- 24 Ağustos 2009
- 4.646
- 1.126
- Konu Sahibi fataldanger
Arkadaşlar merhaba. Kendimde şikayetçi olduğum bir huy var. Bu huyun iyi yanları elbette vardır ama sanırım benim için zararlı olmaya başladı. Tavsiye ve referans olmadan hiçbir şeye girişmiyorum, alacağım bir tek makyaj ürünü için bile günlerce araştırma yapıyor, müşteri yorumlarını okuyorum. Bunun en kötü yanı, istediğim şey için beni geç bırakması. Mesela, dişimde ortodonti müdahalesi gerektiren bir sorun var fakat kendi başıma görüp bulduğum bir yere gitmek istemiyorum da daha önce benzer bir sorun için bir dişçiye gidip çok memnun kalmış insanlarla karşılaşmayı bekliyorum. Sırf bu yüzden yıllardır dişimdeki bu sıkıntıyı hiçbir doktora danışamadım. Çok uzun yıllar önce diş teli tedavisi gördüm ve dişlerim çok muntazam olmuştu. Fakat son üç yıldır dişlerimde bariz bir bozulma var, sırf yukarıda bahsettiğim takıntı yüzünden kimseye gidemediğim için sorun gittikçe de ilerledi. Diş teli tedavisi için harcadığım onca para, verdiğim onca emek boşa gitmiş oldu. Çok çok üzgünüm. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleme: