Babam olduğu için seviyorum. Bir de yalnız kaldığı için içimde acıma mı desem değişik bir his var.Sizin babanız olmasi dışında babanıza karşı hisleriniz neler söylüyor?
Ozaman içinizdeki sese kulak verin.Babam olduğu için seviyorum. Bir de yalnız kaldığı için içimde acıma mı desem değişik bir his var.
Size hastalık yakinmasi disinda suanki davranışları nasil. Pişmanlık seziyormusunuz . Eskiye nazaran daha iyi mi tavırları. Belki pişman olmuştur ve sadece hastalığı bahane ederek yaklasabildigini görmüştür. Ben sıcaklık göstermenizden yanayım. Yumuşak Bi kalbiniz var belli ki. İleride pişman olabilirsiniz soğuk davrandığınız da. Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor bırakın sizin vicdanınız rahat olsun
Bağını koparma tabiki de sonuçta baban . Ama eline ayağına düşüp çok kendini de yıpratma.mesafeni koru.ilerde bi şey olursa vicdan azabı çekme diye diyorum.
Ozaman içinizdeki sese kulak verin.
Çok aşırıya kaçmadan belirli ölçülerde görüşün.
Desteginizi sunun.
Sanırım en korktuğum kısım ileride vicdan yapmak... Pişmanlık sezmiyorum işte o kısım sıkıntı. Annemle barışmak için beni kullandığı durumlar var onu yazmayı unutmuşum. Sadece annemle ilgili olan kısımlarda pişman olduğunu belirtiyor. Mesela geçmişte çalışmamış olması, anneme yeteri kadar ilgi göstermemesi vs vs. Sanki çocukluğumda hiç şiddet konularını yaşamamamış gibiyiz hiç bu konudan bahsetmiyoruz. Pişmansa bile içinde yaşıyor doğal olarak.bence ne çok yakın olup sizi sömürmesine izin verin ne de çok uzak olup tamamen bağınızı koparın.
Babam olduğu için seviyorum. Bir de yalnız kaldığı için içimde acıma mı desem değişik bir his var.
Bu mesaja bir miktar ağlamış olabilirimGeçmişi hesaplarsak eski nesil ebeveynlerin deli gibi hataları var, babanızı bu konuda yeriyorsunuz ama siz dayak yerken ona engel olmayan da bir anneniz var, bence bu konuda adil değil hisleriniz. Bu güne gelirsek ; Hatalarına rağmen babanızdır, ekmeği yenmiş, suyu içilmiştir, hata yapsa da emeği geçmiştir size, insan çok aşırı bir durum olmadıkça ebeveynlerine zaaf duyuyor bu yaratılışımızda var, size önerim tamamen bağları koparmadan kontrollü bir şekilde diyaloğu devam ettirmeniz. Manipülasyon bir huydur çoğu insanda, sizde babanızı tanıyorsunuz buna izin vermeyin yaptığı zaman. Ama hal hatır sormak, ihtiyacı olduğunda koşmak gereklidir. Bunun için kimse ile aranızı açmayın, o sizin babanız onu sevdiğiniz için kimseye açıklama yapmak durumunda değilsiniz. Merhametini kaybetmemiş güzel bir kalbiniz var bence duyduğunuz acıma hissi bu yüzden onu kaybetmeyin derim
Bu mesaja bir miktar ağlamış olabilirim
Acabalarım vardı, ama siz ve yorum yapan diğer arkadaşlar sayesinde emin oldum hepinize ne kadar teşekkür etsem az...
Onun yaptığını anneniz yapsa yine bu kadar affedici ve anlayışlı mı olurdunuz? Şu erkekler kadınlara dünyayı dar ediyor ama illa ki yine sevilip bakiliyorlar ya çok ilginç. Yediğiniz o dayaklarin, dislanmalarin, hastalik yalanlariyla kullanilmanizin hiç mi etkisi olmuyor sizde? Sırf babanız diye? Gerçekten ilginç...Babam olduğu için seviyorum. Bir de yalnız kaldığı için içimde acıma mı desem değişik bir his var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?