Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test bende de yalanci pozitif vermişti sizinki insallah öyle değildirMerhabalaar artmed markanin erken gebelik testlerinin yalanci oldugunu duydum kaset testleri hakkinda bilgisi olan bana yardimci olabilir mi pozitif gorunuyor ama guvenemedi
Kaset test miydiBu test bende de yalanci pozitif vermişti sizinki insallah öyle değildir![]()
Evet kuzum başka marka test al dene yada kan ver bilemeyiz birinin başına gelince seninse aynısı olacak değil yaKaset test miydi![]()
Orasi oyle tabii de insanin bi cani sıkıliyorEvet kuzum başka marka test al dene yada kan ver bilemeyiz birinin başına gelince seninse aynısı olacak değil ya![]()
Yaşın gençse sağlık sorunun da yoksa hiccc sıkma bellli olmaz kimisi cope atıyor saatler sonra bi bakayım diyor ikinci çizgi çıkmış oluyor kan verip öğreniyorlar o yüzden bu testlere belli olmaz belki vardırOrasi oyle tabii de insanin bi cani sıkıliyor![]()
Bende de böyle göründü ama regl oldumMerhabalaar artmed markanin erken gebelik testlerinin yalanci oldugunu duydum kaset testleri hakkinda bilgisi olan bana yardimci olabilir mi pozitif gorunuyor ama guvenemedim
Benimde 4 gün geçmişti bu test markasından yaptım silik çıktı seninki gibi gidip kan verdim 20 çıkmıştı canım sende kan verMerhabalaar artmed markanin erken gebelik testlerinin yalanci oldugunu duydum kaset testleri hakkinda bilgisi olan bana yardimci olabilir mi pozitif gorunuyor ama guvenemedim
20 cikmasi ne anlama geliyor peki ben fazla anlayamiyorum daBenimde 4 gün geçmişti bu test markasından yaptım silik çıktı seninki gibi gidip kan verdim 20 çıkmıştı canım sende kan ver
Hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin :)Yani gebelik var takip edilmesi gerekiyor 2 gün sonra tekrar verdim 58 çıktı çok şükür
Tamam bakalim bi vereyim senin testin de artmed miydi ben yalanci pozitiften korkiyorim acikcasiAmin canım inşallah şeninde vardır kan ver sende
Evet ilk bebe time yapmıştım bende senin gibi yalancı pozitif demiştim ama hemen çıktıysa yalancı olmuyor canım vardır ki bişeyler çıkıyordur sonra bu testle yaptım gene çıkmıştı sen kan ver en hayırlısı o benceTamam bakalim bi vereyim senin testin de artmed miydi ben yalanci pozitiften korkiyorim acikcasi
Bencede daha adetim gecikeli 1 gun oldu bekleyeyim biraz eger gelmezse gider kan veririm gelirse de gerek kalmaz zatenEvet ilk bebe time yapmıştım bende senin gibi yalancı pozitif demiştim ama hemen çıktıysa yalancı olmuyor canım vardır ki bişeyler çıkıyordur sonra bu testle yaptım gene çıkmıştı sen kan ver en hayırlısı o bence
Aynen canım 4 gün bi geçsin bakalım benim hiç gecikmez mesela adetim hep gününde olurum ama 4 gün geçti yaniBencede daha adetim gecikeli 1 gun oldu bekleyeyim biraz eger gelmezse gider kan veririm gelirse de gerek kalmaz zaten
Bakalim ne olacak hayirlisiAynen canım 4 gün bi geçsin bakalım benim hiç gecikmez mesela adetim hep gününde olurum ama 4 gün geçti yani
Atar mısınArtik cildiracagimmm varsa aranizdan biri yeni yaptigim testleri gostericem size