Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlüüüüüüüüüüükkk yuppiiii uzun zamandır ilk defa 6lı rakamları gördüm!!!! bu akşam tartıldığımda 69.8dimmmmm bu da bişey
teşekkür ederim umarım sende başarırsın :) canım sirkeli suyun zayıflamada hiç bir etkisi olmadığını izledim geçen gün tv de.bende içiyordum ama bıraktım.inşallah başarıcaz sabır aziiimmm :))tebrikler pelin=) harikasın=) bende bugün sirke su içmeye başladım ve yediklerime dikkat ediyorum.
diyet başlama tarihi : 14.11.2013
başlangıç kilom:76.2
1.hedef kilo : 65 (15ocağa kadar)
2.hedef kilo : 55
umarım başarbilrim=)
hergüb buraya kaç günüm kaldıgını ve kac kilo oldugumu yazıcam
canım maşallah tebrik ederimkilo günlüğüm=)
14kasım 76.2
15kasım 75.2
16kasım 75.2
17kasım 74.6
18kasım 74.5
5günde 1.7 kilo ve inanın hafiflendiğimi hissediyrum=)
canım maşallah tebrik ederim
69.2 kiloyummmmm yupppiiiiiiii
teşekkür ederim canım benim,hep beraber verelim inşallah=)
verelim canım inşallah.sen kaç kilo olmak istiyorsun ?:)yuuppiii devammm gitsin kilolar =)
olursun canım yine dal gibi olursun gel :)daha önce üye olsaydım şimdi dal gibi olmuştum off offfffff
tekrardan hoşgeldin canım .akşam hafif yiyerek dengelersin diye düşünüyorum.inşallah incecik olcaz merak etme sabret yeter :)geldim ki dün başladım bende yediklerime dikkat ediyorum çalıştığım için sabah kahvaltısını poğaça börek şeklinde yapıyordum baktım ki kıyafetler dar gelmeye başladı :18: başkalarına bakıp iç geçirmek yok