• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama da ilaç icin devlet katkısı nedir?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

pinguuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
251
207
103
35
Merhaba arkadaşlarım 😊 bugün aşılama tedavisine başladım. Fostimon 75 IU ile başlıyorum. Benim merak ettiğim raporun çıkması 10 günü bulurmuş. Devlet ne kadarı konusunda yardımcı oluyor?? Ben üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Çok kalabalıktı pek de soramadım açıkçası.

Canım ben pendik eğitim ve araştırmada sürdürüyorum tedavimi aşılama yapılabilmesi için gonal f 300 kullanıyorum rapor hemen çıkıyor eski prosedürler kalmadı . Devlet sadece 1000 ünite kadarını karşılıyormuş. Sonrası Allah-u tealaya emanet haydi bakalım

kızlar merhaba bende bu ay aşılama düşünyorum devlette süreç nedir evrak vs bana da yardımcı olur musunuz

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım. Nüfus kayıt örneği, evlilik cüzdanının ilk 3 sayfasının fotokopisi ve bazı testler istendi. Sonrasında muayene ile kullanacağım ilaçlar verildi. Raporum aşılama yapıldıktan sonra çıktı. Her hastanenin kendine göre bir düzeni var anladığım kadarı ile B busemakilic

Back
X