- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Yüzmekten korkuyorumEğzersiz olarak en iyi gelen şeylerden biri yüzmeymiş canım ben yüzme bilmiyorum siz biliyorsanız düşünün derim
Yüzmekten korkuyorumsudan yani
Ya bonus ya ..100 metre kadar yüzdüm geçen sene eşim öğretti sonunda az daha boguliyordum su uzerinde durmayı bilmiyorim çünkü ..daha da denemedimAllahım ya kedi misin sen?
Ben her yaz yüzerm çok ta severim yaşında ağrım okuyordu gerçekten yuzuncd hafifliyorduEğzersiz olarak en iyi gelen şeylerden biri yüzmeymiş canım ben yüzme bilmiyorum siz biliyorsanız düşünün derim
Canım başka şeyler araştırmak gerekir o zmanYüzmekten korkuyorumsudan yani
Bende çocuk dusunuyrm bı tane kaybim var gebeliğe engel mi bu hastalık canimBenım çocuğum da doğal yolla olması çok şükür şuan hamileyim ama tüp bebek tedavisi gördüm. Hep bununla ilgisi var mı diye de düşündüm açıkcası
Hergun omuz başlarını bir öne birde arkaya doğru çeviriyorum kolları yukarı aşağı aklıma geldikçe yapıyorumCanım başka şeyler araştırmak gerekir o zman
Aynı anlattihin gibi oluyr bnde deBendede teşhis kondugunda sol tarafı felç gibi kalıyordum 10-20 dk aradında anca kendime geliyordum 2 bebek (2,5 yaşında ve 3 aylık ) çoçuklarım ilaçta kullanmadım kızım 2 yaşına gelene kadar.
Devam et canım covitten dolayı havuzlar açıkmıdır bilmiyorum ama hafta 1 yüz. Doktorum ısrarla önermişti banaBen her yaz yüzerm çok ta severim yaşında ağrım okuyordu gerçekten yuzuncd hafifliyordu
Ben tedavisiz 3 tane doğurdum belki bunyeden bünyeye değişiyordur ama ben çocuk sahibi oldum hemen yanı rabbim isteyen versinBende çocuk dusunuyrm bı tane kaybim var gebeliğe engel mi bu hastalık canim
Ya bonus ya ..100 metre kadar yüzdüm geçen sene eşim öğretti sonunda az daha boguliyordum su uzerinde durmayı bilmiyorim çünkü ..daha da denemedim
Denicem saol canimDevam et canım covitten dolayı havuzlar açıkmıdır bilmiyorum ama hafta 1 yüz. Doktorum ısrarla önermişti bana
Amin inşallah canımBen tedavisiz 3 tane doğurdum belki bunyeden bünyeye değişiyordur ama ben çocuk sahibi oldum hemen yanı rabbim isteyen versin
Pandemi nin hemen öncesinde eşim git git dedi etraftan duydukça salak ben gitmedimO öğrenince geçer hiç korkma korku ilk batıran şey insanı.
Şu zıkkım bitse bi kursa gitsen çok faydalı olur
Bilmiyorum canım ama hep aklıma gelmişti engel mi acaba diye bir bilgim yok yaniBende çocuk dusunuyrm bı tane kaybim var gebeliğe engel mi bu hastalık canim
İnşallah değildir yaBilmiyorum canım ama hep aklıma gelmişti engel mi acaba diye bir bilgim yok yani
Değildir canım bak diğer arkadaşların var çocukları rabbim sana da nasip etsin en kısa zmandaİnşallah değildir ya
EstağfirullarPandemi nin hemen öncesinde eşim git git dedi etraftan duydukça salak ben gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?