• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları asabı oglum

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

nakna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
144
1
68
İstanbul
merhaba arkadaslar benım derdım de 8 yasına gırecek oglum ,ne yapacagımı bılmıyorum onunla,herseye karsı cıkıyor ınatcı aksı yaramaz bırde ustelık hıperaktıf sastım kaldım butun hersey sankı oglumda bırıkmıs ne yapacagımı bılmıyorum ınanın oturup aglıyorum cezalarmı denemedım otarıter mı olmadım ne yaptımsa yok yokkk.psıkolog tedavısı goruyoruz devlet hastanesınde bır doktor gıder gıtmez ılac verdı denedım ılacları bırkac gun fakat cocuk resmen uyusuk oluyor altına yapmaya basladı karın agrısı kusma tabıkı kestım ılacı cok caresızım baba ılgısız bır basıma kalakaldım ,ne olur aynı sorunları yasayan varsa benımle paylasırmısınız.

selam
öncelikle Allah yardımcınız olsun
hiperaktivitesi varsa ve doktor ilaç verdiyse ilacı kesmeyin ya da aksatmayın
bu ilaçlar doktor bilgisi dışında kesilir ya da dozu değiştirilirse zarar veriyor
tabii aynı saatlerde verin ilacı
bahsettiğiniz şikayetler için de en kısa zamanda doktora gidin
çünkü ishal kusma gibi belirtilerde sağlıkçılar ilacı kestiriyor
başka ilaç verebilir
ya da başka bir doktora götürün
bu arada benim hiperaktif öğrencim vardı
doktora yolladım ilaç aldı
iyi geldi
uykusu oluyordu ama dersler zayıf olan çocuk başarılı ve sakin olmaya başladı
bir de çocuk yaramaz diye çok kızmayın
onunki hastalık sonuçta
sizin için zor ama belki üzerine gidilirse asabiliği artıyordur
ya da siz hamileyken stresli dönem geçirdiyseniz etkilenmiş olabilir
ya da etrafında onu sinirlendiren kişiler varsa çocuk da sinirli yapıya sahip oalbilir
Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah

tesekkur ederım yazınıza evet hamılelıgım bayagı streslı gectı baska doktora goturebılme sansım yok devlet hastanesıne gıdıyorum zaten ogretmen de bıktı hıc yerınde durmuyor ogretmene bıle karsılık verıyor ozunde cok ıyı cocuk ama maddıyatın dustugu anda cocugum bu olanlarla cok sarsıldı her gun allahıma dua edıyorum oglumun gecıs donemı olsun dıye allah benım gıbı olanların yardımcısı olsun cok akıllı oldugunu bılıyorum 5 yasında kendı kendıne okuyup yazabılen cocuktu fakat sımdı 1 sınıfta ama sonradan gelenler onun onune gectıler

Back