• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşçılıkta benim diyenler, hadi bi el atıverin :)

balık varsa helva olmalı bide fırında mantar ekle yanına salataları da cesitlendirebilirsin.. helva olmaz dersen de Revani sekerpare gibi çok yorucu olmayan şeyler yapabilirsin..

Balık olduğu için sütlü bir tatlı olmayacağına göre, şekerpare yada kadayıf tarzı birşey yapabilirsiniz. Hele yaprak sarma varsa bence kadayıf onnnnnnn numara olur :) Marketten hazır kadayıf alıp ıslayabilirsiniz hem pratik olur. Oh ya canım istedi bak şimdi. Bende mi gelsem yemeğe, öğrenciyik açız :KK70:

buyur gel canım nedemek :) seve seve....

Afiyet olsun. İnşallah memnun kalırsın. İki katına çıkarıp 6 kâseye paylaştırabilirsin. Ayrıca onlar gelmeden yapıp kenara koyabilirsin, hazır olur. Yemek esnasında fırına verirsin 200 derecede. Ama takip et. Üstleri kızarsın, karamel rengi olsun ama yanmasın.

Afiyet olsun. İnşallah memnun kalırsın. İki katına çıkarıp 6 kâseye paylaştırabilirsin. Ayrıca onlar gelmeden yapıp kenara koyabilirsin, hazır olur. Yemek esnasında fırına verirsin 200 derecede. Ama takip et. Üstleri kızarsın, karamel rengi olsun ama yanmasın.

onlar gelmeden hazır olması daha iyi... onlar varken gecikir bişey olur.. masada bekletmeyim milleti... hazırda dursun ısıtırım koyarım.. çok sağol canım çok ilgilendin..teşekkr ederim..

Son bir şey söyleyeyim. Malzemeleri sabahtan alırsan, az bir miktar yapabilirsin sabahtan tek bir güvece. . Fırına atıp bir dene, tadını beğenirsen tam ölçüde hazırlarsın.

Vay arkadaş herkes de helva helva diye tutturmuş.Dışarıda balık yemeyen ne bilir balığın üstüne helva yeneceğini.Ki çoğu kişi de bunu bilmez.Yani çoğu vatandaş.:KK14:Balığın üstüne helva getirseler pek memnun olmazdım.Başka tatlı beni memnun ederdi.Balığın üstüne helva yenecek diye bir kural yok ki.Zevk meselesi bu.Ayrıca dolma da yenir ne var yani.Adam seviyorsa balığını da yer iki üç dolmasını da.:KK14:

Back