• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sonrası süreciniz nasıldı???🤔 lütfen tecburelerinizi paylaşın 🥺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

crabb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
150
71
28
37
Herkese merhaba
9 gun gonal f iğne kullanimi sonrası perşembe günü ilk asilamami oldum. 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum, düşünmekten acabalardan ne yazık ki kendimi alamıyorum 😔 aşılama sonrası bugün 5. günüm ancak hiçbir belirtim yok sizler bu süreci nasıl geçirdiniz lütfen tecrübelerinizi paylaşın 🙏

Herkese merhaba
9 gun gonal f iğne kullanimi sonrası perşembe günü ilk asilamami oldum. 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum, düşünmekten acabalardan ne yazık ki kendimi alamıyorum 😔 aşılama sonrası bugün 5. günüm ancak hiçbir belirtim yok sizler bu süreci nasıl geçirdiniz lütfen tecrübelerinizi paylaşın 🙏
Merhabalar bende 15 Ekim'de aşılama yaptım şuan hamileyim en başta hiçbir belirti olmuyor sonrasında göğüs ağrım ile kasıklarımda ağrılar oluştu hiç kötü düşünme oluruna bırak İnşallah herşey istediğin gibi olur canim

Merhabalar bende 15 Ekim'de aşılama yaptım şuan hamileyim en başta hiçbir belirti olmuyor sonrasında göğüs ağrım ile kasıklarımda ağrılar oluştu hiç kötü düşünme oluruna bırak İnşallah herşey istediğin gibi olur canim
Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde yeni aşılama yaptırdık ayıp olmassa eşinizin sperm değerleri nasıldı morfolojiye bakıldımı

Ben de geçen hafta çarşamba aşılama oldu. Pek ağrım olmadı bugün 10. Gün adet ağrısı gibi ağırlarım var. Bir de progestan yan etkileri 2. Aşılamam belirti aramıyorum hep negatife alıştığım için bekliyorum 15. Günde testi. Ben meriofert 75 ile yumurta gelişimi sağlandı.

Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde yeni aşılama yaptırdık ayıp olmassa eşinizin sperm değerleri nasıldı morfolojiye bakıldımı
Ben anlamıyorum sperm değerlerinden ama bir tane bile hareketli sperm olsa döllenme şansı var. Ben bakmamıştım spermiograma sonradan baktığımda %80 i yavaş hareketli ve hareketsizdi gene de olacağı varsa olur. Umarım pozitif sonuç alırsınız

Sağol canım 🙏 inşallah hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın ❤

Merhabalar bende ağustos ayında aşılama yaptırmıştım ikimizde de sorun yoktu çok ümitliydik aşılama dan kesin tutar dedik 15 gün hiç kalkmadan yattım her gün avokadolar yedim progestan kullandım ama tutmadı dedim Allah nasip etmeyecekse demek ki ne yapsan nafile. Sende öyle düşün ve akışına bırak senin bebeğinin zamanı gelmişse olacaktır içini ferah tut. Ayrıca ben tüm gebelik belirtilerini yaşamıştım ama yokmuş belirtim yok diye ümitsizliğe de kapılma İnşallah tutmuştur 🤗

Ben de geçen hafta çarşamba aşılama oldu. Pek ağrım olmadı bugün 10. Gün adet ağrısı gibi ağırlarım var. Bir de progestan yan etkileri 2. Aşılamam belirti aramıyorum hep negatife alıştığım için bekliyorum 15. Günde testi. Ben meriofert 75 ile yumurta gelişimi sağlandı.
Benimde meriofert ile yumurtalarım büyütülüyor insallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲🤲🤲

Selamlar🙋‍♀️bende pazartesi günü aşılama oldum.bikac gündür kasık bel ve acayip gaz hali vardı ama bugün daha iyiyim.igne etkisinden büyük ihtimalle bu haller. Rabbim inşallah hepimizin tamamına ermesini sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip etsin🤲

Bende de bugün hafif kasik ağrısı ve göğüslerde şişlik oldu inşallah olumlu sonuçlar alırız 🤲🤲🤲

Bende de bugün hafif kasik ağrısı ve göğüslerde şişlik oldu inşallah olumlu sonuçlar alırız 🤲🤲🤲
Umarım pozitiftir 🙏 bugün gün boyu adet ağrısı çekiyorum gaz sancısı adet öncesi karın ağrısı bilmiyorum adet gibi bakalım pazar günü 12. Gün bir bakarım teste

Merhabalar bende ağustos ayında aşılama yaptırmıştım ikimizde de sorun yoktu çok ümitliydik aşılama dan kesin tutar dedik 15 gün hiç kalkmadan yattım her gün avokadolar yedim progestan kullandım ama tutmadı dedim Allah nasip etmeyecekse demek ki ne yapsan nafile. Sende öyle düşün ve akışına bırak senin bebeğinin zamanı gelmişse olacaktır içini ferah tut. Ayrıca ben tüm gebelik belirtilerini yaşamıştım ama yokmuş belirtim yok diye ümitsizliğe de kapılma İnşallah

Merhabalar bende ağustos ayında aşılama yaptırmıştım ikimizde de sorun yoktu çok ümitliydik aşılama dan kesin tutar dedik 15 gün hiç kalkmadan yattım her gün avokadolar yedim progestan kullandım ama tutmadı dedim Allah nasip etmeyecekse demek ki ne yapsan nafile. Sende öyle düşün ve akışına bırak senin bebeğinin zamanı gelmişse olacaktır içini ferah tut. Ayrıca ben tüm gebelik belirtilerini yaşamıştım ama yokmuş belirtim yok diye ümitsizliğe de kapılma İnşallah tutmuştur 🤗
İnşallah canım 🤲 Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin🥰

Umarım pozitiftir 🙏 bugün gün boyu adet ağrısı çekiyorum gaz sancısı adet öncesi karın ağrısı bilmiyorum adet gibi bakalım pazar günü 12. Gün bir bakarım teste
Gaz sancısı bende de çok var progestan yapıyor olabilir 😏 pazar günü inşallah pozitif görürsün 🤲🥰

Aşılamadan sonra 11. Günüm ovitrelle 12. Gün merakımdan bir test yaptım da 😊 hafiften bir gölge gördüm sanki iğne etkisidir de gene de sevindim çıkmasına anlamsız bir şekilde 😂

Eklentiler

• 20B25C91-445C-4589-842D-335167C3B5B8.jpeg
    20B25C91-445C-4589-842D-335167C3B5B8.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 108
Aşılamadan sonra 11. Günüm ovitrelle 12. Gün merakımdan bir test yaptım da 😊 hafiften bir gölge gördüm sanki iğne etkisidir de gene de sevindim çıkmasına anlamsız bir şekilde 😂
inşallah iğne etkisi değildir, gebesindir :-)

Back