Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Selam kizlar,
Arzum Bebbe multi robot almayi planliyorum. Hem sterilize, hem isitma, pisirme, dograma gibi bir cok seyi yapiyormus. Kullanan var mi tavsiyeler neler?
Doguma 1 ay kaldi ve hazirliklar devam bende. Ilk basta butun fonksiyonlari kullanmiyacagim biliyorum ama ileriye donuk bir alet almak istedim. Ayrica evim kucuk kompak birsey cok iyi olurdu.
Onerilerinizi bekliyorum.
Canım kullanmadım sebebine gelince bebeğim ek gıdaya başlayınca bu konuda epey görüş okudum ağırlıklı olanı ve aklıma yatanı seçtim gerçi benim için zor oldu ama şimdi rahatım çok ezilmediği için yiyecekler oğlum pütürlü yemeye çabuk ve hızlı alıştı Sebzeleri,meyveleri cam rende kullanarak ezdim rondo kullanmadım şimdi sadece kuruyemiş için kullanıyorum geçen sene yaz bitimi gibi üzümleri bile elimde tek tek sıktım yada tülbent kullandım okuduğum yazılarda hep bu şekilde yapılması tavsiye ediliyordu kullandığımız aletler yiyeceklerin vitamin değerini kaybetmesini sağlıyormuş.Tabi emin olamam ama ben bu yöntemi tercih ettim.Birde zaten hala senin için çok erken eğer bir beklenmedik sorun olmazsa ben bebeğimi altı ay emziricem diye düşün ve bunun için yeteri kadar dengeli beslen hiç sütüm yetmezse diye kaygıya düşmemeye çalış.Canım geçem sene bu zamanlar bende doğum yapalı bir ay olmuştu sana kolay, mutlu,rahat bir doğum dilerim...