Ascus ?

Benim de ascus çıktı testte, şimdi 3 ay sonra hpv yaptırmaya gideceğim. Çok büyütülecek bir şey değil anladığım kadarı ile.
İnşallah öyledir aklım çıkıyor yıllardan sonra çocuk sahibi oldum şimdi çaresizce bakıyorum onlara

Benim de yıllardan beri enfeksiyonum var ama ilişki esnasında ağrı ve kanama olunca gittim

Benim de ascus çıktı testte, şimdi 3 ay sonra hpv yaptırmaya gideceğim. Çok büyütülecek bir şey değil anladığım kadarı ile.
Sizin ne zaman çıktı sonucunuZ ve ne tedavi verildi size ?
Bana bi antibiyotik ile fitil verdi sadece.
Ama işe yaradı mı bilemem.
Öncesinde de bu ilaçları çok kullandım ama tekrarladı

Normalde ara kanamalarınız var mıydı peki? Lekelenme şeklinde? Smear testiniz kaç günde çıktı?

Hayır hiçbir şey sadece ilişki esnasında ağrım var diye gittim bu test yapıldı bugün de sonucu aldım işte 3 ay bekle dedi bana
endişelenmeyin bu öyle aman aman önemi olan bir şey değil. anladığım kadarıyla ağır bir enfeksiyon var orada,enfeksiyondan dolayı da bu bulgu olur. içinizi ferah tutun,3 ay sonra enfeksiyon geçmiş olur,o zaman tekrar bakılır. ama bence normal çıkacaktır diye düşünüyorum

antibiyotik verildi mi size?

Normalde ara kanamalarınız var mıydı peki? Lekelenme şeklinde? Smear testiniz kaç günde çıktı?
17 günde çıktı
Yok hayır hiç kanamam yoktu sadece ilişkide ağrım vardı bi de eşimin benden akan menisi pembelik olurdu
Yani öyle kan kırmızısı bişey de görmedim

Antibiyotik verildi evet kullandım bitti

17 günde çıktı
Yok hayır hiç kanamam yoktu sadece ilişkide ağrım vardı bi de eşimin benden akan menisi pembelik olurdu
Yani öyle kan kırmızısı bişey de görmedim
Benımde ara kanamalarım oluyordu o sebeple dr gıttıgım smear sonucu temız cıktı fakat ara kanamalarım gecmıyor. Hpv testı de bakıldımı pekı

Benımde ara kanamalarım oluyordu o sebeple dr gıttıgım smear sonucu temız cıktı fakat ara kanamalarım gecmıyor. Hpv testı de bakıldımı pekı
Yok hayır bakılmadı yarın başka doktora gidecem
Yani istersen gel bakalım dedi sonra 3 ay sonra gelsen daha iyi olur ilaçlar etkisini gösterir belki dedi

Yok hayır bakılmadı yarın başka doktora gidecem
Yani istersen gel bakalım dedi sonra 3 ay sonra gelsen daha iyi olur ilaçlar etkisini gösterir belki dedi
Bence hemen gidin ihmale gelmez. Şüphesi bile insanın içini kemiriyor. Özeldemi yaptırdınız smear i

Sizin ne zaman çıktı sonucunuZ ve ne tedavi verildi size ?
Bana bi antibiyotik ile fitil verdi sadece.
Ama işe yaradı mı bilemem.
Öncesinde de bu ilaçları çok kullandım ama tekrarladı
Benim ağrım yoktu, normal smear yaptırmaya gittim, o zaman çıktı. Doktor hemen biyopsi deyince ben de güvenemedim, 3 ay sonra başka doktora gitme kararı aldım. Neden bu korona telaşında gidip biyopsi yaptırayım ki ne olduğu belirsiz 3 hücre için. Hiç ağrım falan da hala yok çok şükür.

Doktorunuzun ağzından kanser lafını duymadan internetten bakmayla evham yapmayın öyle olsa 3 ay sonra bir daha bakalım demezdi sıkı takip isterdi çünkü sinsi ilerler bu ama başka doktora gidebilirsiniz emin olmak için

Merhaba siz hpv de yaptınız mı ?
Benden dün hpv istendi daha net ortaya çıkar her şey dediler.

Bende cin1 çıkmıştı 6 ay sonra söear testinde temiz çıktı kendi kendine iyileşmiş.Bende o zamanlar çok telaşlanmıştım ama birşey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…