Anket Aşağıdaki film repliklerinden aşkı sizce en iyi hangisi anlatıyor?

Aşağıdaki film repliklerinden aşkı sizce en iyi hangisi anlatıyor?

• Ankete Katılan
    90

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
Aşağıdaki film repliklerinden aşkı sizce en iyi hangisi anlatıyor?

buyrun bakalım

Çoklu seçenek: Üyeler Ankette birden fazla şıkka oy verebilirler?

alıntıdır

Asya: Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım)

Ne güzelde söylemis....:asigim::asigim:

selvı boylum al yazmalım askın daha guzel ıslendıgı bır fılm varmıdır
vardır tabı de o da guzel yanıı

Bir Türk olarak,ve bu filmden cok etkilenmis olarak sunu söylüyorum..:))

Asya: Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım)

Kate: Aşk bir mayın tarlası gibi. Bir adım daha atınca parçalara ayrılıyorsun sonra tekrar toparlanıyorsun ve aptal bir adım daha atıyorsun. Sanırım bu insanın doğasında var. Bekar olmak yerine sürekli ilişkileri rezil etmeyi tercih ediyorsun (Love & Sex)

Asya: Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım

senağlamasenağlama
Her seyrettiğimde ağladığım bir film

Asya: Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım) :asigim:

Hayatımın en önemli keşfini yaptım. Gerçek mantık, sadece aşkın gizemli denklemlerinde bulunabilir. Bu gece burda olmamın tek sebebi sensin. Benim varoluş sebebim sensin. Benim ben olmamın sebebi sensin

`Birbirimiz için yanlış kişiler olduğumuzu söyleme. Ben şöyle görüyorum. Biz başka hiç kimse için doğru kişiler değiliz`

(The Cutting Edge)

bayıldım bu söze :)

Max Abbitt: Gerçek aşk, gerçekten olmadığı yerde asla bulunamaz ve gerçekten olduğu yerde de asla saklanamaz (Kissing A Fool)coksekeriremsu

bence:
Gerçek aşk, gerçekten olmadığı yerde asla bulunamaz ve gerçekten olduğu yerde de asla saklanamaz
ve.....
Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım)

keşke ah keşke şimdi böyle aşklar olsaaa:1no2:

şimdiki aşklar emeksiz,sevgisiz,saygısız,çabuk tüketilen,kesinlikle sadakat duygusu kalmamış,tahammüllsüz,sahte,çıkara dayanan,yalanlarla yoğrulmuş aşklar aslında aşk bile denmez yaaaa jeyyar

gercek ask asla saklanmaz bence her sey sussa gözler konusur buda benim fikrim

Asya: Sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi dostça uzanan insan eliydi (Selvi Boylum Al Yazmalım
bu söze hep bayılmışımdır:sevgi emekti.............

alyazmalım selvı boylum enguzelı bu nede guzel sölemış valla kackerre seyrettm ama yıende buyuk bı zevkle halada ızlıyorum superrr.....

Sevgi emektirrr

Back