• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artk yok

sherxix lady1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
41
0
86
39
İstanbul
Arkadaşlar geçtiğimiz kasım ayında kist ameliyatı olmuştum .Ameliyattan 6 ay sonra kontrole gittim bana tekrar kist olduğunu söylemişti ve doğum kontrol hapı kullan 3 ay sonra tekrar gel demişti dün gittim veeeeee doktor dediki kisty mist yok temizlenmiş çok mutluyum dr. kist var dediğinde hüngür hüngür ağlamıştım 1 hafta işe gitmemiştim artık mutluyum ALLAHIM YARABBİM HERKESİN ŞİFASINI VERSİN .HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNhihoyyytkaydirigubbakcemile2:sm_cool::nazar:

Arkadaşlar geçtiğimiz kasım ayında kist ameliyatı olmuştum .Ameliyattan 6 ay sonra kontrole gittim bana tekrar kist olduğunu söylemişti ve doğum kontrol hapı kullan 3 ay sonra tekrar gel demişti dün gittim veeeeee doktor dediki kisty mist yok temizlenmiş çok mutluyum dr. kist var dediğinde hüngür hüngür ağlamıştım 1 hafta işe gitmemiştim artık mutluyum ALLAHIM YARABBİM HERKESİN ŞİFASINI VERSİN .HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİNhihoyyytkaydirigubbakcemile2:sm_cool::nazar:

aman ne guzel gecmisler olsun arkadasim kurtulmusun Allah baska rahatsizlik vermesin insallah saglik olmasa para pul guzellik neye yarar degil mi saglikli mutlu gunler dilerim

canım gözünaydın artık bebekte palnlarsın sen deilmi ama şunu söliyim biraz sabırlı ol çünki doğum kontrol hapının etkisi var bazılarında birkaç ay bazılarındaysa 1 yıl canım telaşlanma sakın gecikirse....

aynisi bendede oldu 1 yil icinde 2 defa kisten ameliyat oldum en sonunda doktor dogum kontrol hapini yazdi ve 4 yil gecti hic bir sorun yok

kızlar ben bebek istiyorum ama rahmimde yara varmış dr.zor kalırsın dedi.bu konuda bilgisi olanlar bana yardım edin lütfennn.....

canım benim gözün aydın,bende benzer günler yaşıyorum şu sıralar inşallah sağlıklı sıhatli hayırlısıyla bebişlerimizi de kucağımıza alırız artık

kızlar ben bebek istiyorum ama rahmimde yara varmış dr.zor kalırsın dedi.bu konuda bilgisi olanlar bana yardım edin lütfennn.....

hiç hamile kalmamış bayanlar yara yaktırmıyo genelde zararrı olabiliyomuş yumurtalıklara sen uğraş allahtan dile kimse olup olmıycanı biilemez..ilaç verdiysse kullan bir an önce bebek sahibi ol zaten doğumda yara mara kalmıyo temizliyolar..

kist çok önemli bişey değil çok büyütmüşsün en kötüsü bile doğum kontrol hağpıyla geçiyo..çikolata kisti dışında..bebek düşünüyosan elini çabuk tut kist tekrar oluşabilir..arad bir de kontrole git.d.kontrolün etkisi 1 yılı bulmaz sadece bi kaç ay kullanmışın..uzun yıllar kullanssaydın belki..

canım benim birşey sorucam: yasmini 90gün aralıksız mı kullanmıştın?

canım banamı sordun anlamadım bana doktor yasmin vermişti ama ben az kullandım onu bir kaç ay falan bende yan etki gösterdi aşırı şekşlde unutkanlık yaptı ve be tüysüz kılsız biriyim ve yine çok yoğun bir şekilde tüylenme kıllanma oldu aniden bıraktım ve görümcem 4 yıldır ginera kullanıyodu sordum ona bir yan etkisi varmı sana diye çok memnun olduğunu söyledi ve bazı hapları süreklü uzun bir zaman kullanırsan hamile kalmak istersen kalamıyomuşsun diye biliyordum ve çevremde çok kişi var öyle ama ginerada görümcem bir ay ara vaermek istesi millettende duymuş oda hemen etkisi geçmiyo hamile kalmazsın diye oda saldım çayıra mevlam kayıra demiş ve hamile kaldı bu ginerayı bnde yaklaşık 5.5 senedir kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim bukadar canım benim tavsiy ederim fiyatıda uygunzemuszemus:nazar::nazar:

Back