• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonucu bekleyenler buraya

Kuzum erken gebelik testi aldım oda aynı çıktı sanırım günümden önce kan testi yapamayacağım 😂 kalbim kaldırmıyor ben senden haber bekliyorum bnden ümidi kes 😂

Kuzum erken gebelik testi aldım oda aynı çıktı sanırım günümden önce kan testi yapamayacağım 😂 kalbim kaldırmıyor ben senden haber bekliyorum bnden ümidi kes 😂
Aaa niye kuzum pozitif çıktıysa niye ümidini kaybediyorsun silik çıkıp pozitif olan çok vala bende çok ümitli değilim stresten sürekli başım ağrıyor düşünüp durmaktan vala çok yoruldum artık ya 😔

Canımın içi neden yoruluyorsun allahın gücüne gider deme öyle sende hamilesin inşallah dur daha yeni başladık allah sabrını ölçer unutma bu olmassa bn direk tüp bebek yaptıracaktım düşün yani umudunu kesme allah seninle 🙏🏻 Haberini vereceksin ben bekliyorum

Canımın içi neden yoruluyorsun allahın gücüne gider deme öyle sende hamilesin inşallah dur daha yeni başladık allah sabrını ölçer unutma bu olmassa bn direk tüp bebek yaptıracaktım düşün yani umudunu kesme allah seninle 🙏🏻 Haberini vereceksin ben bekliyorum
Ne biliyim kuzum insanın elinde olmuyor baş ağrım hiç geçmiyor bugünde kasık ağrım geçti birden bire adet olacak gibi ağrım var benim umudum kalmadı canım bu aydan da inşallah senin vardır ama🤗🌺

Selam anne adayları, ben aşılama yaptırdım. Bugün 14. Günüm belirti olarak bir tek gögüslerimde dokununca acı hissediyorum. Benim gibi gün bekleyen hamiş adayları sizde belirtilerinizi benimle paylaşabilir misiniz, sizce ne zaman test yapmalıyım?
Merhabalar ben dün yani carsamba günü yaptirdim aşırı derecede kasıklarımda ağrı var

İşte o yüzden istemiştim bende canım fitil olarak kullanılan varmış ondan istemiştim vermedi kanama bozukluğu yapabilir dedi aynen canım yeterki Allah ol desin🤗kız sıcaktan ishal olunmuyormuydu😅🙈kabızlık da gebelik belirtisi arasında aslında yorgunlukda öyle canım benim kasığımda çok ağrım vardı 2 gündür bugün daha azalmış sızı şeklinde var ama 3 tane yumurtam vardı belki küçük olanlar sonradan çatlıyor onun ağrısı da olabilir onun dışında pek bişey yok bende başım çok ağrıyor stresten büyük ihtimal oda onun dışında şuan bendede başka bişey yok bide afedersin gaz oluyor bende midemde de oluyor 🙈daha bugün aşılamanın 9.Günü daha benim var çok sabırsızlanıyorum ama
Bana hiç ilaç vermedi dün asilamam oldu hatta meraktan yazdım hiç ilaç kullanmicam mi diye hayır dedi evde vitamin ilacım vardı onu sadece kullan dedi myfol onun dışında ilaç vermedi yaa şuan çoğu fitil kullanmış kafam allak bullak

Bana hiç ilaç vermedi dün asilamam oldu hatta meraktan yazdım hiç ilaç kullanmicam mi diye hayır dedi evde vitamin ilacım vardı onu sadece kullan dedi myfol onun dışında ilaç vermedi yaa şuan çoğu fitil kullanmış kafam allak bullak
Banada vermemişti canım

Yaaaa siz de mi aşılama oldunuz. Dediğim gibi bir yumurtam var sağda 21 mm ve sperm rezerm 24 milyon tutar mı herkes ilaç kullanmış endişeliyim
Ben aşılama olmuştum tutmadı bu ay kendiliğinden hamile kaldım canım inşallah sanada nasip olsun 🤲🏻
Benim eşiminde sperm sayısı 27 milyondu ilaç kullandı ama ileri hızlı hareketli de 0 dı stres yapmayınca doğal yollardan hamile kaldım

Ben aşılama olmuştum tutmadı bu ay kendiliğinden hamile kaldım canım inşallah sanada nasip olsun 🤲🏻
Benim eşiminde sperm sayısı 27 milyondu ilaç kullandı ama ileri hızlı hareketli de 0 dı stres yapmayınca doğal yollardan hamile kaldım
İnşallah tutar yaa sizinde hayırlı olsun hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun dua edin lütfen

Back
X