• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artmed kaset test pozitif bakar misiniz

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
370
62
28
28
Merhabalaar artmed markanin erken gebelik testlerinin yalanci oldugunu duydum kaset testleri hakkinda bilgisi olan bana yardimci olabilir mi pozitif gorunuyor ama guvenemedim

Eklentiler

• 20250305_040106.webp
    20250305_040106.webp
    69,9 KB · Görüntüleme: 33
  • 20250305_040104.webp
    20250305_040104.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 32
Merhabalaar artmed markanin erken gebelik testlerinin yalanci oldugunu duydum kaset testleri hakkinda bilgisi olan bana yardimci olabilir mi pozitif gorunuyor ama guvenemedi
Bu test bende de yalanci pozitif vermişti sizinki insallah öyle değildir 😔

Orasi oyle tabii de insanin bi cani sıkıliyor🙂
Yaşın gençse sağlık sorunun da yoksa hiccc sıkma bellli olmaz kimisi cope atıyor saatler sonra bi bakayım diyor ikinci çizgi çıkmış oluyor kan verip öğreniyorlar o yüzden bu testlere belli olmaz belki vardır 🥰

Merhabalaar artmed markanin erken gebelik testlerinin yalanci oldugunu duydum kaset testleri hakkinda bilgisi olan bana yardimci olabilir mi pozitif gorunuyor ama guvenemedim
Benimde 4 gün geçmişti bu test markasından yaptım silik çıktı seninki gibi gidip kan verdim 20 çıkmıştı canım sende kan ver

Tamam bakalim bi vereyim senin testin de artmed miydi ben yalanci pozitiften korkiyorim acikcasi
Evet ilk bebe time yapmıştım bende senin gibi yalancı pozitif demiştim ama hemen çıktıysa yalancı olmuyor canım vardır ki bişeyler çıkıyordur sonra bu testle yaptım gene çıkmıştı sen kan ver en hayırlısı o bence

Evet ilk bebe time yapmıştım bende senin gibi yalancı pozitif demiştim ama hemen çıktıysa yalancı olmuyor canım vardır ki bişeyler çıkıyordur sonra bu testle yaptım gene çıkmıştı sen kan ver en hayırlısı o bence
Bencede daha adetim gecikeli 1 gun oldu bekleyeyim biraz eger gelmezse gider kan veririm gelirse de gerek kalmaz zaten

Bencede daha adetim gecikeli 1 gun oldu bekleyeyim biraz eger gelmezse gider kan veririm gelirse de gerek kalmaz zaten
Aynen canım 4 gün bi geçsin bakalım benim hiç gecikmez mesela adetim hep gününde olurum ama 4 gün geçti yani

Artik cildiracagimmm varsa aranizdan biri yeni yaptigim testleri gostericem size

Back