Bebegım normal testtte çıkmıyor kan verdim bekliyorum sonucu ama kasettte çıkmıyor :/ artımed yanltıyor dediler 4 ü de yanıltmaz herhaldeBence doğrudur çünkü hepsi çift çizgi hayırlısı olsun inşallah kan testi verin
Yarın adet günümGecikti mi adetiniz
Bence testler doğru hayırlı olsun şimdidenYarın adet günüm
Kan verdim hemen görünce çünkü herkes o kdr çok test yapıp yanılmış ki inanamadım benden daha net çıkanlar var ben 4 tane yaptım ama emın olmak ıcın kaset testtte şu an silik bile çıkması test sonucum çıktı ama goremıyorum e nabızda dusmedı şu annBence testler doğru hayırlı olsun şimdiden
İnsallah olumlu sonuç alırsınız buraya da yazınKan verdim hemen görünce çünkü herkes o kdr çok test yapıp yanılmış ki inanamadım benden daha net çıkanlar var ben 4 tane yaptım ama emın olmak ıcın kaset testtte şu an silik bile çıkması test sonucum çıktı ama goremıyorum e nabızda dusmedı şu ann
İnşallah yazacağımİnsallah olumlu sonuç alırsınız buraya da yazın
İşte 4 ude yanıltir mi acabA bilmiyorum ben o kadar test yaptım beni hiç yanıltmadı senelerce varsa vardı yoksa yoktu testlere son zamanlarda bişey oldu sanirim 3 sene öncesi kadar ben hiç görüp duymadım sonucun çıkınca yaz buraya merak ettimBebegım normal testtte çıkmıyor kan verdim bekliyorum sonucu ama kasettte çıkmıyor :/ artımed yanltıyor dediler 4 ü de yanıltmaz herhalde
Benim de reglden 2 gün önce silikti bu şekilde idrarda ki beta hcg hormonu yoğunluğuna göre de değişiyor silik ve net olması çok yüksek olasılıkla gebesiniz. 4 testte yanlışlık olacağını zannetmiyorum sağlıcakla kucağınıza alın inşallahKızlar yarın adet günüm artimed marka erken gebelık testi aldım 4 tane sabah 12 den beri 4 tanesını de yaptım hepsi çift çizgi çıktı siz ce yalancı olabılır mı resmi atıyorum
1.20 negatif şok oldumİşte 4 ude yanıltir mi acabA bilmiyorum ben o kadar test yaptım beni hiç yanıltmadı senelerce varsa vardı yoksa yoktu testlere son zamanlarda bişey oldu sanirim 3 sene öncesi kadar ben hiç görüp duymadım sonucun çıkınca yaz buraya merak ettim
Negatıf çıktı inanmıyorum gerçekten asla aldırmayın bu testlerden almayın da 4 de negatif ya böle bişi olabılır mı bariz çizgiler verdiBenim de reglden 2 gün önce silikti bu şekilde idrarda ki beta hcg hormonu yoğunluğuna göre de değişiyor silik ve net olması çok yüksek olasılıkla gebesiniz. 4 testte yanlışlık olacağını zannetmiyorum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Aaaaa inanmıyorum1.20 negatif şok oldum
Bende dün test yapmıştım oncomed diye bir markaydi pozitifti baya bugün albi diye markayla yaptım iki adet onlar da negatif gösterdi galiba adet tam gecikince yapmak en mantıklısı 1 senedir deniyoruz biz de ve oladar test yaptım ki bende oldu böyle ara ara yanlış test sonuçları ve insani hayal kırıklığına uğratıyorKan verdim hemen görünce çünkü herkes o kdr çok test yapıp yanılmış ki inanamadım benden daha net çıkanlar var ben 4 tane yaptım ama emın olmak ıcın kaset testtte şu an silik bile çıkması test sonucum çıktı ama goremıyorum e nabızda dusmedı şu ann
Bi tane başka marka yaptım oda pozitif anlamadım ben gerçektenAaaaa inanmıyorumtestlerede güven kalmadı desene
Başka marka daha yaptım oda pozitif ama kanda negatifBende dün test yapmıştım oncomed diye bir markaydi pozitifti baya bugün albi diye markayla yaptım iki adet onlar da negatif gösterdi galiba adet tam gecikince yapmak en mantıklısı 1 senedir deniyoruz biz de ve oladar test yaptım ki bende oldu böyle ara ara yanlış test sonuçları ve insani hayal kırıklığına uğratıyor
Adet günüm adette olmadım vallahi anlamadım ağrım sızım da yokkki anlayayım sadece atesım var 1 haftadır soba gibiyimBende dün test yapmıştım oncomed diye bir markaydi pozitifti baya bugün albi diye markayla yaptım iki adet onlar da negatif gösterdi galiba adet tam gecikince yapmak en mantıklısı 1 senedir deniyoruz biz de ve oladar test yaptım ki bende oldu böyle ara ara yanlış test sonuçları ve insani hayal kırıklığına uğratıyor
Garip gerçekten bu konuda çokta bir fikrim bilgim yok ama farklı testler pozitif kan negatif kanın doğru olduğunu söylüyorlar tabi ama ben bir şey diyemiyorum şuanBaşka marka daha yaptım oda pozitif ama kanda negatif