- 15 Temmuz 2019
- 4.161
- 6.652
Geçen ay mr çektirdim sanırım öldüm sonra beni geri dirilttiler kesin öyle oldu nefessiz kaldığıma çok eminim.Ben de hiç asansör korkusu yoktu 2 defa kaldım. Geniş olanda korku oluşmadı ama dar olan asansörde panik atağım tuttu. Bizim apartmanınki o da ne yazıkki. Yenmeye çalışıyorum ama bazen paniğim tutuyor eşyaları içine koyup yolluyorum ben de merdivenden çıkıyorum Allahtan ikinci kat
Ben de tavsiye alabilirim özellikle panik atağı engellesem ve bir de şu kapalı alan korkusunu
Aslında oturduğum yerden rahatsız etmiyor hatta akşam manzara çok güzel. Atakulesi,anıtkabiri her yer görünüyor. Ama bir şeye bakmak için aşağı doğru bakarsan eyvah eyvahİçten silin yeterli bence 16. Katta cam silinmez Allah korusun. Bi arkadaşım 20.kattaydı çıkana kadar öldüm evde sürekli tedirgin oturdum korkudan. Dışarıya gözümün ucuyla baktım
Ay ben de ondan çok korkuyorum nefessiz kalırım diyeGeçen ay mr çektirdim sanırım öldüm sonra beni geri dirilttiler kesin öyle oldu nefessiz kaldığıma çok eminim.
Bindik en son kırmızı etiket vardı bende bilmiyordum sabah eşim bindi sonra kızımla bindik hem de hadi başımıza bir şey gelseydi korkunç... Yeni öğrendim o etiket anlamalarını yönetici nasıl şerit falan çekmedi pes... Allah koruduasansörde kırmızı etiket varsa zaten binilmemesi için o asansörün önüne şerit falan çekmeleri lazım
veya tamamen devre dışı olması lazım kimse kullanmasın diye
kırmızı etiketli olduğu halde hala birileri kullanabiliyorsa çok tehlikeli
asansör etiketlerine mutlaka bakarım, yeşil etiketse süper. mavi ise bazı sorunları var ama çok tehlikeli değil demek
kırmızı ise arkana bakmadan kaç demektir
bende asansör fobisi yok ama atıyorum misafirliğe falan gelmişimdir, apartman eskidir asansör de eskidir kullanmam o asansörü
kendi yaşadığım apartmanda asansör yok zaten
Onu ben de canlandırma yapamıyordum birkaç video gördüm tam inecekken asansör hareket ediyor sıkışıyor... En son ölen bayan düşmüş asansör o çıkmaya çalışmışAsansör duvarında sıkışmak nasıl oluyor? Tam dışarı çıkmaya çalışırken asansör mü kayıyor nasıl gerçekleşiyor kafamda canlandıramıyorum bir türlü
konuyla ilgili bir sürü video mevcut ama hassas biriyseniz izlemeyinAsansör duvarında sıkışmak nasıl oluyor? Tam dışarı çıkmaya çalışırken asansör mü kayıyor nasıl gerçekleşiyor kafamda canlandıramıyorum bir türlü