Artimed net silik çizgi 4 adet

Garip gerçekten bu konuda çokta bir fikrim bilgim yok ama farklı testler pozitif kan negatif kanın doğru olduğunu söylüyorlar tabi ama ben bir şey diyemiyorum şuan
Adetim gecikmeli 2 gün oldu hala negatif kan çatlamanın 11. Günü bugün

Kızlar yarın adet günüm artimed marka erken gebelık testi aldım 4 tane sabah 12 den beri 4 tanesını de yaptım hepsi çift çizgi çıktı siz ce yalancı olabılır mı resmi atıyorum
Merhabalar bu marka maalesef çok fazla yalancı pozitif veriyor ama sizin renginde bir koyuluk var bence başka bir kase test deneyebilirsiniz ya da predictor marka erken gebelik testi deneyebilirsiniz en güvenilir o olduğunu düşünüyorum ya da direkt kan verebilirsiniz.

1.20 negatif şok oldum
Üstteki yorumları şimdi gördüm maalesef bence kaldırılması gereken bir marka çünkü birçok insanı umutlandırıyor ve umudumuz kırılıyor kendimize hamile zannediyoruz yıllarca bunu bekleyen insanlar var yani psikolojiyi çok kötü etkiliyor hepimiz maalesef ki bu testle bir kere bazen birden fazla yanıldığımız zamanlar oldu bence kaldırılması gereken bir test diye düşünüyorum

o kadar kotu bi durum ki aynisini bana dun after 10 isimli test yapti kan verdim acile gidip sabah 4 e kadar sonuc bekledim 1.20 cikti yarin adet gunum bekliyorum halâ uzgunun

o kadar kotu bi durum ki aynisini bana dun after 10 isimli test yapti kan verdim acile gidip sabah 4 e kadar sonuc bekledim 1.20 cikti yarin adet gunum bekliyorum halâ uzgunun
Ay benim gecıkmenın 2. Günü ama kan negatıfm

Ay benim gecıkmenın 2. Günü ama
Hamileisniz ben de artımedle öğrendim
Ay benim gecıkmenın 2. Günü ama kan negatıfm
Hamileisniz ben de artımedle öğrendim
Benim 2 gün gecıktı
negatıfm dün 1.20 idi kan yoktu

Adetim gecikmeli 2 gün oldu hala negatif kan çatlamanın 11. Günü bugün
Catlmadan sonraki 14. Gunde regl olunmuyor mu? Yani regl dongusu catlama tarihine gore belirleniyor diye biliyorum. Henuz gecikmemissiniz bence
Bu arada cok uzuldum hepsinde birden pozitif olup kanda negatif cikmasina. Aynisi oncomed ile basima gelmisti benim de

Gecikmeli oldu yazmissiniz pardon. Anlayamadim mesaji

Hayır onunla alakası yok ben 25 günde 1 adet olurum yumurtlamanın 12. Günü genelde oluyorum 14 günü tam adet günüme denk geliyor yumurtlamam 31 aralıkta oldu kasım 2 de catlamam oldu . Bugün çatlamanın 12. Günü oldu yanı yumurtlamamın da 14. Günü bitiyor işte ama hala adet olmadım 12 Kasım adet günüm dün 13 Kasım da kanım 1.20 çıktı bugün baktırmadım ama hiç ağrım falan hiç bilim yok akıntım da yok sadece sol göğüsümde kocaman oldu ve acıyor başka belırtım yok

Benim bugun regli gunum bakalim bekliyorum gec dollenme olursa olur olmazsa gelir ama gelecekmis gibide durmuyo hayirlisi bekliyorum
Bende aynıyım canım seninle yanı 2 gün gecıktım. Ama akıntım bile yok ağrımda yok ama sol göğüsümde çok büyük ve ağrıyor çok o kdr testım dün 1.20 idi negatif

Eklentiler

• IMG_2737.png
    96,5 KB · Görüntüleme: 10
Aynı şey başıma geldi bugün artimed bayağı net çizgi gördüm kan verdim 1.2

Eklentiler

• 7E4CCDF5-B063-47A2-8F57-2A22BD084B39.jpeg
    110,8 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…