- 23 Kasım 2024
- 40
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi surayalili
Evet bende çok şaşkınım hiç beklemiyordum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım çok sevindim senin adına ilk aşılaman mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende çok şaşkınım hiç beklemiyordum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım çok sevindim senin adına ilk aşılaman mıydı
Kan testinde 17. Gün ise çıkmış olması gerekir çünkü ben 11. Gününde kan testi verdim ve değerim 26 çıkmıştıBenim normal adet günüme daha var aslında ama yumurtam normalde geç çatlıyo. Şimdi ilaç kullandım çatlatma iğnesi vuruldum ya erken olmam gerekir. Bugün iğneyi vurulmamın 18. günü aşılamanın 17
Benimde test için 6 günüm var lütfen bol bol dua eder misinEvet bende çok şaşkınım hiç beklemiyordum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tabiki ederim önce Allah güvenin duanızı eksik etmeyin.. ve pozitif düşünün buradaki en önemli nokta bence kafanızın rahat olması bol bol dinlenin ben çok güzel bir 9 gün dinlendim.. ve nedense çok umutluydum buraya bu başlığı açarkende hep eğer benim olursa hikayemi anlatacağım diye düşünerek açtım inşallah sizlerde gerçekten çok çok mutlu haberler alırsınız..Benimde test için 6 günüm var lütfen bol bol dua eder misin
İnşallah Progestan kullandınız mı siz bu süreçte kullandıysanız sizde nefes darlığı yaptı mı bu ara aldığım nefes az geliyor gibi hissediyorumTabiki ederim önce Allah güvenin duanızı eksik etmeyin.. ve pozitif düşünün buradaki en önemli nokta bence kafanızın rahat olması bol bol dinlenin ben çok güzel bir 9 gün dinlendim.. ve nedense çok umutluydum buraya bu başlığı açarkende hep eğer benim olursa hikayemi anlatacağım diye düşünerek açtım inşallah sizlerde gerçekten çok çok mutlu haberler alırsınız..
Hayır benim ilacım farklıydı ama yapar ilaçlar bendede çok şişkinlik yapmıştıİnşallah Progestan kullandınız mı siz bu süreçte kullandıysanız sizde nefes darlığı yaptı mı bu ara aldığım nefes az geliyor gibi hissediyorum
Amin inş bebişe ve kendine dikkat etEvet bende çok şaşkınım hiç beklemiyordum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim kahverengi leke oldu peçeteye geldi az 3 gün sonra kesildiAnladım normal leke dimi kana değil ben kanamam oldu afedersin parça attım hep karnım dindi biraz
Kan testini 15. Gün yaptırdım daha yaptırmadım evde yaptım kendim negatif çıktıKan testinde 17. Gün ise çıkmış olması gerekir çünkü ben 11. Gününde kan testi verdim ve değerim 26 çıkmıştı
Bnce 20 günün dolduğunda yine test verBenim kahverengi leke oldu peçeteye geldi az 3 gün sonra kesildi
Doktor ne diyor Peki acaba muanemi etse seniKan testini 15. Gün yaptırdım daha yaptırmadım evde yaptım kendim negatif çıktı
Anladım üsten bakabilirdi inş yerleşmedirAdet tarihim geçsin birkaç gün bakalım o zaman veririm test. Doktor işte yerleşme kanaması olabilir dedi muayene etmedi
Adet ağrınız varmı benim var fakat adet olamıyorum kan vermedim idrar da negatifAdet tarihim geçsin birkaç gün bakalım o zaman veririm test. Doktor işte yerleşme kanaması olabilir dedi muayene etmedi
Yok canım maalesef adet oldum yarın gidicem 2. İçinAnladım üsten bakabilirdi inş yerleşmedir
Kaç gün oldu sizinAdet ağrınız varmı benim var fakat adet olamıyorum kan vermedim idrar da negatif
Hade ya hade hayırlısı olsun cnm nasıl hemen yapıyorlarmı ikinci için eşinin değerleri nasılYok canım maalesef adet oldum yarın gidicem 2. İçin
Yapıyorlar. Tahlil verdim ona göre ilaç başlayacak. Eşimin değerleri iyiHade ya hade hayırlısı olsun cnm nasıl hemen yapıyorlarmı ikinci için eşinin değerleri nasıl
Çok iiyiyymiş hade inş bunda tutar ben özelde yaptım bana dedi 3 ay sonra gel dediYapıyorlar. Tahlil verdim ona göre ilaç başlayacak. Eşimin değerleri iyi
Ne yaptın 2 ci aşılamayıYapıyorlar. Tahlil verdim ona göre ilaç başlayacak. Eşimin değerleri iyi