Bunu nasil buldun da alıntıladın yahu anaa taa ameliyat olmadan önceki. Duygusallastim bak simdi. Hadi bakalim hayirlisi ins. Büyük yaptırıp korkmazsın umarımArkadasim ne guzel atlattin butun bunları. Darisi bana olsun ins. 17 eylulde aysegul sivriye olucam ins. Nette konustuk randevu aldim :) dua et
Bunu nasil buldun da alıntıladın yahu anaa taa ameliyat olmadan önceki. Duygusallastim bak simdi. Hadi bakalim hayirlisi ins. Büyük yaptırıp korkmazsın umarım
Vucut yapisina göre degisiyor cc göruntusu. Yani dekolte giymedigin surece kimse anlamaz eger nofmaldede dolgulu sutyen kullaniyosan goruntusu belli olmaz aman aman dikkat cekmez etrafta. Iste onu ameliyt oncesi doktorla gorusceksin karar vericeksin. Az kaldi ameliyata kafani bulandirma cok herseyi doktoruna birakAmeliyat olmadan once eminim sende butun forumlari okumussundur bilgi amacli, gecen beni izlemeye almistin ya ordan hatirladim simdide bu yaziyi gorunce yorumlamak istedim :) gerci suan izlemiyosun heralde beni :) buyuklugune gelince cok kararsiz ve tecrubesizim kac cc yaptirmaliyim kimsenin anlamamasi gerekiyo eşimden baska kimsebilmiyo cunkubazi arkadaslar 325 yapmis buyuk duruyo bazilari 350 ile kucuk, benim kafam cok karisik bu sebeple.. 75 beden sutyen takiyorum 85 olsun istiyorum hepsi bu ama kac cc onu bilmiyorum. Hata yapmaktan korkuyorum
Vucut yapisina göre degisiyor cc göruntusu. Yani dekolte giymedigin surece kimse anlamaz eger nofmaldede dolgulu sutyen kullaniyosan goruntusu belli olmaz aman aman dikkat cekmez etrafta. Iste onu ameliyt oncesi doktorla gorusceksin karar vericeksin. Az kaldi ameliyata kafani bulandirma cok herseyi doktoruna birak
Çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum.Yarın sabah kısmetse 9'da hastaneye çağırdılar. Durumumu an be an paylaşıcam. Bakalım dua edin ameliyatım iyi geçsin arkadaşlar.:)))Az kaldi ameliyatina nasil hissediyorsun arkadasim. Benimde kismetse 17 eylulde olacak cok heyecanliyim simdiden :) album yaparsan benide izle lutfen bende seni izlicem kal saglicakla haberdar et bizi durumdan
Çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum.Yarın sabah kısmetse 9'da hastaneye çağırdılar. Durumumu an be an paylaşıcam. Bakalım dua edin ameliyatım iyi geçsin arkadaşlar.:)))
Okurken sanki ben yarin gidicem gibi geliyo :) benide heyecanlandırdın yaz mutlaka bekliyorum
Ameliyattan çıkmışsınıdr muhtemelen nasılsınnn nasıl hissediyorsun kaç cc takıldı?Çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum.Yarın sabah kısmetse 9'da hastaneye çağırdılar. Durumumu an be an paylaşıcam. Bakalım dua edin ameliyatım iyi geçsin arkadaşlar.:)))
Çok iyiyim 295 cc yuvarlak takıldı :)Ameliyattan çıkmışsınıdr muhtemelen nasılsınnn nasıl hissediyorsun kaç cc takıldı?
Geçmiş olsun,sorunsuz süreçler, hayal ettiğin sonuçlar dilerimÇok iyiyim 295 cc yuvarlak takıldı :)
Oh süper ameliyat öncesi bizede motive oluyor:) Güle güle kullan kasaltımı buarada resim görebilirmiyim izlesenÇok iyiyim 295 cc yuvarlak takıldı :)
Çok iyiyim 295 cc yuvarlak takıldı :)
Oh süper ameliyat öncesi bizede motive oluyor:) Güle güle kullan kasaltımı buarada resim görebilirmiyim izlesen
Ama resmin yokAskperisi sende beni izlemiyormussun cok uzuldum
Ama resmin yok(
Bende tesettürlüydüm ama bildiğim kadınlar arasında göbek deliğin ile dizkapağına kadar olan bölgemiz mahrem sayılıyor(bildiğim)evt tesettürlü olduğum icin koymakta gercekten endise ediyorum.
Bende tesettürlüydüm ama bildiğim kadınlar arasında göbek deliğin ile dizkapağına kadar olan bölgemiz mahrem sayılıyor(bildiğim)
Bak şöyle düşün eskiden kadınlar hamamında sadece kadınların alt kısmında peştemal oluyordu hatta çoğu alt iç çamaşırlıydıBirşey olmaz kadın kadınayız şurda canım
AçıldımEvet o yönden düşünmedim hic :) tesettürlüydüm derken? Sonradan açıldın mı
Canım elifinkareni adlı arkadaş neden silikonlarını çıkardı kaç cc ydi? Çok mu büyüktü kafama takıldı beni bilgilendirir misin o kızla senin sohbetin olmuş.Kaç cc ydi onun?Geçmiş olsun,sorunsuz süreçler, hayal ettiğin sonuçlar dilerim
Üyeyi hatırlamıyorum.. Kaç senelik üyeyim,birçok kişi ile sohbetim oldu. Yardımcı olamayacağım maalesef :)Canım elifinkareni adlı arkadaş neden silikonlarını çıkardı kaç cc ydi? Çok mu büyüktü kafama takıldı beni bilgilendirir misin o kızla senin sohbetin olmuş.Kaç cc ydi onun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?