışmaz mı ona da iki gün gitti üçüncü gün bıraktı hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Eskiden ayda yılda bir benim yanaşmamla görev gibi yapıyordu çocuktan sonra artık hiç olmamaya başladı son 10 aydır bir kere ilişki yaşandı. Artık karşısına geçip ya sen neden böyle yapıyorsun benim yerimde başkası olsa seni 50 kere aldatırdı ben artık dayanamıyorum dedim yine işe yaramadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben ne yapayım arkadaşlar boşansam yavruma kıyamıyorum bu şekilde de hayat geçmiyor yani sadece cinsellik olmasa koca gibi davransa normal hayatta belki bir şekilde günler geçer ama sürekli bu anormal hayatı düşünüp kahroluyorum. Kanser olucam kesin. Sanki benim kocam değil de çocuğum gibi davranıyor sosyal hayatta da bir sohbeti yok muhabbeti yok fikir alışverişi yok esprisi eğlencesi yok. Aklı 10 ruhu 80 yaşında gibi davranıyor hep annesi gibi onu yönlendirmemi nazlamamı pohpohlamamış istiyor. Yani bir erkeğin aslında karısına yapması gereken şeyler. Çocuk gibi küser trip atar Naz yapar… ben nasıl birşeyin içindeyim sinir hastası oldum artık . Kimseye diyemiyorum derdimi lütfen birşeyler söyleyin…
Yavrunuza kıyamayacak ne var anlamıyorum bunu? Şu ortamda bu psikolojilerle büyüyünce çok mutlu çocuklar yetiştirdiğinizi mi zannediyorsunuz. Adamın ne olduğu balayından belli olmuş çocuk yapmakla hata burdan başlamış.Arkadaşlar merhaba buraya daha önce bu ve benzeri şekillerde defalarca konu açtım. Hiçbir şekilde bir çözüm yolu bulamadım. Ben bu adamı çözemedim anlayamadım hoş çözsem ne olacak o da ayrı mesele. Ben 5 senelik güya evliyim. Bir de yavrum var. Şöyle ki evliliğimizin başımdan beri hatta nişanlıyken bile kocam bana hep uzaktı cinsellik anlamında. Yani bir erkekten beklenen şekilde bir yaklaşım hiç göremedim. Balayında bile bir haftada bşr kere birlikte olduk. Sadece cinsellik yatakta değil normal evin içinde dılarda ki davranışları bile bir kadına karısına yaklaşır gibi değil. Ne bileyim bir sarılma öpme koklama dokunma vs yok. Ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bununla ilgili çok defalar konuştum başlarda hep inkar ediyordu bahaneler buluyordu yok nişanlılık sürecinde yaşanan aksilikler sonra iş yerindeki yoğunluklar sonra işte aramızdaki kavgalar çocuk oldu çocuğa ikimiz baktığımız İçin yorgunluklar morelim bozuk yok canım sıkkın vs vs hiç donu gelmedi. Sonra bşr ara kabul etti tedavi olacağım dedi doktora bile zorla ben teşvik ettim yani kendi kendine bir erkek bunu onur edip gitmez mi birşeyler yapmaya çalışmaz mı ona da iki gün gitti üçüncü gün bıraktı hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Eskiden ayda yılda bir benim yanaşmamla görev gibi yapıyordu çocuktan sonra artık hiç olmamaya başladı son 10 aydır bir kere ilişki yaşandı. Artık karşısına geçip ya sen neden böyle yapıyorsun benim yerimde başkası olsa seni 50 kere aldatırdı ben artık dayanamıyorum dedim yine işe yaramadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben ne yapayım arkadaşlar boşansam yavruma kıyamıyorum bu şekilde de hayat geçmiyor yani sadece cinsellik olmasa koca gibi davransa normal hayatta belki bir şekilde günler geçer ama sürekli bu anormal hayatı düşünüp kahroluyorum. Kanser olucam kesin. Sanki benim kocam değil de çocuğum gibi davranıyor sosyal hayatta da bir sohbeti yok muhabbeti yok fikir alışverişi yok esprisi eğlencesi yok. Aklı 10 ruhu 80 yaşında gibi davranıyor hep annesi gibi onu yönlendirmemi nazlamamı pohpohlamamış istiyor. Yani bir erkeğin aslında karısına yapması gereken şeyler. Çocuk gibi küser trip atar Naz yapar… ben nasıl birşeyin içindeyim sinir hastası oldum artık . Kimseye diyemiyorum derdimi lütfen birşeyler söyleyin…
Hani kocanız ilk görüştüğünüzde dini boyutunu söylüyormuş ya doğru cinsellik her iki tarafın da eşit hakkı evliliklerde sadece kadın ya da sadece erkek değil. Internette hocalar anlatıyor hep. Hatta biri dedi ki 3, 4 adet dönemi geçmiş ve hala adam istemiyorsa kadin boşanabilir. Eşinize sırf bu yüzden boşanma hakkım var yok istemiyorsan psikoloğa gidelim diyebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba buraya daha önce bu ve benzeri şekillerde defalarca konu açtım. Hiçbir şekilde bir çözüm yolu bulamadım. Ben bu adamı çözemedim anlayamadım hoş çözsem ne olacak o da ayrı mesele. Ben 5 senelik güya evliyim. Bir de yavrum var. Şöyle ki evliliğimizin başımdan beri hatta nişanlıyken bile kocam bana hep uzaktı cinsellik anlamında. Yani bir erkekten beklenen şekilde bir yaklaşım hiç göremedim. Balayında bile bir haftada bşr kere birlikte olduk. Sadece cinsellik yatakta değil normal evin içinde dılarda ki davranışları bile bir kadına karısına yaklaşır gibi değil. Ne bileyim bir sarılma öpme koklama dokunma vs yok. Ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bununla ilgili çok defalar konuştum başlarda hep inkar ediyordu bahaneler buluyordu yok nişanlılık sürecinde yaşanan aksilikler sonra iş yerindeki yoğunluklar sonra işte aramızdaki kavgalar çocuk oldu çocuğa ikimiz baktığımız İçin yorgunluklar morelim bozuk yok canım sıkkın vs vs hiç donu gelmedi. Sonra bşr ara kabul etti tedavi olacağım dedi doktora bile zorla ben teşvik ettim yani kendi kendine bir erkek bunu onur edip gitmez mi birşeyler yapmaya çalışmaz mı ona da iki gün gitti üçüncü gün bıraktı hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Eskiden ayda yılda bir benim yanaşmamla görev gibi yapıyordu çocuktan sonra artık hiç olmamaya başladı son 10 aydır bir kere ilişki yaşandı. Artık karşısına geçip ya sen neden böyle yapıyorsun benim yerimde başkası olsa seni 50 kere aldatırdı ben artık dayanamıyorum dedim yine işe yaramadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben ne yapayım arkadaşlar boşansam yavruma kıyamıyorum bu şekilde de hayat geçmiyor yani sadece cinsellik olmasa koca gibi davransa normal hayatta belki bir şekilde günler geçer ama sürekli bu anormal hayatı düşünüp kahroluyorum. Kanser olucam kesin. Sanki benim kocam değil de çocuğum gibi davranıyor sosyal hayatta da bir sohbeti yok muhabbeti yok fikir alışverişi yok esprisi eğlencesi yok. Aklı 10 ruhu 80 yaşında gibi davranıyor hep annesi gibi onu yönlendirmemi nazlamamı pohpohlamamış istiyor. Yani bir erkeğin aslında karısına yapması gereken şeyler. Çocuk gibi küser trip atar Naz yapar… ben nasıl birşeyin içindeyim sinir hastası oldum artık . Kimseye diyemiyorum derdimi lütfen birşeyler söyleyin…
burada bu hep söyleniyorEşinizin cinsel yönelimleri farklı olabilir mi?
Konu sahibinin dini hassasiyeyleri varmış. Adama da ilişkimizi evlenmeden kirletmek istemiyorum demiş.Görücü usulü mü evlendiniz? Nişanlılık döneminde de böyleydi diyorsunuz ama o zaman neden evlendiniz ki? Yani bi süre sonra yapacak bi şey kalmıyor mutsuz bir evlilik çocuğunuz için daha kötü değil mi?
Selam arkadaşım aradan 1 yıl geçmiş neler yaptın çok merak ettim. Yani içim darlandı bir kulübe bakayım dedim bi de ne göreyim sanki benim kocamı anlatmışsın. O yüzden çok merak ettim neler yaşadınız nasıl oldunuz diye umarım mesajımı görürsün.Arkadaşlar merhaba buraya daha önce bu ve benzeri şekillerde defalarca konu açtım. Hiçbir şekilde bir çözüm yolu bulamadım. Ben bu adamı çözemedim anlayamadım hoş çözsem ne olacak o da ayrı mesele. Ben 5 senelik güya evliyim. Bir de yavrum var. Şöyle ki evliliğimizin başımdan beri hatta nişanlıyken bile kocam bana hep uzaktı cinsellik anlamında. Yani bir erkekten beklenen şekilde bir yaklaşım hiç göremedim. Balayında bile bir haftada bşr kere birlikte olduk. Sadece cinsellik yatakta değil normal evin içinde dılarda ki davranışları bile bir kadına karısına yaklaşır gibi değil. Ne bileyim bir sarılma öpme koklama dokunma vs yok. Ev arkadaşı gibi yaşıyoruz. Bununla ilgili çok defalar konuştum başlarda hep inkar ediyordu bahaneler buluyordu yok nişanlılık sürecinde yaşanan aksilikler sonra iş yerindeki yoğunluklar sonra işte aramızdaki kavgalar çocuk oldu çocuğa ikimiz baktığımız İçin yorgunluklar morelim bozuk yok canım sıkkın vs vs hiç donu gelmedi. Sonra bşr ara kabul etti tedavi olacağım dedi doktora bile zorla ben teşvik ettim yani kendi kendine bir erkek bunu onur edip gitmez mi birşeyler yapmaya çalışmaz mı ona da iki gün gitti üçüncü gün bıraktı hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam etti. Eskiden ayda yılda bir benim yanaşmamla görev gibi yapıyordu çocuktan sonra artık hiç olmamaya başladı son 10 aydır bir kere ilişki yaşandı. Artık karşısına geçip ya sen neden böyle yapıyorsun benim yerimde başkası olsa seni 50 kere aldatırdı ben artık dayanamıyorum dedim yine işe yaramadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Ben ne yapayım arkadaşlar boşansam yavruma kıyamıyorum bu şekilde de hayat geçmiyor yani sadece cinsellik olmasa koca gibi davransa normal hayatta belki bir şekilde günler geçer ama sürekli bu anormal hayatı düşünüp kahroluyorum. Kanser olucam kesin. Sanki benim kocam değil de çocuğum gibi davranıyor sosyal hayatta da bir sohbeti yok muhabbeti yok fikir alışverişi yok esprisi eğlencesi yok. Aklı 10 ruhu 80 yaşında gibi davranıyor hep annesi gibi onu yönlendirmemi nazlamamı pohpohlamamış istiyor. Yani bir erkeğin aslında karısına yapması gereken şeyler. Çocuk gibi küser trip atar Naz yapar… ben nasıl birşeyin içindeyim sinir hastası oldum artık . Kimseye diyemiyorum derdimi lütfen birşeyler söyleyin…