• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artk bir Dershane retmeniyim

chaiga

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
237
1
316
Edirne
sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..

mesleğimde ilk yılım olacak aslında heyecanlıyım..

devlete yerleşebilmek için çok çalıştım ama olmadı kısmet değilmiş..

artık bende bir öğretmenimopuyorumnanaktan

ciddi bi sömürü olacak benim için

günde 10 saat derse gireceğim ama olsun

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım

Ben de 1 sene yaptım da pek memnun kaldığımı söyleyemem

Umarım sen mutlu olabilirsin

bakalım deneyip göreceğiz ama memnun kalırım diye düşünüyorum..

sonuçta öğretmen her şart ve koşulda öğretmendir..

iyi sonuçlar getirmesi temennim tabiki teşekkür ederim

hayırlı olsun.
biyerden başlamak gerek. sen yine dershane öğretmenisin mesleğini yapacaksın. benim çok tanıdığım var öğretmen olup yerleşemeyen, çok farklı çok yorucu işlerde çalışan.
inşallah seneye yerleşirsinde bi konuda atandım diye açarsın.

tmmyyyyy ağzından bal damlamış..

cnm inşallah atanabilirim ama pek umutlu değilim açıkçası yindede mücadeleye devam tabikii

bunada şükür tatlım,inşallah seneye atanırsın hiç belli olmaz birde bakmışsınki puanlar düşürülmüş,süprizzzzz .inş.

hayırlı olsun...
atanmak çok zor evet,ama inşallah o da olur...
dediğin gibi mücadeleye devam...

ben de eğitim fakültesini bitirdim ama çalışmak istemiyorum bir yıl oldu çok arkadaşım dersanede çalıştı evet memnun olan yok gibi ama ikinci yıl hem parayı ikiye katlıyolar hem de kıymete biniyorsunuz hem başta anlaşma yapınca stajyerliği de kaldırıyorlarmışşutarafagitti

hayırlı olsun.
biyerden başlamak gerek. sen yine dershane öğretmenisin mesleğini yapacaksın. benim çok tanıdığım var öğretmen olup yerleşemeyen, çok farklı çok yorucu işlerde çalışan.
inşallah seneye yerleşirsinde bi konuda atandım diye açarsın.

vereliniortak

Anladığım kadarıyla öğretmenlik bölümünü gerçekten öğretmen olmak için seçen arkadaşlarımdansın. Dediğin gibi öğretmenlik her yerde öğretmenlik. Bir arkadaşın dediği gibi staj işlemlerini de başlatırlarsa, bunu da halletmiş olursun, icap ederse özel kurumlarda iş bulman da kolaylaşır. Parayı ilk yıl düşünme, hangimiz kazandık ki (özel sektör iç,in konuşuyorum) ancak devlete de atansan, özelde de devam etsen, o tecrübeyi-1 yılda edineceğin tecrübeyi- hiçbir fiyata bulamazsın yerimseniben

Hayırlı olsun!

herşeyin bir başlangıcı olmalı
10 saat çalışırsınız belki ama bunu bir başlangı. olarak görün
umarım devlete de geçebilirsiniz en kısa sürede...

hem öyle kutsal bir mesleğiniz var ki.. tebrik ediyorum çalışma hayatınızda başarı sizinle olsun...

malesef türkiyede koşullar o kadar zor ki dua et canım dersanede olsan bile kendi mesleğini yapıcaksın..
en azından devlete geçene kadar boşda kalmaz üç beş kuruş kazanırsın...
çok severek isteğin bölümü bitiriyosun ama iş bulamayınca farklı dallarda çalışıyosun ben de aynı durumdaydım kendi mesleğimde çok az çalışabildim iş yok çünkü...
farklı dallarda çalışdım şimdi gene boşdayım ...iş arıyorum bir yandan kpssye girmeye çalışıyorum...
Allah yardımcımız olsun....

ben dersane temposuna ayak uydurmakta zorlanmıştım.
branşımdan dolayı çok aktif bir tempom vardı, 4 sene çalışabildim ancak.
çok güzel bir deneyim kazandım, kendimi çok yetiştirdiğime inanıyorum.
bu yoğun tempoda elde edeceğin deneyimi düşün, en iyi şekilde değerlendir. ilerde çok faydasını göreceksin.

tebrıkleer canım ne olursa olsun mesleğını yapabılmek çok guzel hayata bır yerden tutunmak lazım
sonrasında inşallah devlet kapısı olur

sevinsemmi üzülsemmi bilemedim..

mesleğimde ilk yılım olacak aslında heyecanlıyım..

devlete yerleşebilmek için çok çalıştım ama olmadı kısmet değilmiş..

artık bende bir öğretmenimopuyorumnanaktan

ciddi bi sömürü olacak benim için

günde 10 saat derse gireceğim ama olsun

Allah sabır ve kolaylık versin canım opuyorumnanaktan
inşaallah senin için hayırlı olur
dersanelerde 5 yıl çalıştım muhasebe-bilgi işlem bölümlerinde oldukça zor ve yoğun bi tempo ama sen ümitsizliğe düşme. tatlı tatlı öğrencilerin olur inşaalah onlar sana enerji versin opuyorumnanaktan

Allah sabır ve kolaylık versin canım opuyorumnanaktan
inşaallah senin için hayırlı olur
dersanelerde 5 yıl çalıştım muhasebe-bilgi işlem bölümlerinde oldukça zor ve yoğun bi tempo ama sen ümitsizliğe düşme. tatlı tatlı öğrencilerin olur inşaalah onlar sana enerji versin opuyorumnanaktan

cnm haklısın çokkk yoğun hemde teşekkürler iyi dilekleriniiz için

Back