- 23 Nisan 2023
- 490
- 58
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelıkse guvenme kaset bı tık o markasına gore ıdare ederArkadaslar bugun regl günüm hala olmadim 1 saat önce dışarıdayım önüme çıkan eczaneden test aldim artimed varmis iş yerinde yaptım böyle cikti belirtim yok sadece karnim ağrıyor olacakmış gibi onun dışında bir şey yok sizce cizgi mi cizgi yerinde ki gölge mi anlamadım.
Bnde emin olmadim sorayim yinede dedimErken gebelıkse guvenme kaset bı tık o markasına gore ıdare eder
Evet bnde bir kere yasadim işte insan acaba mi diyorKaset testi güvenilir ama erken gebeliğinde yalancı pozitifi gördüm bu sitede en garantisi kan tahlili. Hakkında hayırlısı olsun
Bence var olmasa hiç izi sanı olmaz silik çıkmış baska test alıp tekrar yapın hafta sonu malum kan verseniz acilden verirsiniz çünkü bir daha test alıp yapın dermArkadaslar bugun regl günüm hala olmadim 1 saat önce dışarıdayım önüme çıkan eczaneden test aldim artimed varmis iş yerinde yaptım böyle cikti belirtim yok sadece karnim ağrıyor olacakmış gibi onun dışında bir şey yok sizce cizgi mi cizgi yerinde ki gölge mi anlamadım.
Ama şöyle bir şey de var eğer gerçekten gebeysen pozitif görürsün gebe olmayan da görüyor ama bunun en iyisi bir kere daha test yapmaN tabii ki sonra da kan vermek bir de farklı bir markanın al istersen kaset alsan daha ıyı olur belki bu mübarek cuma gününde güzel haberle gelirsin bize inşallah vardır ben isteyen herkezın bu duyguyu yaşamasını çok istiyorumBnde emin olmadim sorayim yinede dedim
Ama şöyle bir şey de var eğer gerçekten gebeysen pozitif görürsün gebe olmayan da görüyor ama bunun en iyisi bir kere daha test yapmaN tabii ki sonra da kan vermek bir de farklı bir markanın al istersen kaset alsan daha ıyı olur belki bu mübarek cuma gününde güzel haberle gelirsin bize inşallah vardır ben isteyen herkezın bu duyguyu yaşamasını çok istiyor
Ins olmazsam denicem test başka markaBence var olmasa hiç izi sanı olmaz silik çıkmış baska test alıp tekrar yapın hafta sonu malum kan verseniz acilden verirsiniz çünkü bir daha test alıp yapın derm
Evet test al sonra bizlede de paylaşIns alicam olmazsam cok teşekkür ederim
Bugün nobetci eczaneye şaka gibi orda da artimed vardı kaset aldim daha adet olmadim boyle ciktiEvet test al sonra bizlede de paylaş
Çizgi var mı ?Bugün nobetci eczaneye şaka gibi orda da artimed vardı kaset aldim daha adet olmadim boyle cikti
Bnce yok cizgiÇizgi var mı ?
Yalanci pozitif herhal çünkü 1 gun sonra kaset yaptım cikmadi bugun yaptım yine cikmadi ve bugun yine erken awoks marka yaptim yine cikmadi varsa herhal cikardi gecikmenin 3.gunuKaset testi güvenilir ama erken gebeliğinde yalancı pozitifi gördüm bu sitede en garantisi kan tahlili. Hakkında hayırlısı olsun
Evet gecikmenin 3. Gününde genelde çıkıyor canım çıkması lazımdıYalanci pozitif herhal çünkü 1 gun sonra kaset yaptım cikmadi bugun yaptım yine cikmadi ve bugun yine erken awoks marka yaptim yine cikmadi varsa herhal cikardi gecikmenin 3.gunu
Adet oluyorum.simdi keske koni açmasa idimEvet gecikmenin 3. Gününde genelde çıkıyor canım çıkması lazımdı