İnşallah öyledir aklım çıkıyor yıllardan sonra çocuk sahibi oldum şimdi çaresizce bakıyorum onlaraBenim de ascus çıktı testte, şimdi 3 ay sonra hpv yaptırmaya gideceğim. Çok büyütülecek bir şey değil anladığım kadarı ile.
Bana kalırsa yok.
ee doktorlara kalırsa da yok.
bence stres yapmayın. Temizliğinize dikkat edin ve kontrolleri aksatmayın.
bende sizin gibi endişelenip bi kaç doktora gittim ki ben bebek için uğraşıyordum. Sonuç olarak enfeksiyon çıktı
Sizin ne zaman çıktı sonucunuZ ve ne tedavi verildi size ?Benim de ascus çıktı testte, şimdi 3 ay sonra hpv yaptırmaya gideceğim. Çok büyütülecek bir şey değil anladığım kadarı ile.
Normalde ara kanamalarınız var mıydı peki? Lekelenme şeklinde? Smear testiniz kaç günde çıktı?Merhaba arkadaşlar rahatlamaya ihtiyacım var çok üzgünüm
Geçen ay ilişki sonrası kanama sebebiyle doktora gittim yara yok ama çok ağır enfeksiyon olmuşsun smear da bakalım dedi
Ve bugün sonucum çıkmış
Ne olduğu belli olmayan ama takip edilmesi gereken “ascus” yazıyor tanıda
Nette baktım kanser habercisi diyor
Doktorum 3 ay sonra tekrarlayalım dedi ama ben 3 ay bekleyemem diye başka doktordan randevu aldım.
Daha önce bunu duyan bilen atlatan varsa beni rahatlatacak bişeyler yazın 2 tane küçücük çocuğum var elim ayağım tutuldu ne yapacağımı bilmiyorum
endişelenmeyin bu öyle aman aman önemi olan bir şey değil. anladığım kadarıyla ağır bir enfeksiyon var orada,enfeksiyondan dolayı da bu bulgu olur. içinizi ferah tutun,3 ay sonra enfeksiyon geçmiş olur,o zaman tekrar bakılır. ama bence normal çıkacaktır diye düşünüyorumHayır hiçbir şey sadece ilişki esnasında ağrım var diye gittim bu test yapıldı bugün de sonucu aldım işte 3 ay bekle dedi bana
17 günde çıktıNormalde ara kanamalarınız var mıydı peki? Lekelenme şeklinde? Smear testiniz kaç günde çıktı?
Antibiyotik verildi evet kullandım bittiendişelenmeyin bu öyle aman aman önemi olan bir şey değil. anladığım kadarıyla ağır bir enfeksiyon var orada,enfeksiyondan dolayı da bu bulgu olur. içinizi ferah tutun,3 ay sonra enfeksiyon geçmiş olur,o zaman tekrar bakılır. ama bence normal çıkacaktır diye düşünüyorum
antibiyotik verildi mi size?
Benımde ara kanamalarım oluyordu o sebeple dr gıttıgım smear sonucu temız cıktı fakat ara kanamalarım gecmıyor. Hpv testı de bakıldımı pekı17 günde çıktı
Yok hayır hiç kanamam yoktu sadece ilişkide ağrım vardı bi de eşimin benden akan menisi pembelik olurdu
Yani öyle kan kırmızısı bişey de görmedim
Yok hayır bakılmadı yarın başka doktora gidecemBenımde ara kanamalarım oluyordu o sebeple dr gıttıgım smear sonucu temız cıktı fakat ara kanamalarım gecmıyor. Hpv testı de bakıldımı pekı
Bence hemen gidin ihmale gelmez. Şüphesi bile insanın içini kemiriyor. Özeldemi yaptırdınız smear iYok hayır bakılmadı yarın başka doktora gidecem
Yani istersen gel bakalım dedi sonra 3 ay sonra gelsen daha iyi olur ilaçlar etkisini gösterir belki dedi
Özel evetBence hemen gidin ihmale gelmez. Şüphesi bile insanın içini kemiriyor. Özeldemi yaptırdınız smear i
Benim ağrım yoktu, normal smear yaptırmaya gittim, o zaman çıktı. Doktor hemen biyopsi deyince ben de güvenemedim, 3 ay sonra başka doktora gitme kararı aldım. Neden bu korona telaşında gidip biyopsi yaptırayım ki ne olduğu belirsiz 3 hücre için. Hiç ağrım falan da hala yok çok şükür.Sizin ne zaman çıktı sonucunuZ ve ne tedavi verildi size ?
Bana bi antibiyotik ile fitil verdi sadece.
Ama işe yaradı mı bilemem.
Öncesinde de bu ilaçları çok kullandım ama tekrarladı
Merhaba siz hpv de yaptınız mı ?Bana kalırsa yok.
ee doktorlara kalırsa da yok.
bence stres yapmayın. Temizliğinize dikkat edin ve kontrolleri aksatmayın.
bende sizin gibi endişelenip bi kaç doktora gittim ki ben bebek için uğraşıyordum. Sonuç olarak enfeksiyon çıktı
Darısı başıma inşallahBende cin1 çıkmıştı 6 ay sonra söear testinde temiz çıktı kendi kendine iyileşmiş.Bende o zamanlar çok telaşlanmıştım ama birşey olmadı.
Teşekkür ederim inşallahgçmiş olsun umarım ciddi birşey çıkmaz
Evet canım yaptırdım. Negatif çıkmıştıMerhaba siz hpv de yaptınız mı ?
Benden dün hpv istendi daha net ortaya çıkar her şey dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?