Benim de negatif geldi hpv testim. Sağlık ocağında yaptırmıstm iki test almıslardı biri smear biri hpv. Hpv negatif gelince smeara bakmaya gerek yokmus nasıl oluyor anlamadım.Evet canım yaptırdım. Negatif çıkmıştı
Hmm bilmiyorum canım. Ben önce smear yaptırdım onda acsus çıkınca biyopsi kolposkopi ve hpv baktırdım. Yani sıralama falan var mı hiç bilmiyorumBenim de negatif geldi hpv testim. Sağlık ocağında yaptırmıstm iki test almıslardı biri smear biri hpv. Hpv negatif gelince smeara bakmaya gerek yokmus nasıl oluyor anlamadım.
Bişey sorucam sizin de ascus çıkmış ya (benim de ascus) hpv ve kolposkopi temiz mi çıktı takip edilmesi gereken düşük riskli bişey mi çıktı ?Hmm bilmiyorum canım. Ben önce smear yaptırdım onda acsus çıkınca biyopsi kolposkopi ve hpv baktırdım. Yani sıralama falan var mı hiç bilmiyorum
Bi tedavi mi gördünüz ya da bağışıklık güçlendirici bişey mi aldınız yani nasıl temiz çıktı sonradan ?Benim de ascus çıkmıştı arka arkaya 2 smear . Doktor önemli bir şey değil takip demişti . Ben de netten baktığımda kanser oldum sanmıştım. Şimdi tüm smearlarım temiz çıkıyor . Üstüne hamile kaldım çocuk bile doğurdum
Dahaönce sorduğumu tekrar sormuşum özür diliyorumBişey sorucam sizin de ascus çıkmış ya (benim de ascus) hpv ve kolposkopi temiz mi çıktı takip edilmesi gereken düşük riskli bişey mi çıktı ?
Hpv negatif çıktı kolposkopi sonucu servisit çıktı canım. İlaç kullandım geçtiBişey sorucam sizin de ascus çıkmış ya (benim de ascus) hpv ve kolposkopi temiz mi çıktı takip edilmesi gereken düşük riskli bişey mi çıktı ?
Henüz çıkmadı sonucum haftaya çıkacak yazarım inşallahMerhaba konu sahibi. Size hep yazacak oluyorum unutuyorum. Bıldırım gelınce yazayım ıstedım. Gıttıgınız dıger doktorda sonuc ne cıktı acaba?
İnşallah öyle olurEnfeksiyon varken smearcalan doktorun kafasini ....
Enfeksiyon asiri akinti sonucu ,olumsuz etkiler ,bosuna uzulmeyin
Hiçbir tedavi görmedim . Bir şey de kullanmadım . Ama doktor bana kıllarını asla jiletle alma demişti . Makasla kısalt demişti. Benim gebeliğim riskli diye ayıptır söylemesi doktor cinsel ilişki yasaklamıştı . 9 ay sonra doğumdan sonra kayboldu gitti. 3 yıl oldu hiç çıkmadı bir daha Ascus .Bi tedavi mi gördünüz ya da bağışıklık güçlendirici bişey mi aldınız yani nasıl temiz çıktı sonradan ?
Teşekkür ederimerken teşhis önemli bu sizin moral kaynağınız olsungeçmiş olsun
canım telaş etme benim kuzenimdede çıktı bu hatta gebelik planlaması için gitmişti 4 ay sonra hamile bile kaldı sadece sürekli kontrol altında olmalısın o kadar telaş yapma gönlünü ferah tutMerhaba arkadaşlar rahatlamaya ihtiyacım var çok üzgünüm
Geçen ay ilişki sonrası kanama sebebiyle doktora gittim yara yok ama çok ağır enfeksiyon olmuşsun smear da bakalım dedi
Ve bugün sonucum çıkmış
Ne olduğu belli olmayan ama takip edilmesi gereken “ascus” yazıyor tanıda
Nette baktım kanser habercisi diyor
Doktorum 3 ay sonra tekrarlayalım dedi ama ben 3 ay bekleyemem diye başka doktordan randevu aldım.
Daha önce bunu duyan bilen atlatan varsa beni rahatlatacak bişeyler yazın 2 tane küçücük çocuğum var elim ayağım tutuldu ne yapacağımı bilmiyorum
Ne olur ne dedi doktor beniimde bugün belli oldu birde gebeyim aynısı çıkmış ne diyor doktor sizeMerhaba arkadaşlar rahatlamaya ihtiyacım var çok üzgünüm
Geçen ay ilişki sonrası kanama sebebiyle doktora gittim yara yok ama çok ağır enfeksiyon olmuşsun smear da bakalım dedi
Ve bugün sonucum çıkmış
Ne olduğu belli olmayan ama takip edilmesi gereken “ascus” yazıyor tanıda
Nette baktım kanser habercisi diyor
Doktorum 3 ay sonra tekrarlayalım dedi ama ben 3 ay bekleyemem diye başka doktordan randevu aldım.
Daha önce bunu duyan bilen atlatan varsa beni rahatlatacak bişeyler yazın 2 tane küçücük çocuğum var elim ayağım tutuldu ne yapacağımı bilmiyorum
Ne olur cevap verin bende gebeyim şuan yeni 5 haftalık ve ascus olduğunu bugün öğrendim bebeğe zararı varmıBenim de ascus çıkmıştı arka arkaya 2 smear . Doktor önemli bir şey değil takip demişti . Ben de netten baktığımda kanser oldum sanmıştım. Şimdi tüm smearlarım temiz çıkıyor . Üstüne hamile kaldım çocuk bile doğurdum
Allah rızası için cevap ver canım bende gebeyim şuan 5 haftalık ascus varken mi sen gebelik geçirip doğum yaptın ya bugün yeni öğrendim ascus u ve odun patladı 5 haftalık gebeyimHiçbir tedavi görmedim . Bir şey de kullanmadım . Ama doktor bana kıllarını asla jiletle alma demişti . Makasla kısalt demişti. Benim gebeliğim riskli diye ayıptır söylemesi doktor cinsel ilişki yasaklamıştı . 9 ay sonra doğumdan sonra kayboldu gitti. 3 yıl oldu hiç çıkmadı bir daha Ascus .
Ben gebelikte geçirmedim ama evet ben de çok korktum hemen hpv testi yaptırdım o negatif çıktı sonradan belirtim olmadığı halde drum 3 ay sonra tekrar smear alalım dediNe olur ne dedi doktor beniimde bugün belli oldu birde gebeyim aynısı çıkmış ne diyor doktor size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?