- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.169
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Başlıkta yazıyor hastalık isimleriKızlar bu as ve Ra. Ne oluyor
Geçmiş olsun aynen öyle yıllarca belden çektim şimdi sırtta ve dizde :/Aynı sıkıntı benım babamda da hatta bende olablir. İlaç tedavisinden başka tedavisi olmadığı söyleniyor tam da bilmiyorum açıkcası ama ağrısını çok iyi biliyorum Hayatı zindan ediyor
Genetik olduğu soyleniyor ama bende bilmiyorim tam netBende bu agriyi4 senedir çekiyorum bugün ne olduğunu öğrendim sizce genetik mi neden olur rabbim dusmanima vermesin o derece kötü bı agri
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Benım de sol kalça sol bacakta belimin solunda. Babamın ise bacak bel kol boyun yıllarca canım babama tanı olarak bel fıtığı koydular adamı ameliyata alacaklardı korktu olmadı 25 sene sonra bi doktor bildi hastalığını şuan bir ilaç kullanıyor rahat çok şükürGeçmiş olsun aynen öyle yıllarca belden çektim şimdi sırtta ve dizde :/
Ben sadece ilaç kullandım ozon tedavisi duymadım ama ben ilacı fizik tedavi ile kullanmistim doktordan bile tedavi yontemi değişebiliyor polikliniklerine de illaki fark olur ...Tedaviye bugün basladim kuzum bende sadece ilaç yazdı bide ozon tedavisi önerdi duydun mu hic
Tanısı da hemen bulunmuyor nedense bnde 4 sene snra bulunduSağol canım sana da geçmiş olsun. Benım de sol kalça sol bacakta belimin solunda. Babamın ise bacak bel kol boyun yıllarca canım babama tanı olarak bel fıtığı koydular adamı ameliyata alacaklardı korktu olmadı 25 sene sonra bi doktor bildi hastalığını şuan bir ilaç kullanıyor rahat çok şükür
Sonu syn ile bitiyor dimi ilacın bana da o fayda ettiSağol canım sana da geçmiş olsun. Benım de sol kalça sol bacakta belimin solunda. Babamın ise bacak bel kol boyun yıllarca canım babama tanı olarak bel fıtığı koydular adamı ameliyata alacaklardı korktu olmadı 25 sene sonra bi doktor bildi hastalığını şuan bir ilaç kullanıyor rahat çok şükür
Doktorum ozon tedavisi çok övdü bkalaim çok uçuk degilse fiyatı denicem onuBen sadece ilaç kullandım ozon tedavisi duymadım ama ben ilacı fizik tedavi ile kullanmistim doktordan bile tedavi yontemi değişebiliyor polikliniklerine de illaki fark olur ...
Herkeste farklı ilerliyor çünkü as bende tam merkezde başladı kalça ve bacak ekleminde ...tüm dengemi alt üst etti o zamanTanısı da hemen bulunmuyor nedense bnde 4 sene snra bulundu
Fizik tedavi mi ramatoloji doktorumu?Doktorum ozon tedavisi çok övdü bkalaim çok uçuk degilse fiyatı denicem onu
Benimde kalça da canım ayağıma kadar vuruyorHerkeste farklı ilerliyor çünkü as bende tam merkezde başladı kalça ve bacak ekleminde ...tüm dengemi alt üst etti o zaman
Fizik doktoru kuzumFizik tedavi mi ramatoloji doktorumu?
Topuğuna basamiyorsun dimi batıyor benim de aynen öyle oldu uasin kaç peki ?Benimde kalça da canım ayağıma kadar vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?