- 6 Mart 2018
- 3.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.314
- 158
- Konu Sahibi SiyamKedisii
-
İkisi de gayet açık pozitif, beyaz kısa olan da artımed e benziyo en son aldıklarım bu şekildeydiBen de bu testin şaibesi yüzünden az önce üyelik aldım :) bu uzun olan artımed üstelik erken gebelik testi olan sanırım 35 lira idi kısa olansa 5 liralık normal test. Bilemedim artımed niçin böyle
Ya bende kist var suan ama adetle atılan cinsten diğerlerinden değil ilk kez bu ay oldu sağda ve solda birer tane o da pozitif yapabilirmiş testiBen de bu testin şaibesi yüzünden az önce üyelik aldım :) bu uzun olan artımed üstelik erken gebelik testi olan sanırım 35 lira idi kısa olansa 5 liralık normal test. Bilemedim artımed niçin böyle
Yok kısa olan farklı bir marka tam net değil gibi biraz daha bekleyeceğim :)İkisi de gayet açık pozitif, beyaz kısa olan da artımed e benziyo en son aldıklarım bu şekildeydi
Devamlı kullandığım bir marka ovülasyon testleri, gebelik testleri daha bu zamana kadar yanlış bir pozitif testle karşılaşmadımArkadaşlar araştırdım fakat bu marka hakkında birşey bulamadım. Kullanan var mıydı? Güvenilir bir test mi?
Çok ilginç, ilk defa duydum bende kist yok sonuç böyle çıktı neyse ikimiz de bekleyip göreceğiz :)Ya bende kist var suan ama adetle atılan cinsten diğerlerinden değil ilk kez bu ay oldu sağda ve solda birer tane o da pozitif yapabilirmiş testi
Adete 4 gun varken bu testin dogrulugu nedir acaba ona gore yapicam da?Ben de bu testin şaibesi yüzünden az önce üyelik aldım :) bu uzun olan artımed üstelik erken gebelik testi olan sanırım 35 lira idi kısa olansa 5 liralık normal test. Bilemedim artımed niçin böyle
Ben bugün trendyoldan sipariş verdim. Sonucu paylaşırım. Ama yorumlar genel olarak gayet iyi bence. O yüzden şans verdim. İlk kez bir gebelik testi kullanacağım.Adete 4 gun varken bu testin dogrulugu nedir acaba ona gore yapicam da?
Ben adete 4 gun varken kullandim negatif cikti. Adete bir gun kaldi. Eger dogruysa size de iletirimBen bugün trendyoldan sipariş verdim. Sonucu paylaşırım. Ama yorumlar genel olarak gayet iyi bence. O yüzden şans verdim. İlk kez bir gebelik testi kullanacağım.
Ben adete 4 gun varken kullandim negatif cikti. Adete bir gun kaldi. Eger dogruysa size de iletirim
İnsallah sizde cikarAa doğru mesaj tarihi eski olunca alıp yapmışsınızdır zaten :) benim de beklenen tarihim pepapp uygulamasına göre 2 gün sonra ama benim hesaplarıma göre 5 gün sonraya kadar yolu var. Evlenince adet döngüm uzadı. Bugün kargoya verilirse ben de yarın yaparım.
İnsallah sizde cikar
Aa cok net cikmis gorunuyor hamilelikkSaniyeler içinde çıktı bu sonuç.
Güvenmeli miyim acaba? Temkinli olmak daha iyidir her zaman diye düşünüyorum.mehrunnisa
Evet kan testinde de çıktı zaten. Güvenilir bir testAa cok net cikmis gorunuyor hamilelikk
Ya acaba ne kadardir istiyordunuz bebek? Ben bu ay ilk defa istedim. Ama olmadi regl oldum. Hamile olmayinca cok uzuldum sanki zor olacakmis gibi hissediyorumEvet kan testinde de çıktı zaten. Güvenilir bir test
Ben de ilkinde olmayınca ümitsizliğe kapılmıştım ama sonra etrafımdaki herkes yeni evlilerde aylarca olmaması zaten çok normal dedi. (Ben yeni evliyim.) hemen çocuk istedim. 2.defada oldu binlerce şükür. Yani umutsuzluğa kapılmak çok normal ama doğru değil. En güzeli pozitif olmak.Ya acaba ne kadardir istiyordunuz bebek? Ben bu ay ilk defa istedim. Ama olmadi regl oldum. Hamile olmayinca cok uzuldum sanki zor olacakmis gibi hissediyorum
İste o da kolay olmuyor. Ben bir bucuk senelik evliyim. Stres olmamak icin bile stres yapiyor insan.. insallah sag salim hayirlisiyla alirsiniz bebeginzii kucaginiza bu aradaBen de ilkinde olmayınca ümitsizliğe kapılmıştım ama sonra etrafımdaki herkes yeni evlilerde aylarca olmaması zaten çok normal dedi. (Ben yeni evliyim.) hemen çocuk istedim. 2.defada oldu binlerce şükür. Yani umutsuzluğa kapılmak çok normal ama doğru değil. En güzeli pozitif olmak.
Bu testlerinin ikisi de hatalı mı çıktı peki bu şekilde?Ben de bu testin şaibesi yüzünden az önce üyelik aldım :) bu uzun olan artımed üstelik erken gebelik testi olan sanırım 35 lira idi kısa olansa 5 liralık normal test. Bilemedim artımed niçin böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?