• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum blender tavsiyesi...

evet canım bizim evdekide öyle oldu ama ben suya flan soktum acaba ondanmı oldu kii yıkayınca hemen kurulansa belki olmazdı kafam karıştı şimdi yaaCADIARZU

bürcüğüm gel braun al sen garanti olsun acelemiz yok nasılsa koca kapıda beklemiyor bizi :teytey:

ay biricik biraz daha uğraşmam lazım . ben uğraşana kadar sen braun un sitesine gir de bakıver. multiquick professional da ilk çıkan blender benim dediğim...fiyatlarını nette değilde dışarda araştır hem gözünlede görmüş olursun

Son düzenleme:
kıslar peki sadece mikser we blendr almak yetıo mu yoksa burdaki gibi takım almak daha mı dogru olur hani alıp snrada sadece mkser we blendrı kullanılıosa bosuna almayalım mutfakta yer kaplamasın..ona gore ya burdaki lilanın o setini alıcam yada sadece mkser we blender olan setini alıcam

kıslar peki sadece mikser we blendr almak yetıo mu yoksa burdaki gibi takım almak daha mı dogru olur hani alıp snrada sadece mkser we blendrı kullanılıosa bosuna almayalım mutfakta yer kaplamasın..ona gore ya burdaki lilanın o setini alıcam yada sadece mkser we blender olan setini alıcam

sadece blender ve mikser yeter ama bunun aparatı biraz daha fazla rendeleme falan yapıyo daha iyi bence birde haznesi daha büyük nerdeyse normal robot gibi bende lilayı düşünüyorum

biricik sonunda başardım galiba

productformat7120020025.jpg

cnm bende 2. olandan kullanıyorum. çok güzel bir ürün.motor gücü gayet iyi.doğrama haznesinin plastiği gayet kalın o sebeple kolay kolay deforme olmaz. el blenderının ucuda çelik olduğu için uzun süre kullanırsın tavsiye ederimyerimseniben

anladım ama bende diyorumki diğer alacağını bi ay iki ay geç almış olursun acelemiz yok almışken iyisi olsun diyorum şikayeti olanlar da olduğu için.ama kötü de değil yani alınadabilir sonuçta sen bilirsin tatlımm.
bana sorarsan bunu almak için zaten erken fisfisfis

canım zaten öyle bi araştırıyorum hemen alamam şimdi bornoz peşindeyim ondan sonra bu olucakta ama büyük ihtimal bu olur gibi fikrim değişmezse..:1rolleyes:

Back