Artimed gebelik testi sonuçları nolur yardım edin !!!!

Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah belirtileriniz neydi acaba
Adet günü oldu, gelen giden yok daha sonra ertesi gün cok fena adet agrım oldu ve gögüs agrım tamam geliyor dedim ama gelen giden yoktu o sıralar test yapmaya başlamıştım zaten. Ama benim en şaşırdıgım adet zamanı kalmamdı

Benimde bugün regl günümdü olmadım normalde şaşmaz ama gelen giden yok ama hamilelikten hiç ümidim yok 6 gün önce verdim kan <1.20 çıktı

Benimde bugün regl günümdü olmadım normalde şaşmaz ama gelen giden yok ama hamilelikten hiç ümidim yok 6 gün önce verdim kan <1.20 çıktı
6 gün olmuş ve hala adet olmadınız mı bence hamile olabilirsiniz çünkü beta birden yükseliyor diye biliyorum, ayrıyetten 1.20 olup degeri çok yükselen var bence test yapın hemen inşallah vardır.

6 gün olmuş ve hala adet olmadınız mı bence hamile olabilirsiniz çünkü beta birden yükseliyor diye biliyorum, ayrıyetten 1.20 olup degeri çok yükselen var bence test yapın hemen inşallah vardır.
Yanlış okumuşum pardon ben adetim gectikten 1 hafta sonra ögrendim sizin cıkmaması cok normal cünkü eger yumurtlama döneminde kalmıssanız adet gününden itibaren beta salgılanır

Yanlış okumuşum pardon ben adetim gectikten 1 hafta sonra ögrendim sizin cıkmaması cok normal cünkü eger yumurtlama döneminde kalmıssanız adet gününden itibaren beta salgılanır
Adet ağrım var gibi sanki oldum olcak bi kaç gün daha bekliyim de eğer olmazsam kan veririm inşallah olmam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…