Arzunun Masalı

tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldımmmmm gelin saçın çok güzel olmuşşşşş herbirinde başka bir güzel olmuşsun canımmm ömür boyu mutluluklarrrrrrr :)

kına gecene çok özendim ya, ne kadar sıcak bir ortam..

düğün fotoğraflarında da çok güzel çıkmışsın, topuzuna bayıldım, modelini çalabilirim haberin olsun

kına gecene çok özendim ya, ne kadar sıcak bir ortam..

düğün fotoğraflarında da çok güzel çıkmışsın, topuzuna bayıldım, modelini çalabilirim haberin olsun

Teşekür ederim canım :) Benim hep hayalimdi köyde kınamı yapmak :))

Bunlarda stüdyo resimlerim albümden çektiğim için pek net çıkmadı

Son düzenleme:
Herkese teşekür ederim :))

Canım mutlulukar diliyorum öncelikle.Kına gecende damat kına tepsisini taşımış.Adet mi siz de?Bildiğim tüm kınalarda damat ya da gelin tepsi taşımaz ama:))

Evet canım bizim köyde ilk önce gelin tarafı gelir düğün mekanına sonra erkek tarafı gelir 1 saat sonra filan kınayı da damat getirir benimde gittiğim kınalarda öyle birşey yoktu ama bizim köyde öyleymiş bende yeni öğrendim zaten Yorumun için teşekür ederim canım :)

tatlım çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah
Allah o gülen yüzünü hiç soldurmaz inşallah :Saruboceq:
bi ömür mutlu olursunuz inşallah :Saruboceq:

tatlım çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah
Allah o gülen yüzünü hiç soldurmaz inşallah :Saruboceq:
bi ömür mutlu olursunuz inşallah :Saruboceq:

inşallah canım yorumların için teşekür ederim a.s.

Maşallah cok güzel gelin olmussun..:)
Allah daim etsin inş..:)

inşallah canım, teşekür ederim a.s.

ay çok tatlısınız , Allah mutluluğunuzu daim etsin dilerim...

inşallah canım teşekür ederim a.s.

ay süper ya.kına kıyafetin, gelinliğin ,makyajın ,saçın resimlerin hepsi mükemmel.allah bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin.

çok güzelsin, gelinliğinide çok beğendim, bir ömür boyu mutluluklar, allah ayırmasın siziyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…