AS(ankilozan spondilit) ve RA(ramatoid artrit ) hastaları beraber iyileselim ....

Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.

Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Nisan 2017
56.969
300.169
698
Güncel
ikinci ignemden sonra daha iyiyim 21 temmuzda 3. İgnem var ondan sonra da herşey daha iyi olur inşallah

İyi gelen etrafınizda şunu yaptı iyi geldi dediğiniz ne varsa paylaşırmisınız???

Anti tnf den korkuyorum nedense

Alternatif tıp ve ağrı kesicilerle nereye kadar gider bilmiyorum ....

7-8 yıl önce as şüphesi ile bayağı ilaç kullandım iyi oldum sanırım atak dönemiydi 22 yaşındaydım ...(belde va kalça kemiklerinde iltihap ve ödem çıkmıştı mr sonucunda)

Şuan hastalığın verdiği başka şeylerle uğraşmaktayim...

Birbirimize şifa olacağını bildiğimiz şeyleri paylaşmak adına buyrun ....

İki gündür yaptığım şey gluten diyeti ...
Bol yumurta yoğurt yemek ...
İsmi en... Olan ağrı kesici kullanmaya basladim doktorum vermişti zaten ...

Daha ne yapabilirim bilmiyorum

Evre ile ilgili hiç bir bilgim yok sanırım yarın netleşecek ama

Kol diz bel tüm eklemler den ses geliyor bazen sanki sıvı yokmuş gibi

Yer yer ağrı hissediyorum :/

Ne kadar korksam da cuma günü anti tnflere basliyorum .

Son düzenleme:
Aynı sıkıntı benım babamda da hatta bende olablir. İlaç tedavisinden başka tedavisi olmadığı söyleniyor tam da bilmiyorum açıkcası ama ağrısını çok iyi biliyorum Hayatı zindan ediyor
Geçmiş olsun aynen öyle yıllarca belden çektim şimdi sırtta ve dizde :/

Bende bu agriyi4 senedir çekiyorum bugün ne olduğunu öğrendim sizce genetik mi neden olur rabbim dusmanima vermesin o derece kötü bı agri
Genetik olduğu soyleniyor ama bende bilmiyorim tam net

Geçmiş olsun aynen öyle yıllarca belden çektim şimdi sırtta ve dizde :/
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Benım de sol kalça sol bacakta belimin solunda. Babamın ise bacak bel kol boyun yıllarca canım babama tanı olarak bel fıtığı koydular adamı ameliyata alacaklardı korktu olmadı 25 sene sonra bi doktor bildi hastalığını şuan bir ilaç kullanıyor rahat çok şükür

Tedaviye bugün basladim kuzum bende sadece ilaç yazdı bide ozon tedavisi önerdi duydun mu hic
Ben sadece ilaç kullandım ozon tedavisi duymadım ama ben ilacı fizik tedavi ile kullanmistim doktordan bile tedavi yontemi değişebiliyor polikliniklerine de illaki fark olur ...

Tanısı da hemen bulunmuyor nedense bnde 4 sene snra bulundu

Sonu syn ile bitiyor dimi ilacın bana da o fayda etti

Ben sadece ilaç kullandım ozon tedavisi duymadım ama ben ilacı fizik tedavi ile kullanmistim doktordan bile tedavi yontemi değişebiliyor polikliniklerine de illaki fark olur ...
Doktorum ozon tedavisi çok övdü bkalaim çok uçuk degilse fiyatı denicem onu

Tanısı da hemen bulunmuyor nedense bnde 4 sene snra bulundu
Herkeste farklı ilerliyor çünkü as bende tam merkezde başladı kalça ve bacak ekleminde ...tüm dengemi alt üst etti o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…