- 8 Ekim 2021
- 169
- 119
- 53
- 28
- Konu Sahibi Melegim344
Doktora gittin mi peki cnm kontorke falan napacaksın yine denicekmisnBenim dun kahverengi lekelenme seklindeydi.bugun parcali kirmizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittin mi peki cnm kontorke falan napacaksın yine denicekmisnBenim dun kahverengi lekelenme seklindeydi.bugun parcali kirmizi
Denemeyecegim canim.Zaten bunu yapmam bile sacmalikti..Normal yolla gebe kalabiliom.Ama dedigim gibi düşük olmasin diye yaptik.Kismet degilmis..Kanamam cok yogun gidiyor bugun 4.gunDoktora gittin mi peki cnm kontorke falan napacaksın yine denicekmisn
Anlamdım canm .Rabbjm hayirlisini versin insallah cümlemize olmayan isteyen emek harcayan herkese hayırlısıyla mükafatını versin rabbimDenemeyecegim canim.Zaten bunu yapmam bile sacmalikti..Normal yolla gebe kalabiliom.Ama dedigim gibi düşük olmasin diye yaptik.Kismet degilmis..Kanamam cok yogun gidiyor bugun 4.gun
Canım dün doktora gittim.Adetin 4.gunuydu dedi daha catlamayan iki yumurtan var.Bu iyimi kotumu anlamadmAnlamdım canm .Rabbjm hayirlisini versin insallah cümlemize olmayan isteyen emek harcayan herkese hayırlısıyla mükafatını versin rabbim
Asilama sürecinde de 12 13 14 . Cu günler lekenme oldu?Evet canım aşılama ile kaldım. 6. Gün bel ağrısı oldu 12 13 ve 14. Gün kahve lekelenme oldu başka belirti olmadı adet geçince oluyor belirtiler.. sebepsiz infertilite 1.5 sene olmadı aşılamaya karar verdik diğer ilaçla tedavilerle de olmamıştı ilk aşılamada tuttu şükür
Evet canım aşılamanın 12. Günü başladı leke 3 gün sürdü az azAsilama sürecinde de 12 13 14 . Cu günler lekenme oldu?
Benimde öyle oldu. 11. Gün kan testi yaptırdım sonuç negatif. Ertesi gün başladı. Hamişmiyim bende acabaEvet canım aşılamanın 12. Günü başladı leke 3 gün sürdü az az
Olabilir canım şu an kaçıncı gününBenimde öyle oldu. 11. Gün kan testi yaptırdım sonuç negatif. Ertesi gün başladı. Hamişmiyim bende acaba
14. Günümdeyim.Olabilir canım şu an kaçıncı günün
14. Günümdeyim.
Hadi hayırlısı canım test yapsan çıkar14. Günümdeyim.
4 günde sonuç değişir miki ? Yarın gidicem hastaneye nasıl olsa sanır diyorum:) hayırlısı. Seninde hayırlı olsun bu arada kendi derdime sana demeyi unuttumHadi hayırlısı canım test yapsan çıkar
Değişebilir canım geç döllenme falan. Doktor aşılamadan sonra ilişki önerdi mi?4 günde sonuç değişir miki ? Yarın gidicem hastaneye nasıl olsa sanır diyorum:) hayırlısı. Seninde hayırlı olsun bu arada kendi derdime sana demeyi unuttum
Teşekkürler4 günde sonuç değişir miki ? Yarın gidicem hastaneye nasıl olsa sanır diyorum:) hayırlısı. Seninde hayırlı olsun bu arada kendi derdime sana demeyi unuttum
Önerdi. Bakalım gidiyorum hastaneye sonuç içinDeğişebilir canım geç döllenme falan. Doktor aşılamadan sonra ilişki önerdi mi?
Ayyy inşallah gebesindir canım benim geç döllenme falan olmuştur belkiÖnerdi. Bakalım gidiyorum hastaneye sonuç için
Hamileyim:)Ayyy inşallah gebesindir canım benim geç döllenme falan olmuştur belki
Çok sevindim canımmm hayırlı olsun kaç çıktı hcgHamileyim:)