• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yolu ile gebelik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

_anneadayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
135
31
28
31
Selam herkese merhaba 👋 🤗 özellikle tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Gelecek ay için aşılama yolunu denemek istiyoruz ama bulunduğumuz şehirde imkan olmadığı için şehir dışına çıkmamız gerekecek. Aşılama için doktora kaç kere gidiliyor. Eşim çalıştığı için bir kere sperm vermeye gelebilecek...bide iğneleri evde kendimiz yapabilir miyiz canlar

Selam herkese merhaba 👋 🤗 özellikle tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Gelecek ay için aşılama yolunu denemek istiyoruz ama bulunduğumuz şehirde imkan olmadığı için şehir dışına çıkmamız gerekecek. Aşılama için doktora kaç kere gidiliyor. Eşim çalıştığı için bir kere sperm vermeye gelebilecek...bide iğneleri evde kendimiz yapabilir miyiz canlar
Güncel

Reglin 2. günü gideceksiniz, yumurta durumuna göre iğneler ilaçlar verecek, sonra 11. gün gideceksiniz, büyümeyi takşp edecek.. ben 6.7. gün de gitmiştim ama ona gerek olmayabilir. 11. gün gittiğinizde yumurtaların durumuna bakıp çatlatma iğnesi gününü ve aşılama gününü saatini belirleyecek. Yaklaşık 2-3 gün sonra da ve aşılama yapılacak işte. Tabi bu günler yumurtaların boyutlarına göre belirleniyor kişiden kişiye değişebilir. Yaklaşık, 2. 11. 14. gün gibi…

Merhaba, herkes için bu değişiyor sanırım ben toplam 5 kere gittim. İlk adetin 3. Günü gittim iğnelerimi yazdı. Daha sonra 3 kere kontrole gittim yumurta takibi yapıyorlar onlar söylüyor su gün gel diye.. 3. Kontrolümde çatlatma iğne mi yapmamı söylemişlerdi. Ertesi günde aşılamaya çağırmışlardı. Eşim 1 kez geldi aşılama günü sperm için diğer günler gerekli olmuyor zaten. İğneleri kendin yapabilirsin ben evde kendim yaptım. İğne ucu küçük zaten acıtmıyor.

Back