her evlat anneye düşkündür canım ama sende onun eşisin sizin bir yuvanız bir evladınız var.kimsenin kimseyi bu kadar ezmeye de hakkı yok.göz var nizam var eğer anasını seviyosa istediği zaman kendi gidip görsün ama seni ayrı eve çıkartsın.ne fenalarmış ya seninde çilen köle misali.kendin için olmasada evladın için hakkını savun.madem kaynın evleniyo o gelsin otursun bi onlarmı akıllı.
ay canım benim üzüldüm bak şimdi..
ama naapalım kısmet değilmiş.. inşallah daha iyileri çıkar,umudunu kaybetme hiç..
o cadaloz işten mi çıktı bide..bütün gün tepende yanii... ona da sinir oldum şimdi..
amannn boşver takma hiç sen onu,bebişinle geçir vaktini...
inşallah az kaldı,kurtulacaksın birkaç aya kadar..:teselli:
ahhh canim ya sizene kayinin evlenecekse esinle sakin kafayla konus ne bu ya gelin diye kayinbabanda acayipmis yani takma iyecemde esinin birseyler yapmasi gerek arka cikmiyomu sana peki neden gittin onlarin yanina almanyada kalsaydin ya onlara hizmetcilik yapmayami banane yapsinlar herseylerini de cocugunla ilgilen
allah razi olsun canim amin insallah kabul eder kararliyim bu sefer sizinde desteginizle eminim bir kac ay daha disimi sykmam gerekiyor ama burda sanki huzur buluyorum oglumu yatirdiktan sonra burda vakit gecirmeye calisiyorumcanım emin ol senin için dua edicem.Rabbim kabul eder inşallah.aminnn
bu kararlılığını sürdür,mutlaka bu işi başar,ayrı eve çıktıktan sonra da kapını kapattıktan sonra herkes dış kapının dış mandalı olacak.sen hiç canını sıkma.
anladim canim ya senağlama internetten ev ilanlarina bakmaya basla canim sen,esin ne kadar ciddi oldugunu anlasin..
ayrica erkekler hep anneye ablaya düskünler bebek gibi,biz kiz basimizla anadan babadan kopabiliyoruz ama onlar yapamiyorlar,sebebini anlamis degilim :1no2:
bu benimde cok sinirime dokunan bisey,en yakin zamanda esinin bu huyundan vazgecmesi gerekir,gerekli dengeyi kurmali,of offfff
canım ne var ne yok?
nasıl durumlar?
uyumadan önce bi bakayım dedim... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?