- 1 Haziran 2008
- 5.943
- 33
- 683
Max Abbitt: Gerçek aşk, gerçekten olmadığı yerde asla bulunamaz ve gerçekten olduğu yerde de asla saklanamaz (Kissing A Fool)
Nash: Hayatımın en önemli keşfini yaptım. Gerçek mantık, sadece aşkın gizemli denklemlerinde bulunabilir. Bu gece burda olmamın tek sebebi sensin. Benim varoluş sebebim sensin. Benim ben olmamın sebebi sensin (A Beautiful Mind)
W. Parish: Aşk tutkudur, takıntıdır, onsuz yaşayamayacağınız birisidir. Bence sırıl sıklam aşık ol, deli gibi sevdiğin ve seni seven birini bul. Onu nasıl bulacaksın? Mantığını unut ve kalbini dinle. Denemen gerek, denemediysen yaşamamışsındır (Meet Joe)
İşte şıklar arasından bu üçü...En güzel betimler Aşkı ve hAkiki sevdayı..
Bir de ben ekleyim,naçizane..
Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde,
Allah'tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...(Nfk..)
Anket için teşekkürler
Nash: Hayatımın en önemli keşfini yaptım. Gerçek mantık, sadece aşkın gizemli denklemlerinde bulunabilir. Bu gece burda olmamın tek sebebi sensin. Benim varoluş sebebim sensin. Benim ben olmamın sebebi sensin (A Beautiful Mind)
W. Parish: Aşk tutkudur, takıntıdır, onsuz yaşayamayacağınız birisidir. Bence sırıl sıklam aşık ol, deli gibi sevdiğin ve seni seven birini bul. Onu nasıl bulacaksın? Mantığını unut ve kalbini dinle. Denemen gerek, denemediysen yaşamamışsındır (Meet Joe)
İşte şıklar arasından bu üçü...En güzel betimler Aşkı ve hAkiki sevdayı..
Bir de ben ekleyim,naçizane..
Aşk korkuya peçedir, korku da aşka perde,
Allah'tan nasıl korkmaz, insan Onu sever de...(Nfk..)
Anket için teşekkürler