- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
-
- Konu Sahibi halacocuksun
Peeling için ne kullanıyorsun canimYüz maskemi yaptım bu arada çok güzel oluyor cildiniz maya maskesi harika öncesinde peeling yapıyorum daha güzel oluyor hepsi evdeki malzemelerle
Toz şeker ve hakiki zeytinyağını karıştırıyorum ..yada toz şeker le Hindistan cevizi yağı ..benim cildin kuru, pamuk gibi oluyor ..yüzüme yavaş yavaş ovalayarak surup 5 dk bekletiyorumPeeling için ne kullanıyorsun canim
Teşekkür ederim canım cevap için peki maya maskesi icine ne koyuyorsun.Toz şeker ve hakiki zeytinyağını karıştırıyorum ..yada toz şeker le Hindistan cevizi yağı ..benim cildin kuru, pamuk gibi oluyor ..yüzüme yavaş yavaş ovalayarak surup 5 dk bekletiyorum
Yaş Maya ve su karışımı yeterli esasında ama ben ...yaş maya , gül suyu, hakiki zeytinyağı , süt, pirinç unu , ve nişasta koyuyorum gerçekten harika oluyor en fazla 30 dk ve gulmemek gerek ama hassas ciltler 20 dk bekletse daha iyi olur .. miktarlarida..yaklaşık 1 tatli kaşığı maya 1 çay kaşığı zeytinyağı diğerlerini göz kararıTeşekkür ederim canım cevap için peki maya maskesi icine ne koyuyorsun.