Artik yeter... 3. REVIZYON?

Sana tavsiyem birdaha operasyon olma helede bunu doktor dediyse hiç olma önünü
Alamıycagın riskler çıkar mutlu olmaya çalış sevmeye çalış kendini,biliyorum istediğin cevap bu değil ama risk alma bence Gine’de sen bilirsin

merhaba bende muzaffer çelik e ameliyat oldum sonuç çok kötü oldu.revızyon için doktor arıyorum önden net filtresız fotolarınızı paylaşırmısız

O dediğiniz doktora Engin Erkal a ikinci ameliyat ımı oldum ve burnum kalkıktı ucunda problem vardı büyütüp sırtını yükseltmesini istedim oda tamam büyütülür dedi fakat Ne büyütme var Ne başka bişey aksine sırtını indirmiş kavisli kemiklerimi inceltmiş Burun ucunu sivri ve küçültmüş eskiden olmayan bir çok sorun şimdi var Burun ucum yamuk kemiğim yamuk ilkimde umudum vardı enazından düzelecek burnum vardı şuan Engin sayesinde ne umudum nede burnum kaldı ağır depresyon dayım üstelik hiç bir şekilde sizinle ilgilenmiyor defalarca sormama rağmen cvp vermiyor herşey kandırarak parayı alana kadardı ta başından savıyor çok dikkat edin ben yandım siz yanmayın yaşamak bile istemiyorum bunun sebebimde Engin erkaldir

mahkemeye verin.avukatlarla görüşün.

mahkemeye verin.avukatlarla görüşün.
Mahkeme versem sizce adalet varmı bizler için. Keşke olsa okadar kötüyüm hergün gece gizlice aglıyorum hayattan zerre kadar zevk almıyorum hatta cocugum olmasa intiharı bile düşünüyorum ve istiyorum cünkü ımudum yok aynaya her bakışımda kalbime sancılar giriyor hersabah uyandıgımda yinemimacıya uyandım diyorum ve karnımdan başlayarak sıcak yakıcı bir gis vucudumu kaplıyor ve hemen kan ter içinde kalıyorum okadar kötü okadar illetki ölümü özlüyorum ve ben bu yapay yüzüme yapışmış incecik yamuk kavisli burunla yaşamaya alışamıyorum alışamıcamda zaten bu acıyla cok gecmez ölürüm vebalimde burnumu büyütecek diye umutla gittigim ve aksine küçülten doktora .ya insan para için yapamayacagı şeyi yaparım dermi bu resmen hayat calmaktır kızlar cok kötüyüm ben anlatamıcagım kadar

Yapay, hic istemedigim bi burnum var suan. Son ameliyatimi yapan da profesor yani… Onceki de profesordu ve cokturdu burnumu. Kimseye guvenim kalmadi hayatta. Insanlardan sogdum, icim buz gibi geziyorum. Nese almak cok zor hayattan. Eskiden insanlar cok guzelsin derdi sokakta durdururlardi ama ben hafif bir duzeltme olsun dedim, ki o duzeltmeyle gercekten cok rahat guvenli olurdum, ama beceriksiz ve estetikten anlamayan insanlar batirdi beni. Tanistiklarim estetik oldugumu hemen anliyor ve onden bakinca daha cirkinsin diyorlar. burun ucum incecik ve sivri, eski tatli hali gitti. Yurtdisinda sordugum dunyanin en iyi doktorlari bile artik beter edersin dokunma diyorlar ama ben boyle yasamak istemiyorum. 30 bin TLden fazla cebimden cikti bunun icin miydi? Napicagimi sasirdim artik. Benim gibi burnu olup da duzelttiren kimseyi gormedim internette, yani sivri burnu yumusatan doktor bulamiyorum. Nolur yardimci olun artik yeter… yazik….[/QUOTE]
Merhaba canım lütfen bana ulaş aynı durumdayız bende ilkinde deviasyon oldun ve burunuma estetikte yapılmıştı en kötüsü cok kalkık kısaydı ve kanatlarım kesilöiş yapısıktı ama hala burnum vardı en cok ucubeni rahatsız ediyordu ikinci ameliyat ı oldum doktora özellikle belirtim ucu nu indirip uzatmasını ve genişletilmesini istedim mümkünde burun dırtıma yükseklik verilmesine degilsede tek bir küçültme ameliyatı kaldıramıcagımı söyledim ve enson görüşmede burnum şuanki burnumdan küçülmeyecek dimi buna göre karar vericem hayır dedi dahakğçülecek yanımı var dedi ve ben bu konuda bir insan bir insanı kandıramaz diyerek oldum göz cevremi oymuş suan damarlarım ve deri faxlalıgından bakışlarım degişti sortını ındırip iyice kavis vermiş bır yan duvar içe oyulmuş c gibi burun ucum yamuk kemigi yamuk ve mandal yapmış şişler imince hersey ortaya cıktı revizyon öncesini arıyorum bakıp fotolara aglıyorum gercekten caresi yokmu yazdıklarını okudum ve inanin kalbime sancılar saplandı nefes alamıyorum lütfen bemimle bilhi paylaşın ımudum yok gübi ve burnum hemüz şiş lütfen bana ulaşın bilgi paylaşımı yapabilirsiniz

Ben de revizyon olmayi dusunuyorum lutfen benimle iletisime gecer misiniz benin icin cok onemli

Seni cook iyi anlıyorum... Aynı sorun bende var...yedi aydır yasayan bir ölüyüm.... Allah bu doktorlari bildiği gibi yapsın....

doktorlar kimlerdi, bizde aynı hataya düşmeyelim

Ben yaptırmadım ama çevremde çok sayıda revizyon yaptıran var.Lütfen ama lütfen tekrar bir risk almayın çünkü ameliyat sonuçta ve her revizyon deformasyon riski taşır.İnsanların burnunuzla ilgili saptama/yorum yapmasına müsade etmeyin,ben beğeniyorum diyip geçiştirin zamanla belki de bu halini daha çok beğeneceksiniz,gözünüz alıştıkça.

Merhaba, bana ozelden yazabilirmisin

Merhaba ben de antalyada yım burum revizyonu düşünüyorum engin erkal da düşğndüğüm doktorlar arasındaydı ama yazınızı okudum şu anki durumunuz nedir rica etsem fotoğraf gönderebilirmisiniz? Benimde burnum kalkık ve uç kısmo yamuk daha doğal bi hale getirilmesini isiyyorum ama antalya da bu konuda iyi doktor bulamadım

merhaba bende muzaffer çelik e ameliyat oldum sonuç çok kötü oldu.revızyon için doktor arıyorum önden net filtresız fotolarınızı paylaşırmısız
Muzaffer Çelik korkunç derecede yanlış bir çene ameliyatiyla benim hayatımı karartti. Bana yaşattığı yıllar süren kabusun kısa özeti bu. Kendisine hem tüketici mahkemesinde dava açtım hem de aylar boyunca her gece 02.00-03.00 sularinda kendi google yorumlar sayfasında bana hakaret ve küfürlerle saldırdığı için savcılığa verdim. Hakaretleri sonradan silse de tümünün ekran görüntüleri hem bende hem de dava dosyalarında.

Abdülkadir göksele ameliyat olmalısın çok çok para alır eminim ama burnunu yapmayı kabul ederse burnun çok doğal durur garantisini veririm ben de revizyonumu abdülkadir beye olacağım

Revizyon oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…