Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet ben görüyorum silikde olsa testleri ama şöyle anlatayım çok kez yanıldım ben böyle beta hcgm 2 bile olsa idrarımda hep böyle silik çıkıyordu kan testim negatifti
Biraz daha koyu çıkması gerekiyor
Olada bilir ama inşallah gebesindirrr birkaç gün daha bekle
Evet ben görüyorum silikde olsa testleri ama şöyle anlatayım çok kez yanıldım ben böyle beta hcgm 2 bile olsa idrarımda hep böyle silik çıkıyordu kan testim negatifti
Biraz daha koyu çıkması gerekiyor
Olada bilir ama inşallah gebesindirrr birkaç gün daha bekle
Daha adet gecikmemin birinci gunundeyim planli bi durum.olunca onceden baslamistim test yapmaya dun ve bugun silik silik pozitif cikti ama ya adet olurum ya devam eder bilemiyorum tabiki
Kızlar benim de adetime 4 gün var bugün kahverengi akıntı gelince adet oluyorum sandım ama daha erken evde test vardı yaptım 3.4 dk da bu şekilde çıktı yorumlarda güvenilir olmadığı yazıyor başka test yok elimde bakabilir misiniz gerçekten yanlış mı çıkarıyor ümitlenmek istemiyorum