Artımed gebelik testi kullanan var mı?

Ben de bu testin şaibesi yüzünden az önce üyelik aldım :) bu uzun olan artımed üstelik erken gebelik testi olan sanırım 35 lira idi kısa olansa 5 liralık normal test. Bilemedim artımed niçin böyle
İkisi de gayet açık pozitif, beyaz kısa olan da artımed e benziyo en son aldıklarım bu şekildeydi

Ben de bu testin şaibesi yüzünden az önce üyelik aldım :) bu uzun olan artımed üstelik erken gebelik testi olan sanırım 35 lira idi kısa olansa 5 liralık normal test. Bilemedim artımed niçin böyle
Ya bende kist var suan ama adetle atılan cinsten diğerlerinden değil ilk kez bu ay oldu sağda ve solda birer tane o da pozitif yapabilirmiş testi

Arkadaşlar araştırdım fakat bu marka hakkında birşey bulamadım. Kullanan var mıydı? Güvenilir bir test mi?
Devamlı kullandığım bir marka ovülasyon testleri, gebelik testleri daha bu zamana kadar yanlış bir pozitif testle karşılaşmadım

Adete 4 gun varken bu testin dogrulugu nedir acaba ona gore yapicam da?

Eklentiler

• 5B29274C-4810-4C18-9159-F05C9457C9E9.webp
    5B29274C-4810-4C18-9159-F05C9457C9E9.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 811
Ben adete 4 gun varken kullandim negatif cikti. Adete bir gun kaldi. Eger dogruysa size de iletirim🥰

Aa doğru mesaj tarihi eski olunca alıp yapmışsınızdır zaten :) benim de beklenen tarihim pepapp uygulamasına göre 2 gün sonra ama benim hesaplarıma göre 5 gün sonraya kadar yolu var. Evlenince adet döngüm uzadı. Bugün kargoya verilirse ben de yarın yaparım.

Ya acaba ne kadardir istiyordunuz bebek? Ben bu ay ilk defa istedim. Ama olmadi regl oldum. Hamile olmayinca cok uzuldum sanki zor olacakmis gibi hissediyorum😣
Ben de ilkinde olmayınca ümitsizliğe kapılmıştım ama sonra etrafımdaki herkes yeni evlilerde aylarca olmaması zaten çok normal dedi. (Ben yeni evliyim.) hemen çocuk istedim. 2.defada oldu binlerce şükür. Yani umutsuzluğa kapılmak çok normal ama doğru değil. En güzeli pozitif olmak.

Ben de ilkinde olmayınca ümitsizliğe kapılmıştım ama sonra etrafımdaki herkes yeni evlilerde aylarca olmaması zaten çok normal dedi. (Ben yeni evliyim.) hemen çocuk istedim. 2.defada oldu binlerce şükür. Yani umutsuzluğa kapılmak çok normal ama doğru değil. En güzeli pozitif olmak.
İste o da kolay olmuyor. Ben bir bucuk senelik evliyim. Stres olmamak icin bile stres yapiyor insan.. insallah sag salim hayirlisiyla alirsiniz bebeginzii kucaginiza bu arada😍

Back
X