Anket Aşağıdakilerden hangisi NIVEA Visage Aqua sensation canlandırıcı yüz kreminin ......

Hangisi NIVEA Visage Aqua sensation canlandırıcı yüz kreminin özelliklerindendir ?

• Ankete Katılan
    104

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.486
Aşagıdakilerden hangisi NIVEA Visage Aqua sensation canlandırıcı yüz kreminin özelliklerindendir ?

a) kırışıkları giderir b) cildin en derin katmanlarında bile yogun nemlendirme sağlar C) cildi gerginleştirir.

Evet ankette dogru secengi isaretleyen ilk 15 Uyeye bu urun yollanacaktir. Lutfen hem yukaridaki anketi oylayin hem de cevap olarak yazin....

__ilknur__
_zeynep
68ozthen
ank06
aReLi
AskBocugu
ASLIHASAN
asliuysal
asyacan80
bayan1903
BEYAZ MELEK
beyazkedı
bhk
bir_ay
brna
Burcuözge
burfur
cadika
canavar
candy_
careful
Cemre
dasilvadido
dilarem
dnmzdidem
duruatlas
EbRuLi_SuLTaN
Eylul
firstNimbus
fuingill
fulya1234
htcdmrcn
izmirli82
jade_06
Kalliste
Kedersiz
Laale
Ladyf
lebiderya
megryann
MELTEMRE
merve_uk
NaF
NakrEdusA
nazoeren
nihan86
nnilüfern
nursel1
pamugum
PAPATYAM
pinar_86
portakal_suyu
red_wine
rkyogn
sel
sevdam123
seymamuhammet
shrylz
simenay
siyah-düş
Songul
Stella
stuff.edc
sukatre
Tiryandafila
toredo
yaGmurluk
yasemin33
yeteeeeer
yumi
zhebani
zorxx
tebrikler .... Nivea ile yaptigimiz odullu ankette dogru cevap veren uyelerimiz....

cildin en derin katmanlarında bile yogun nemlendirme sağlar
b şıkkı
evliyim yurtiçinde yaşıyorum daha önce hediye kazanmadımmmm :KK52:

Salatalık Özü içeren hafif formüllü bakım kremi anında serinletici bir tazelik hissi yaratır.
Magnezyum ve Ginseng ile yorgunluk belirtilerini hızla giderir.
İçeriğindeki doğal nemlendiricilerle cildinizi 24 saat boyunca derinlemesine nemlendirir.
E Vitamini içeren özel NIVEA VISAGE UVA/UVB koruması cildinizi dış etkenlerin yol açtığı hasara ve güneşin neden olduğu erken yaşlanmaya karşı korur.

Sonuç : Cildiniz anında tazelik kazanır, gün boyunca canlı ve nemli kalır. Teniniz taze ve güzel bir görünüm kazanır.

vayy güneşin yol açtığı tahribata karşıda iyi geliyormuş :KK51: marmarisdeyaşadığım düşünülürse demekki bu ürün tam benlik :KK28:

b) cildin en derin katmanlarında bile yogun nemlendirme sağlar

Son düzenleme:

b) cildin en derin katmanlarında bile yogun nemlendirme sağlar

pardonnnn hediye alanlar evlide olsa katılamıyordu değilmi...
neyse tebrikler arkadaşlar...

Kazen neden evliler onu anlayamadım valla...

Son düzenleme:
dikkat soruda tuzak var !

Daha önce hediye kazanmış arkdaşlar katılmaz ise ve sadece evli çiftler katılırsa sevinirim ..... ve sadece yurtiçi

veeeee yeni projemiz http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-urun-incelemeleri-f1118/ mutlaka inceleyin

valla sabah sabah çok güldüm bu mesaja,özelliklede ''sadece evli çiftler katılırsa sevinirim''.:86:.nasıl yani ?eşimizle mi katılacağız,ya da buradan evli bi arkadaş bulup çift mi olacağız.(ya bak valla anlayışlı olduğunuzu bildiğimden yazdım.ne olur kızmayın.lütfen lütfen...)
vee herkese başta Kazen bey olmak üzere iyi seneler.

doğru cevap ''b'' şıkkı...
cildin en derin katmanlarında bile sağladığı yoğun nemlendirmesi ile göze çarpan,piyasadaki iddialı bir ürün.

X