ya başbakan bile birilerine kızdığında hakaret amaçlı ateistler diyorsa bazılarının bu sözleri demesi beni hiç şaşırtmuyor.bizim hakımızda dillerine yapışan hakaretler vardır, dinsiz imansız, dinsizin hakkından imansız gelir, kitapsız vs.. sanırım bunların sonucu, zaten çocukluktan öcü gibi işleniyor zihinlere
beni de kabul ederlermi ki acep ateizme inanmıyorum da
canıms en git kendin giblerin yanına kimse kendisi gibi olmayanı istemiyor yada çoğu diyeyim
Ateist veya deist insanları daha küçük yaşta şekillendirlen insanların aksine hayatı sorgulayan araştıran insanlar olarak düşünüyorum..........insanların deist olması şaşırtıcı değil.........ama ateist bir insan dinler tarihini felsefeyi biraz sostolojiyi ve psikolojiyi bilip bu sonuca vardıysa ve böyle bir dernek kurduysa önünde saygîyla eğiliyorum.......
Yoksa ateistim dersin........... uçak irtifa kaybettiğinde bildiğin tüm duaları istemsizce sıralarsın
Allah'a inanmayanlardan çok Allah'a inandığını söyleyip onun adına cinayet işleyenler daha korkunç bence .
Katılıyorum..Heralde onlarca deist arkadaşım vardır..Ateist de çok var ama ateistim diyenlerin aslında deist olduğunu düşünüyorum ben. Çünkü insan fıtratına ters bir durum ateizm..Evrene inanırlar, enerjiye inanırlar ama mutlaka bir şeye inanırlar.
Bu insanların denkleminde önce insan ve hoşgörü vardır..İstisnalar elbette kaideyi bozmaz ama ben hep bunu gördüm..
Allahı kendine kalkan yapıp insan katleden dinciler çok daha fazla korkutuyor beni. Kubilayı katledenler gibi mesela, mesela madımakta insanları "Allahuekber" nidalarıyla diri diri yakanlar gibi.
Bir müslüman olarak son derece saygı duyuyorum bu derneğe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?