Ayy hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahKızlar günaydın sabah sağlık ocagına gittim kan verdim yarın cıkacagını söylediler, hemşireye testimi gösterdim gebelik var kızım dedi ve bana kaset test verdi bunu yap güvenilir diye bu şekilde cıktı
Normal adet olacakmış gibi sancılar 8 9. Haftaya kadar devam etti bendeAdet olacakmışım gibi sancı oluyor gögüslerimin ucuda cok acıyor normalmi
Teşekkür ederim çokAyy hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah
Normal adet olacakmış gibi sancılar 8 9. Haftaya kadar devam etti bende
Hepsinin aynı çıkması bence bir kanıt gebesiniz kan testiyle netleştirin para harcamayın bunlara artıkbirini iki gün önce yaptım, diger testleri ise bugün gün içerisinde yaptım. Adetim geçeli tam 1 hafta oldu bu markayla alakalı yalancı çizgi cıkarıyor çok delindi napmam gerekir kızlar ?
Kan verdim yarın sabah cıkıcak sonucu, son yaptıgım test saglık ocagı tatafından verildiHepsinin aynı çıkması bence bir kanıt gebesiniz kan testiyle netleştirin para harcamayın bunlara artık
Ayyy hadi hayırlı olsunKızlar günaydın sabah sağlık ocagına gittim kan verdim yarın cıkacagını söylediler, hemşireye testimi gösterdim gebelik var kızım dedi ve bana kaset test verdi bunu yap güvenilir diye bu şekilde cıktı
Markası neydi söylersen biz de onu kullanalıımKan verdim yarın sabah cıkıcak sonucu, son yaptıgım test saglık ocagı tatafından verildi
Hayırlı olsun inşallah bizide bilgilendirirseniz seviniriz :)Kan verdim yarın sabah cıkıcak sonucu, son yaptıgım test saglık ocagı tatafından verildi
Markası neydi söylersen biz de onu kullanalıım
Teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah bizide bilgilendirirseniz seviniriz :)
Teşekkür ederimsonucu yazıcam
Çıktımı sonucunuz :)Teşekkür ederimsonucu yazıcam
Merhaba kan testi sonuçlarımı detaylı istedigim için sonuç geç cıktı, sabah saglık ocagına gittim pazartesi verdigim kan 98 olarak cıkmışÇıktımı sonucunuz :)
Markası neydi söylersen biz de onu kullanalıım